< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 27 Mart 2023; 7:21:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (13. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Maile bakmayı unutmuşum, akşam kodun geldiğini kaçırmışım. Üzdü bu.
16mbit ile başladık, gece açık bırakacağım artık. Yarın akşam iftar sonrası oynarız. Day One patch falan uğraştırmayın bu arada.
-
Yarın akşam kaçta olacak peki hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaklaşık 20 saat sonra erişime açılacaktır yazıyor yani 19:00 gibi açılacak gibi duruyor.
-
Cok sağolun hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eTail'den aldığım kod geldiği gibi Steam'den etkinleştirip preload yaptım. Bugün preload bitti, oyun erişime açıldığı gibi oynamaya başlayacağım.
Umarım oyun benim bilgisayarımda çalışır :) (Ryzen 5 3600, GTX 1660 Super, 16 GB Dual Channel 3000 MHz CL16 RAM)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben dün yarın için saat 19:00 da açılacak gibi düşünmüştüm sizin gibi ama şuan orada kalan saat yazısına bakarsak ve şuan ki saati de baz alırsak oyunun açılacağı saat 17:00 denk geliyor.
Saat 23 itibariyle oyunun açılmasına kalan süre 18 saat bu da yarın akşam 17:00 de açılacak demek.
-
Oyunun sistem gereksimlerine göre çalışır. Bende 1050 GT var sistem gereksimlerine göre onunda çalıştırması lazım ki benim kart sizin karttan daha eski.
-
Benim çıktığı gibi oynama planı suya düştü o gün işteyim. Hafta sonuna kaldı
Oyun akşam açılacak ama direk oynamak yerine önce kurulmasını beklemek gerekecek. Oyun ön yüklemede sadece indirildi bildiğiniz gibi arkadaşlar ama kurulmadı. Bir de kurulum yapacak daha.
-
Zaman alir mi ki? M2 ssd var bende fazla surmez insallah.
Sizde hızlı olur. Benim bilgisayarda işletim sisteminin kurulu olduğu haddisk sadece ssd ve oyun kurmaya yer yok onda. Oyunlar kurabildiğim haddisk normal haddisk. O sebeple bende uzun sürecek.
-
Geliyor gönlümün efendisi saatler kaldı.
-
ps3/ps4 her iki platformda da oynadık zamanında . ilk defa oynayacaklar ve parası olan toslasın 600 papel bizi bağlamaz
-
Ben aldım ama bazı kampanyalar sağolsun cebimden 599 TL çıkmadı.
-
Sinerjiden amd ekran kartı aldım kod istedim gelen kodların hatalı olduğunu ve yeni kod beklediklerini söylediler. Var mı benzer sorun yaşayan acaba ?
-
-
3 dakika sonra 2 saat kalmış olacak açılmasına.
17:00 de açılacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 28 Mart 2023; 15:1:17 > -
7000 serisi kart bendekide. Bakalım ne zaman verecekler kodu. Vermezlerse hiç şaşırmam açıkcası.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X