Şimdi Ara

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.020
Cevap
58
Favori
116.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim indieme yeni bitti. işe gidiyorum. Oyun su an ya sa yarin sabah acilmis olsa azcik uzulurdum misal. Neyse ki yarin aksam herkesle ayni anda baslayacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 27 Mart 2023; 7:21:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maile bakmayı unutmuşum, akşam kodun geldiğini kaçırmışım. Üzdü bu.The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}  16mbit ile başladık, gece açık bırakacağım artık. Yarın akşam iftar sonrası oynarız. Day One patch falan uğraştırmayın bu arada.The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Yarın akşam kaçta olacak peki hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

Yaklaşık 20 saat sonra erişime açılacaktır yazıyor yani 19:00 gibi açılacak gibi duruyor.

Cok sağolun hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eTail'den aldığım kod geldiği gibi Steam'den etkinleştirip preload yaptım. Bugün preload bitti, oyun erişime açıldığı gibi oynamaya başlayacağım.

Umarım oyun benim bilgisayarımda çalışır :) (Ryzen 5 3600, GTX 1660 Super, 16 GB Dual Channel 3000 MHz CL16 RAM)

Ben dün yarın için saat 19:00 da açılacak gibi düşünmüştüm sizin gibi ama şuan orada kalan saat yazısına bakarsak ve şuan ki saati de baz alırsak oyunun açılacağı saat 17:00 denk geliyor.

Saat 23 itibariyle oyunun açılmasına kalan süre 18 saat bu da yarın akşam 17:00 de açılacak demek.

• yusuf6554 Y kullanıcısına yanıt

Oyunun sistem gereksimlerine göre çalışır. Bende 1050 GT var sistem gereksimlerine göre onunda çalıştırması lazım ki benim kart sizin karttan daha eski.

• Benim çıktığı gibi oynama planı suya düştü o gün işteyim. Hafta sonuna kaldı

• Oyun akşam açılacak ama direk oynamak yerine önce kurulmasını beklemek gerekecek. Oyun ön yüklemede sadece indirildi bildiğiniz gibi arkadaşlar ama kurulmadı. Bir de kurulum yapacak daha.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Zaman alir mi ki? M2 ssd var bende fazla surmez insallah.

Sizde hızlı olur. Benim bilgisayarda işletim sisteminin kurulu olduğu haddisk sadece ssd ve oyun kurmaya yer yok onda. Oyunlar kurabildiğim haddisk normal haddisk. O sebeple bende uzun sürecek.

• Geliyor gönlümün efendisi saatler kaldı. The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

• ps3/ps4 her iki platformda da oynadık zamanında . ilk defa oynayacaklar ve parası olan toslasın 600 papel bizi bağlamaz

• kingofbet K kullanıcısına yanıt

Ben aldım ama bazı kampanyalar sağolsun cebimden 599 TL çıkmadı.

• Sinerjiden amd ekran kartı aldım kod istedim gelen kodların hatalı olduğunu ve yeni kod beklediklerini söylediler. Var mı benzer sorun yaşayan acaba ?

• Gkn89 kullanıcısına yanıt

Bana gelen kodu aktif edip steam e bağladım. Ön indirmeyi yaptım açılmasını bekliyorum oyunun.

Yalnız kodu amd nin indirttiği biz yazılımla doğrulatman gerekiyor. Yani gerçekten kodu vermelerine sebeb olan 7000 ekran kartın varmı diye bakıyor sisteme onunla.Yani gidip kartın olmadığı bir pc de aktif etmeye çalışırsan kabul etmiyor. Millet orda patlayıp hatalı bu kodlar diye geri dönüş yapmış olabilir.

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 28 Mart 2023; 14:37:4 >

• 3 dakika sonra 2 saat kalmış olacak açılmasına.

17:00 de açılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 28 Mart 2023; 15:1:17 >
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt

7000 serisi kart bendekide. Bakalım ne zaman verecekler kodu. Vermezlerse hiç şaşırmam açıkcası.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.