Şimdi Ara

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.020
Cevap
58
Favori
116.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O lafınız hiç hoş değil çünkü o ekran kartına sahip herkesi beleşçi sınıfına sokmuş oluyorsunuz oysa o ekran kartına sahip olup oyuna para verip alanlarda var. Benim bilgisayarım 1050 gtx ekran kartına sahip ve oyunu para verip aldım. Bu lafınız beni rahatsız etti açıkcası.

• Mvnmt35 kullanıcısına yanıt

Detroid oyunu gibi buda mı oyunu ilk açınca gölgelendirici oluşturuyor şeklinde işlem yapıyor. Bu durum hiç hoşuma gitmedi bu durumda çünkü bu şekilde olan oyunlar ekran kartı sürücüsü her güncellemede oyunu açınca bu saçma sapan işlemi tekrar yapıyorlar.

• eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

Bize de misafir geliyor onlar gidince bakarım şayet oyunu en düşük ayarlarda açtığımda oynanmayacak kadar kasarsa anında iade ederim.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

valla hala bekliyorum ana menüde çünkü bu şekilde oyuna girilmez 5600 x te 16 gb ramde ana menüde yüzde 100 e vurdu ana menüde 30-40 fps alıyor ekran kartını besleyemediği için bakalım şu gölgelendiriciyi bitirsin giricem oyuna şuan yüzde 33 daha yavaşta ilerliyor anlamadım gitti

• şu shader cache denen zımbırtıyı bekletmeyecek şekilde yapsanıza şu pc portunu çok mu zor ya oyunu indiririz bide bunu bekleriz inşallah iade süresine kadar tamamlanır

• The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}

Herkese iyi oyunlar..

Son çıkan baba oyunlar hep denuvo korumalı çıktı. Re4 denuvo nun en son sürümü ile çıktı. Onun için dedim çok kastıysa denuvo ile alakalı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gölgelendirici oluşturuluyor kısmı biraz uzun sürecek sanırım çünkü çok yavaş ilerliyor. Bu yükleme zımbırtısı umarım her ayar sonrası tekrar tekrar oluşturuluyor demez. Yoksa çekilecek çile değil yani.

Oyunu bedava oynayacak arkadaşlar biraz ötede oynar iseniz sevinirim. Burası sizin ağız kokunuzu çekeceğimiz yer değil. Hem korsan oynayıp hem de sırıta sırıta insanlara bunu söylemeniz hiç etik değil insanlıkta değil. Ayıbınızı örtün bari.

• JRache kullanıcısına yanıt

Oyunu kapa aç yaptım kaldığı yerden devam ediyor ama çok yavaş ya şuan 36 mesela birde cpu ve ram neden yüzde 100 de çalışıyor anlamadım 2 saat dolmadan oyuna bakabilseydik keşke

• JRache kullanıcısına yanıt

o zımbırtıyı ekran kartı sürücüsünü değiştirirsen tekrar yapıyor işlemciye ve oyunu yüklediğin yere göre hızı değişiyor

• canlı yayında izliyorum optimizasyon berbat oyun içinde de shader yükleme saçmalığı yapıyor

• Oyun Nvm de yüklü yazma 4500. Ram 32 gb Ekran kartı 7900xtx.

Ben oyunun ilk kaza anından benzinliğin patladığı yerden sonra bıraktım oyunu. Lütfen bekleyin deyip duruyor. Gölgelendirici muhabbeti çok yavaş bende de. Arka planda oyunu açık bıraktım bitirsin gölge işini bir daha deneyeceğim.

Yarım saatte %25 olabildi daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 28 Mart 2023; 18:58:34 >
  • Diğer ps oyunları gibi değil optimizasyon tam olmamış gibi güncelleme çok alır bu oyun gölgelendirici birden hızlanıp bitti yeni oyun dedim siyah ekranda yükleme dairesi yavaş doluyor oyun açılsın belli olucak ama

• Ben Etail den aldığım için iade gibi seçeneğim yok. Gölgelendirici yüklenince yağ gibi akacak diye düşünüyorum. Böylesi şaheser bir oyunu berbat optimize ile çıkarmazlar.

O yuvarlak yükleme dalgasıda yavaş. Düz hdd ye yükleyenlere Allah sabır versin.

• cryptdlg kullanıcısına yanıt

Pcıe 4.0 m2 ssd de kurulu daha ne olucak anlamadım zaten yada ilk yükleyişi diye sanırım böyle sonrakilerde bu kadar yavaş olursa sıkıntı var demektir

• 10 senelik oyunu şişirip yarım satte açılmayacak hale getirmek,pc emu

hala tecih sebebiThe Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

• Bu tam olarak ne oluyor?

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}

Optimizasyon kötü anlamına mı geliyor bu? Zaten oynamaya pek hevesim yok eğer optimizasyon kötüyse hemen iade edeyim çıksın elimden The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

• Adamların niye 32GB ram istediğini anlamak için bir örnek koyayım. Muhtemelen üstü olsa onuda kullanacak. Hala gölgelendirme evresindeyiz. GPU da %98 şuan.

Oyunun ana menüsündeyim üstelik.

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}
  • bunun anlamı biz pc portundan anlamıyoruz alın oynayın işte he bide 10 yıllık oyunu 60 dolar yapıyom alırsın bb

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.