Şimdi Ara

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.020
Cevap
58
Favori
116.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok iyi açıkladınız hocam The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

İade etmeyi düşünüyorum bu akşam edeyim bari.

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

aynen tam bir silkeleme işi olmuş

• Kurulum yapıyor şimdi saniyede 200 mb hızla açıyor dosyaları dört dakika falan sürecek. Umarım oyun kasmaz ya.

• Galiba ben iade edeceğim tamam 599 tl cebimden çıkmadı cs go kasaları ve birkaç kampanya sayesinde 200 tl ekledim cebimden sadece ama yok yani gider bu paraya 2 aaa oyun alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R5 5600x, 16 GB ram ve rtx 3060 var kasada ama oyunu açmıyor bile. Yetersiz bellek uyarısı verdi hatta bi ara. Birkaç güncelleme sonra düzelir diye umuyorum ama bu kadar beklenilen bir oyunda nasıl bu sorunu çözmeden oyunu çıkarttılar aklım almıyor.

• Port oyunlarda tek seferlik yapıyor bunu. Ekran kartı driver güncelleme vs yaparsan tekrar gölgelendirici oluşturur çünkü dosyayı ekran kartı sürücüsüne kaydeder. Amacı sanırım shaders i önden sabit diske kaydederek fps düşüşünü önlemek. Yani bir bina gölgesini tekrar çizmek yerine sabit diskten çağırıyor(emin değilim). Optimizasyonun kötü olacağı anlamına gelmez. Uncharted, Detroit ve bir kaç oyunda da aynı olay vardı ve o oyunların optimizasyonları iyiydi. Bunun optimizasyonu kötüyse suçlusu gölgelendirici oluşturması değil yani The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}  shaders derleme işlemi bitmeden oyuna girmeye izin veriyor mu bilmiyorum ama benden tavsiye bu işlem bitmeden oyuna girme. Biraz uzun sürebilir ama en sağlıklısı bitmesini beklemek yoksa oynarken aynı zamanda gölgelendirici oluşturacağı için pc ye daha çok yüklenir ve fps kaybın olur.

• Mvnmt35 kullanıcısına yanıt

Ben iade ettim hocam.

Aynı şekilde cebimden çıkmadı ama dediğiniz gibi bu paraya gidip 2 aaa oyun alıp oynarım.

Bu oyunu da artık zamanla düzeltirler ve fiyatı da makul bir şeye düşer o zaman alır denerim.

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

Aslında Uncharted da aynı stüdyonun elinden portlandı fena değildi bu neden böyle çıktı anlamadım

• Oyun 4 dakikada hazirlandi simdi de golgelendirici olusturuyor ve tahminim bir saate yakin surecek cunku henuz yuzde 7 oldu ve ilerlemiyor sanki. Oyun kasmasin raziyim beklemeye yalniz.

• Gölgelendirme muhabbetinde diskleri kullanmıyor haberiniz olsun.

Benim şemada 2 Diski X yazan oyunun kurulu olduğu nvm kullanılan %7

Suan RAM ve GPU ya yükleniyor tam performans.

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt

Aynen bende de böyle ama çok yavaş ilerliyor yahu. Sizde de mi bitmedi henüz?

• Optimizasyon özürlüsü bir oyun daha çıkmış sanırım. Para verenlere geçmiş olsun.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

%63

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Hocam yine döktürmüşsün ama iade ettim ben oyunu The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

Daha sonra oyun düzelir fiyatı da makul bir şey olursa tekrar bir bakarım.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Bende de on dakıkada yüzde 9 şuan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ps sözde özel çöplerinin her oyunu dökülüyor

• EthanWinters kullanıcısına yanıt

Hangi oyunu misal ? Her oyunu oynadım pc ye çıkan ben bir sorunla karşılaşmadım. En son Spider man morales e başladım geçen gün yağ gibi akıyor oyun.

Bu gölgelendirme zımbırtısı Uncharted pc versiyonunda başta yine vardi. O bu kadar sürmemişti ama bittiğinde yağ gibi akıyordu oyun. Muhtemelen buda bittiğinde pek sorun çıkarmayacak.

• Ben ps3-PS4 versiyonlarını oynadım bunun. Last of us 2 yi de oynadım.

15 dk lik pc oynanışından gördüğüm kadarıyla bu 10 seneki oyun ama teknik tarafı Last of us 2 kalitesinde yada çok yakın.

Benim %100 oldu ben girip bir tur daha atayım. 15 dk ya sesim çıkmazsa bilinki sorun filan kalmamış demektir.

Bu arada tamamlanması gölgelendirme muhabbetinin bende 1,5 saate yakın sürdü.

• cryptdlg kullanıcısına yanıt

Önceki exclusive olan oyunlar pcde çok iyiydi . Bu şekilde olması büyük sıkıntı bence. Yama çıkar birkaç güne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 28 Mart 2023; 20:12:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.