Şimdi Ara

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.020
Cevap
58
Favori
116.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

oyun çok iyi olduğunu bildiğim için direkt aldım ben bu oyunu 50 defa bitirmişimdir hadi pcde güzel gözüküyor birdaha oynamaya bahane olur dedim ama yok gerek yok 599 tl az değil muhtemelen 2 aaa oyun çekerim ben buna steamden iade talebini bende verdim

• Yani tamam bu oyun beklemeye değer de bu shader yüklemesi neymiş arkadaş yarım saatte %30 oldu. Ekran kartı ve cpuyu şişirdi. Yarın iş var bir heves oturup birkaç saat oynayayım dedim tüm keyfimin içine etti.

Edit: Oyuna girdim yüksek ayarlarda 50 60 fps arası alıyorum çok çok kötü değil ama iyi de değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C78354D3 -- 28 Mart 2023; 22:0:40 >
  • benim sistemde preset ayarlardan low ile medium arasında hiç farketmiyor. prologuedan sonra tess ile dışarı çıktığımız yerde low da medium da 50küsür fps veriyor imzamdaki sistemle. nvidia driverlarım güncel değil onu da güncelleyeceğim ama kötü opti gibi duruyor. patchle düzelebilir umarım.

• Baya bir cpu ağırlıklı olmuş oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iron galaxy yine şaşırtmadı arkham knight'ı da sıçıp batırmıştı

• 5600x i hiçbir oyunda yüzde 100 görmezken bu oyunda onuda gördüm

• Oyunda 120 fps alsam dahi takılıyor gibi böyle değişik bir şey, akıcılık eksikliği var.

İşlemci kullanımı çok yüksek ve genellikle sınırda gezdiği için kare hızı da işlemciye bağlı olarak sık sık olağan dışı şekilde droplara maruz kalıyor. Oynanmaz mı oynanır ama ciddi bir akıcılık sorunu meydana getiriyor. DLSS 2K'da grafikleri özellikle hareket halindeyken diğer oyunlara nazaran biraz daha fazla bulanıklaştırıyor gibi geldi. DLSS kapattım, 2K yüksek ayarlarda fps'yi 60'a sabitleyip hareket bulanıklığını 5'e getirdim. Şimdi çok daha akıcı geldi, en azından stutteringler kayboldu.

Sistem 5600x - 3080.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonShine07 -- 28 Mart 2023; 22:17:36 >
  • Ciddi bir optimizasyon sıkıntısı olduğu belli, umarım en kısa zamanda çözülür. Oyunun kalitesine diyecek yok zaten.

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}
  • Ben gökdelenlere geldim bıraktım şimdilik. Dizide ilk bölümün bittiği yer.

Anlık 3-4 takılma oldu onun dışında problem yaşamadım.

Genel olarak millet Gölge muhabbetini bitirmeden daldı oyuna o kısımda zaten işlemci rammm ekran kartı tepeye vuruyor birde oyun oynamayya çalışınca patlıyor milette. Yinede bir iki güncelleme şart gibi görünüyor.

Oyunu yapanların gölge muhabbeti bitmeden oyunu açtırmaması gerekiyordu böyle bir duruma düşürmemeleri için kendilerini.

• Arkadaşlar oyunu iade ediyorum.

En az NVIDIA GeForce GTX 970 (4 GB) gibi kart isteyen oyuna 4 GB ekran kartı Ram'i yetmiyor bilginize. 4 GB 1050 GTX ekran kartım var ama ram'i yetersiz geldi. Ayarları kısa bileceğim kadar kıstığımda da Ram kullanımı 5.1 altına düşmüyor.

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Bu dönemde 8gb VRAM standart gibi bişey oldu aşağısı zulüm uğraş dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun rezalet optimize edilmiş daha doğrusu edilememiş 😒😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RX580 8GB , Ryzen5 açar mı oyunu

• snakefatih kullanıcısına yanıt

4GB VRAM'li ekran kartlarıyla çalışır diyorlar ama çalışmayacağı ortada. Sistem ihtiyaçları resmen hatalı açıklamışlar.

• Bu arada 4gb vram 1080p de artık yeterli değil grafik düşürsenizde
    4070 ti da 1080p monitör kullanıyorum düşük ayarlarda 5 gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 28 Mart 2023; 22:20:5 >
  • Oyun patates 🥔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt

1080p de minimum 12 gb vram lazım ileri dönük 8 gb vram de sela okundu 2023 itibari ile

• activision blizzard haberlerinden sony nin şiraze kaydı, call of duty nolacak diye düşünmekten optimize etmeyi unutmuşlar The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 28 Mart 2023; 22:57:40 >
  • 6700 ile ilk bölümü bitirdim... kalabalık yerlerde 40-45 arası normal akışta 50 civarını gördüm. Ayarların hepsi ultra sadece gölgeleri aşağı çektim hareket bulanıklığını kapattım. Şuan donma, takılma ani fps düşüşü görmedim. Harika gidiyor oyunu ilk defa oynuyorum daha önce sadece zombi temalı olduğunu biliyordum o kdr... tek kelime ile şahane şuan. Keşke bahsedildiğinin aksine cok daha uzun saatler oynayabilsem oyun on numara :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu iade ediyorum
    Ps3 emu kuracağım

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.