< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (19. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
10 yıllık ps3 oyunu donanım sattırmak için ne hale getirmişler medium ayarlara vram8 yetmiyor,manyaklar.
-
Yukardaki arkadaşında dediği gibi sony Microsoft dan uğraşmaktan oyuna odaklanamamış yada bilerek de yapılmış olabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben geri Resident Evil 4’cüğüme dönüyorum. Zamanında remaster sürümünü bitirmiştim, şimdi o kadar parayı verip low ayarda oynayamam :(
-
vay be part 1 in başarısı inanılmaz büyükken sen gel pcde çoğunlukla olumsuza düş oyun şahaser gitti kötü port bu oyunu buldu arkadaşlar kim ne derse desin sıkıntısı büyük cpu-ram-vram tarafını çok gereksiz sömürüyor iade ettim ben uncharted 4 üde bunlar yaptı çok kötü satış perfomansı gösterdi uncharted sanırım bu oyunda çok kötü satışı olucak 60 dolar muhabbetide bildiğim kadarıyla part 2 nin satış rakamları umdukları gibi olmadı pcde voleyi vurucaz diye düşündüler kesinlikle druckmann zort
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 28 Mart 2023; 22:56:53 > -
İade bende oluşturdum shutter problem i var sistemlerimde gayet yeterli
4070 ti ve 4090 var
Zort Cruckmann hfsfhsshdvbj
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
RE 4 Remake'in optimizasyonuna bakın bir de buna bakın. RE Engine'e kurban olayım.
-
3060 laptop var indirmeyi iptal ediyorm o zaman :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun aşırı işlemci kullanıyor. İşlemci kullanan ayarları %80 kıssam bile gene aynı problemler devam ediyor. Optimizasyon konusunda Horizon Zero dawn ın çıkışına çok benziyor. Umarım kısa sürede toparlarlar. Uncharted çok güzel port edilmişti keşke o oyunu port eden firmaya verselerdi oyunu. Yazık oldu böylesi güzel şahesere. Etail den aldığım için iade de edemiyorum maalesef.
-
Deneyim bakayım ne kadar kötüymüş optimizasyon.
-
Evet hocam bir de gayet olması gerektiği gibi kurduk oynadık. İade limiti süremin üçte biri zaten shader uğruna gitti. Üstüne de yine oynanabilir olamadı.
Bunun haricinde Re 4 remake için harcanan emek daha fazla.
599 tl hesaba geri geldi ne alsam yerine acaba re 4 remake çok pahalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu oyun için fırsatlar kovalayıp steam cüzdan kodu alıp Steam'e eklediğime pişman oldum. Az önce sildim ve iade talebi yaptım. Almak istediğim başka oyunda yok Steam de.
599 TL bir miktar kayıpla nakite çevirmenin yollarını arayacağım artık.
-
keşke zam yemeden önce alsaydınız ben 1 ay önce falan arkadaşa demiştim iade et 10 yıllık oyuna 600 lira verilmez diye neyse ki re4 ü de aldıkta bitirdik
-
Resmen 4090 al diyor adamlar. Aynı oyun konsolun kısıtlı imkanlarıyla mükemmel çalışırken PC ye geldğinde sistem canavarı oluyor
İade eden arkadaşlar var mı? Başka başlıkta bir arkadaş iade ettim geldi param demiş. Ben 10 dakika önce iade ettim gelmedi daha. O arkadaşa nasıl bu kadar çabuk geldi ki?
-
Etailden alınan oyun iade edilmiyor mu be 🤔🤔🤔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teneke_kupa -- 28 Mart 2023; 23:39:48 >
Parayı nereye harcayayım diye düşünüyorsanız eğer ve csgo oynuyorsanız bir tavsiyem olabilir sizlere.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X