Şimdi Ara

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.020
Cevap
58
Favori
116.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlar PS4 oyun dosyalarını direk kopyala yapıştır la Steam server ına mı atmışlar. Yanına da PC de açılsın diye emülatör mü gömmüşler. Bu ne acayip optimizasyon olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony

2. kez pc oyuncularini yolmuş.

Uncharted 1

Tlou 2 etti

Hala akillanmiyorsunuz The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

Bu oyunlar ps.exc.oyunlar illa sikintisiz oynucam diyosan ps almak zorundasin

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

• ArdaTuranizmo kullanıcısına yanıt

Uncharted ben bilgisayarda çok sıkıntısız bir şekilde oynadım. Sorun neydi ki? biraz uzak kaldım bu konulara?

• Oodle DLL diye bir dosya var oo2core_9_win64 dll bu eski falanmış deli gibi memory leak sorunu yaratıp oyunun crash olmasına neden oluıyormuş. Oodle_v2.9.5 bulup içine atın deneyin. Kürek falan değil bu arada.

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}mp1st
    The Last of Us PC Remake Shader Issues Leave Players Waiting for Hours
    https://mp1st.com/news/the-last-of-us-pc-shader-issues-bring-hours-of-long-wait
  • Gölgelendiriciler oluşturulursa başlayacağım umarım. 10-15 dk da %15 oldu daha. Bu nedir yahu.

Edit: The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asac Schrader -- 29 Mart 2023; 2:59:59 >
  • Oyunu 6.5 saat kadar oynadım. Oyun hakkında yorum yapmaya pek gerek yok, herkes nasıl olduğunu biliyor zaten. Sadece zamanında PS3 ve PS4 de oynamıştım baya bir unutmuşum bence aşırı başarısız dizisinden sonra yeni bir oyun gibi geldi. PS4'de en zor modda güzel anılarım olmadığı için Hard modunu seçtim fakat Hard modu oldukça kolay geldi, daha keyifli bir deneyim almak isteyenler en zorun bir altını seçsin derim. PS5 versiyonu hakkında konsolum olmadığı için bir fikrim yok. Bazı detayları görmezden gelirsek grafik olarak yeni yapılmış bir oyun gibi duruyor.

Performans olarak sanırım şanslı kişilerdenim büyük sıkıntılar yaşamadım, oyun çökmedi, etmedi. Sadece işlemciyi oyun iyi bir bağırtıyor. Normalde aşırı sessiz bir sisteme sahip olmama rağmen işlemci kullanımını %100 yaparak ufak bir bağırıttı bilgisayarı.

Normalde AA ayarlarından daha iyi bulduğum için her oyunda DLSS açarım, performans konusunda bir sıkıntım olmasa bile. Bu zamana kadar DLSS'i başarısız gördüğüm sadece Uncharted 4 ve MW2 oldu. Bu oyunda başarısız diyemem ama pek bir şey yapıyor gibi de gözükmüyor. Ne performans olarak pek katkı sağladı ne de görüntüde bir değişiklik.

FPS 165-120-90 arasında gidip duruyor. Sabit bir değerde durduğu nadir oluyor. Ayrıca hani kalabalık yerlerde düşse tamam diyeceğim fakat gereksiz boş yerlerde bir fps sürekli dalgalanıyor. 90-100 altında pek düşmediği ve G-Sync'li ekran kullandığım için benim için pek bir sıkıntı olmadı. Yine de çoğu kişiye oyunu bu hali ile önermem.

• Bunlar oyun ayagına millete maden mi kazdırıyor :P shader falan sallamadım daldım oyuna ilk sinematik ortalarında attı.The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} Oyunun menüsü ayar bakımından oldukça zengin şaşırttı doğrusu 10 dk ayar çektim bakalım bi tekrar girelim nolacak.

• Hogwarts dan yüzüm gülmedi ulan bari last of us part 1 i adam gibi oynarım dedim bu hogwarts dan da beter çıktı küfür etmememek için zor tutuyorum kendimi oyuna 3 defa girdim 3 defa da attı oyundan aşırı grafik ayarı mevcut da kardeşim siz bu oyuna optimizasyon yapmadınız mı hiç en düşük ayarda da atıyor en yüksek ayar da da yapacağınız isin ben bekleki yine adam haline getirsinler oyunu yerden yere vurdugumuz cyperbunk 2077 optimizasyon konusunda PC de bunlardan kat be kat daha iyiydi...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ArdaTuranizmo kullanıcısına yanıt
    Sadece ve sadece last of us bu kadar büyük problemle çıktı. Horizon Zero dawn bile böyle çıkmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu saatden sonra last of us part 2 pc ye falan gelmez bir kaç yıl.ah ulan bi nasip olmayacak şu oyunu oynamakThe Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

• haktan24 kullanıcısına yanıt

cyberpunk pc de optimize olarak çok kötü degildi ki.oyun oynamıyacak şekilde buglu yarım çıkmıştı.bu oyunda toplar ilk gün patchi ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 29 Mart 2023; 4:28:59 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Ciddi bir update şart olmuş düzeltilir ama zaman alır. Oyunu hatalarla çıkarmışlar belli.

• ekran kartım 4 gb oyun 45 50 fps oynatır mı

• angry kratos kullanıcısına yanıt
    Rtx 3060 ti çöp muamelesi yaptı oyun gerisini sen düşün 3 defa crash yedim illaki o ekran kartın da oynanmasi lazım ancak adam gibi uptade şart şuan tam bir facia oyunun optimizasyonu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • peki oyunun optimizasyonu düzelir mi

• Oyunu en uygun nereden alabiliriz arkadaşlar?

• Agahahhaha kardeş okumuyor musun yazılanları ?? Torent bas geç 10lira etmez oyun şu anda

• korsan oyun oynamak çok mantıklı degil epic gamesde fiyatı gayet uygun

• Nasıl uygun 600 TL mi uygun oluyor bu optimizasyon özürlü oyun için? 5600x işlemci %90 larda geziyor saçmalık bu oyun resmen! DLSS olmasa yalan olacağız 3080 kartla şaka gibi...

• Dünden beri yazılanları şaşkınlıkla okuyorum. Ultra'da yer yer 55 fpslere düşse de High ayarlarda sabit 60 fps yakaladım ve şeytan kulağına kurşun tık demedi.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.