Şimdi Ara

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.020
Cevap
58
Favori
116.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onu demesi de hata zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

+1 her insan ps sahibi olucak diye bir kaide yok

• asko56 kullanıcısına yanıt
    Evet. Bir de ps sahibi olmak için para biriktirsende başka sıkıntılar çıkıp o parayı başka bir şeye harcaman gerekebilmekte.

• Takip.

• Günaydın

Oyun resmen vram katili.4090'ım var bana mısın demiyor 24.700mb vram kullanımı gordüm The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}  6144x3456 çozünürlük herşey ultrada Dlss kapalı.

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}
  • ArdaTuranizmo kullanıcısına yanıt

Uncharted böyle sıkıntılar yoktu. Sadece nadiren oyun kapanıyordu ama onun dışında oyunda sıkıntı yoktu. Bu oyunda ise en düşük ayarlarda 4GB önerilen ayarlarda 6GB ekran kartı ram'i yeterli olacak şekilde sistem ihtiyacını açıklamalarına rağmen en düşük ayar için 4 GB ekran kartı ramleri yetmedi. Önerilen ayarlar içinde istenen 6GB ekran kartı ram'i zorluk çıkarmış.

Bu oyunda yaşanan sıkıntı diğer oyunlarda yaşanmadı o sebeple bu yorumunuz hatalı bir yorum.

• oyunun dualsense destegi var mi?

• -Rango- kullanıcısına yanıt

Oyunun ayarlarını kurcalarken sanki gördüm gibi bir yerde. Ama tekrar bakıp net cevap yazma şansım yok çünkü ekran kartımın Ram'i yetersiz kaldığı için oyunu silip iade ettim.

• Spirit_Rises kullanıcısına yanıt

Okuyorum, okumam yazmam var sağol. Emek hırsızı değilim sadece, 13900K/RTX 4090/32GB DDR5 sistemle 120 fps üstü oynarım heralde düşüncesiyle alıyorum.

• Dandik Ps4'te sorunsuz çalışan oyun en güncel donanımda çalışmıyor şaka gibi. İyi ki zamanında ps4 pro'da birkaç kez bitirmişim.

• Hoid kullanıcısına yanıt
    Optimizasyon sorunundan bağımsız olarak bu oyun PS4'e çıkmadı, PS5'e özel olarak çıktı geçtiğimiz eylül ayında. Hatta sırf bu yüzden Part 2'nin daha iyi bir optimizasyonla geleceğini düşünüyorum.

Yalnış bilmıyorsam portu yapan firma batman faciasini port eden firma değilmiydi

• Gölgelendiriciler oluşturuluyor ne demek arkadaşlar? Bu bittikten sonra performansta ciddi artış olur mu?

• The Frost kullanıcısına yanıt

Ben bu son halinden bahsetmiyorum. İlki çıkan halini söylüyordum. Arada Remastered, Remake falan filan bir sürü bir şeyler oldu doğru unutmuşum ben oraları. The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

• Hoid kullanıcısına yanıt
    Fark ettim de hocam işte sizin dediğiniz sürüm gelmedi demek istemiştim.

• The Frost kullanıcısına yanıt

İyi hatırlattınız ben bu son çıkan haline hiç detaylıca bakmamıştım. Nasıl gelişmeler yapmışlar bakınayım biraz. The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

• malum yerlerde bile sorunları çözmeye başlamışlar koskoca port şirketi koskoca sony hiçmi bakmadı bu sorunlara bu port işlerini kürek gruplarına verseler yemin ediyorum daha iyi iş çıkarırlar resmen rezalet

Memory Leak & Long Shaders Loading Fix, Thanks to Masquerade!

• Bir güncelleme ile Ekran kartı Ram'i kullanım oranı düşerse ve 4GB VRam'li ekran kartlarında en düşük ayarlarda oyunun Ram kullanım oranı 4 ve altına düşmüş olursa burumu yazanlar olursa sevinirim.

O zaman oyunu belki tekrar alırım. Şimdilik iade ettim.

4 GB VRAM devri bitti. Bugün patlamazsan yarın kesin patlarsın. Ekran kartını güncelle bir an evvel. Daha doğrusu güncelleyebiliyorsan sistemi komple güncelle misal 8 GB ram devri de bitti. Yeni nesil konsollar sağ olsun giriş seviyesi pclerin canına ot tıkadı.

• Beyler sorun oyunun PC portunu yapan firmanın D3D11on12 kullanmış olması. Microsoft bunun henüz 3d complex oyunlar için optimize edilmediğini söylüyor, keşke D3D12 kullansalarmış direkt.

@Noctivagant

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.