< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (23. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
+1 her insan ps sahibi olucak diye bir kaide yok
-
Evet. Bir de ps sahibi olmak için para biriktirsende başka sıkıntılar çıkıp o parayı başka bir şeye harcaman gerekebilmekte.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Takip.
-
-
Uncharted böyle sıkıntılar yoktu. Sadece nadiren oyun kapanıyordu ama onun dışında oyunda sıkıntı yoktu. Bu oyunda ise en düşük ayarlarda 4GB önerilen ayarlarda 6GB ekran kartı ram'i yeterli olacak şekilde sistem ihtiyacını açıklamalarına rağmen en düşük ayar için 4 GB ekran kartı ramleri yetmedi. Önerilen ayarlar içinde istenen 6GB ekran kartı ram'i zorluk çıkarmış.
Bu oyunda yaşanan sıkıntı diğer oyunlarda yaşanmadı o sebeple bu yorumunuz hatalı bir yorum.
-
oyunun dualsense destegi var mi?
-
Oyunun ayarlarını kurcalarken sanki gördüm gibi bir yerde. Ama tekrar bakıp net cevap yazma şansım yok çünkü ekran kartımın Ram'i yetersiz kaldığı için oyunu silip iade ettim.
-
Okuyorum, okumam yazmam var sağol. Emek hırsızı değilim sadece, 13900K/RTX 4090/32GB DDR5 sistemle 120 fps üstü oynarım heralde düşüncesiyle alıyorum.
-
Dandik Ps4'te sorunsuz çalışan oyun en güncel donanımda çalışmıyor şaka gibi. İyi ki zamanında ps4 pro'da birkaç kez bitirmişim.
-
Optimizasyon sorunundan bağımsız olarak bu oyun PS4'e çıkmadı, PS5'e özel olarak çıktı geçtiğimiz eylül ayında. Hatta sırf bu yüzden Part 2'nin daha iyi bir optimizasyonla geleceğini düşünüyorum.
Yalnış bilmıyorsam portu yapan firma batman faciasini port eden firma değilmiydi
-
Gölgelendiriciler oluşturuluyor ne demek arkadaşlar? Bu bittikten sonra performansta ciddi artış olur mu?
-
Ben bu son halinden bahsetmiyorum. İlki çıkan halini söylüyordum. Arada Remastered, Remake falan filan bir sürü bir şeyler oldu doğru unutmuşum ben oraları.
-
Fark ettim de hocam işte sizin dediğiniz sürüm gelmedi demek istemiştim.
İyi hatırlattınız ben bu son çıkan haline hiç detaylıca bakmamıştım. Nasıl gelişmeler yapmışlar bakınayım biraz.
-
malum yerlerde bile sorunları çözmeye başlamışlar koskoca port şirketi koskoca sony hiçmi bakmadı bu sorunlara bu port işlerini kürek gruplarına verseler yemin ediyorum daha iyi iş çıkarırlar resmen rezalet
Memory Leak & Long Shaders Loading Fix, Thanks to Masquerade!
-
Bir güncelleme ile Ekran kartı Ram'i kullanım oranı düşerse ve 4GB VRam'li ekran kartlarında en düşük ayarlarda oyunun Ram kullanım oranı 4 ve altına düşmüş olursa burumu yazanlar olursa sevinirim.
O zaman oyunu belki tekrar alırım. Şimdilik iade ettim.
-
4 GB VRAM devri bitti. Bugün patlamazsan yarın kesin patlarsın. Ekran kartını güncelle bir an evvel. Daha doğrusu güncelleyebiliyorsan sistemi komple güncelle misal 8 GB ram devri de bitti. Yeni nesil konsollar sağ olsun giriş seviyesi pclerin canına ot tıkadı.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X