Oyunu gölgelendirici olayı tamamlandıktan sonra 1-2 saat civarı oynadım. Her şey ultrada ve fsr kapalı yer yer 100+, çoğu zamanda da 75-80 fps alıyorum. Ara ara da 60 civarına kısa süreli düşmeler oluyor. Ekran kartım rx6800. 1-2 update ile oyun, Uncharted akıcılığına ulaşır umarım. |
The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (25. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Xbox gamepadi ile oynamnaya çalışıyorum ama sol sağ analog doğru düzgün calısmıyor sol sağ dönmüyor, analog laglı yapıyor yada yapmıyor hareketleri benzer şey başına gelen var mı? Diğer tuşlarda sorun yok sadece sol sağ analog sorunlu.
Klavye mouse da sorun yok.
steamcommunity.com
Xbox controller joystick direction bug/problem? :: The Last of Us™ Part I General Discussionshttps://steamcommunity.com/app/1888930/discussions/0/3818529563396290816Adamlar xbox gamepadi ile oyunu test etmemiş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 29 Mart 2023; 15:9:41 > -
😂😂😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
God of war spiderman vs çok iyi çıktı özellikle gow akıyordu PlayStation oyunları şuana kadar bence oynanır ve güzeldi ama tlou part 1 bunu bozdu
ücreti 300- 350 olsa gözü kapalı hiç düşünmeden alırdım . karayip korsanlarının küreğinin içinden ne çıkacağı belli olmaz . sistemi zaten yeni zor kurdum . hiç bir şey bulaştırma riskine giremem fakat 500 tl de az değil yani . niyetlendim , herşeye rağmen türkçe içerik ve sesler olması harika fakat hikayesi türüne yabancı olduğum daha önce oynamadığım için biraz basit yavan ve oyun kendine pek bağlamaz gibi geliyor . 500 tl az değil . ücretine değer ama benim için ücretine değer mi bilemiyorum . en son detroit e para vermiştim ve her kuruşuna değmişti . mesele , oyna bitirden sonra elinde kalması online ı da yok sanırım .
dijitale sürüme göre biraz fazla pahalı , normalde blueray rom fiyatları bunlar , ps de kutu fiyatları 350 800 arası . türkiyede anca fanları ,youtuberler ve iyi kazanan kafa dağıtmak isteyen macera arayışçıları alır .
en makulu satın alıp bir iki ay zevkini çıkarıp 300 350 ye elden çıkarmak
-
hocam sıkıtınızmı var yeni nesil oyunlar 1200 tl sony türkiye piyasadan çekilmeden önce türk oyuncularına iyilik yaptı ve fiyatı 599 olarak çıkardı oyunun global fiyatı 59.99 dolar sony aynı rockstar games gibi hata yapıp 3.parti firmaya optimize yaptırmış gta trilogy ne ise last of us part 1 o oldu diyebiliriz
-
bende de var bu sorun onu söyleyebilirim, oyunu dualshock ile oynuyorum normalde, ama ilk başta xbox360 emülasyonuyla başladı, bazen sağ analog hareket ettirmiyor kamerayı takılıp kalıyor öyle, sonra x360'dan native dualshock'a döndüm ve sorun çözüldü, xbox'ta test edilmemiş gerçekten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 29 Mart 2023; 15:30:48 > -
o sadece RTSS overlay için kullanılıyor. MSI Afterburner tamamen kapatınca hiç görünmüyor.
https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/zmik1x/this_is_why_dx12_witcher_3_performs_worse_on_pc/
-
-
Steam in kontrolcü ayarlarından. Daha evvel bazı oyunlarda başıma gelmişti. Ayarlardan Kontrolcü ye girip te tık varsa kaldırın. Windows zaten görüyor emule ediyorsan da zaten programı calisiyor. Birde üstüne steam emule ediyor iyice çorba ediyor.
Bende xbox kontrolcusuyle oyunda sorun yok.
-
Spoiler içine alsana kardeş kafan mı iyi
Başı burası oyunun spoiler lik birsey yok fotolarda.
-
maalesef "hızlı yanıt"la yükledim ve şimdi düzenleme kısmında hiçbir seçenek çıkmıyor gizleyemiyorum.
-
Nasıl bir port yapmışlar.Teste felan girmemiş gibi oyun.Ana menüde bile aşırı işlemci kullanımı var. 4080 - i7 13700K Ultra Ayarda 60-145 Fps arası değişiyor.145 FPS bile alsam oyun akıcı değil.Ani olarak 58-60 lara düşüyor.
-
arkadaş anlatamadım galiba yazımı iyi okuyamayan bir garip zat dahaa . yazdıklarımı iyi okudunmu acaba . ben sony den gelme bir eleman değilim her bir oyuna 350 400 den tut 1000 lirayı aşan tutarları bayacak . eğer sıkıntıdan müphem yorumlardan bahsediyorsan ps delisi bir tanıdığım var, oyunları dijital den indirimli bulup indirme derdinde ki bu kadar paraları bazı adamlar bile vermiyor . adamın milyonları var oysa . herkesin mali şartlarına beğenilerine göre verebileceği göreceli bir karar bu anlatabildim umarım . iyilik miylik. ne iyiliği ya yurtdışında aldığın asgari ücretin nerdeyse 60 ta olmadı 40 da birine satın alıyorsunuz bu oyunu . paran varsa ver kardeşim ben bu oyuna yabancı olduğum ve 500 tl adamların cukkasına atıp satın aldıktan sonra ilerde hoşlanmayabileceğim ve bundan istikamet verdiğim paraya da kendi zevkimce yanabileceğim derdindeyim .kişisel bir şey bu genele dökme . para mara dert değil dedim 500 e kadar .
sony nin kimseye iyilik falan yaptığı yok yurtdışında 60 bilemedin 80 dolarlık şeyi biz burda kaça satın alıyoruz . sony türkiye bir de adı . türkiye pazarı için oluşturulmuş . bundan dolayı fiyatları da makul olmalı .
oyun delisi değilim fikirlerimi yazdım takıp da 5 10 saat kafa dağıtmak için alıyorum ve her oyun türünü beğenmem ben 30 lu yaşları bile geçeli 10 yıl oldu . bu yüzden zevkime hitap edemeyebileceği üzerine kaygılarımı yazıyorum . husus bu . ama cidden şahsımca 500 bile büyük rakam geliri iyi olmayan oyun severlere ne kadar makul gelir bilmem . oyun tor a düştüğünde bile altında yüzlerce yorum gelmiş avrupada bile azımsanmıyacak bir kitle korsan kullanıyor hala .
sıkıntı 500 lira sana az gibi gelsede ben bu oyuna bu kadar para verdikten sonra elimde kalacak . kime nasıl satıcam tekrar . geleceğin sistemi kiralama artık . bir kere oyna bitir için düşük rakamlar değil . ps kendi başına ayrı bir atmosfer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 29 Mart 2023; 16:36:0 >
-
Oyun steam home sayfasından kaldırılmış.
-
Bence Uncharted portlaması da kötüydü hocam. TLOU 1 ile başlamadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdiye kadar en kötü port, beklemiyordum bu kadar şaşırdım açıkçası. Ryzen 7 5700X + RTX 4070 Ti ile stabil FPS alamıyorum, canım sıkıldı para veren arkadaşları düşünemiyorum onlar ayrı dertlidir, büyük bir patch gelir kısa zamanda. Birde 3 hafta ertelediler hiç mi birisi oyunu oynamadı garip ya. Keşke PC Port’u Nixxes yapsaydı.
Lütfen bekleyin yazısı yüzünden sinir etti oyun unistal edip ilerde tekrar patch gelene kadar beklemekte lazım !!
steam hesaplardan almısız 600 tl verilmez
-
milet iade ediyor korkularından kaldırmışlar
hiç mi test etmediniz m2 ssd herkeste yokki hızlı yüklensin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X