< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (78. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Detroid oyunu var onda da böyleydi. Ekran kartını her güncelledikten sonra oyunu açınca Gölgelendirme ayarı çekiyordu. Ama onda giriş ekranında çıkıyor ve işlem bitmeden oyunun ana menüsü dahil gelmiyor.
-
v1.0.3 yaması geldi, 8,6GB
-
-
Diablo 2 oynarken bağlantı hatası verdi oyundan attı da öyle fark ettim. Akşam akşam ne patchi bu ya.
-
Adamlar en son kısımda gelecekte de resmen Iron Galaxy ile ortaklık yapacakları ima etmişler.
-
nasıl ?
-
We at Naughty Dog and our partners at Iron Galaxy are closely watching player reports to support future improvements and patches. We are actively optimizing, working on game stability, and implementing additional fixes which will all be included in regularly released future updates.
Ben buradan o anlamı çıkardım. Belki yanlış düşünüyor olabilirim o ayrı.
Umarım fazlaca olumsuz geri dönüş alırlarda bir daha onlarla çalışmazlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 14 Nisan 2023; 22:34:50 > -
İndirip deneyen var mı güncellemeyi? Nasıl yine mi düzelmemiş oyun?
-
Oyunu baya baya yamalarla baştan yaptı adamlar
-
İlk yama çıkmadan önce de bunu paylaşıyorlardi her yama altında da var bu diye hatırlıyorum, yeni olmamali
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umarım akılları başlarına gelirde bir daha o kısmı yazmazlar.
bu kötü çıkışı telafi etmek amacıyla acilinden yıl bitmeden güzel bir portla 2. oyun gelmeli anca öyle affedilir
-
-
Hocam buradan nasıl çıkardın o anlamı?
-
1.0.2.1 sürümünü indirdim
3060 6gb laptop ile oynayıp verim alan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam burada iron galaxy beceremedi; biz de işin içine girdik, güncellemelere birlikte bakıyoruz denilmiş.
Update'in performansa etkisi yok gibi, shader yeniden oluşturuyor.
Ben direkt girdim 5dk sürdü açılması.
yama ile birlikte nvidia güncelleme de geldi.
https://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/204246/en-us/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 15 Nisan 2023; 0:44:16 > -
yine çöp bir update
resmen bozuk oyunu millete sattıktan sonra tükürdüklerini yalamamak için öyle yalandan patch çıkarıp duruyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofbet -- 15 Nisan 2023; 0:52:30 > -
Hocam ben bıraktım update yapmayı 1.07den sonra, yorumları okudukça vakiit kaybı oldugunu gördüm.
Nvidia güncelledşm yine gölgelendirme yapıyor alllahımmmm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X