Şimdi Ara

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.020
Cevap
58
Favori
116.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen hocam hareketli sahnelerde bildiğin çamurlaşma oluyor bu oyuna tam gitmemiş...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt

Detroid oyunu var onda da böyleydi. Ekran kartını her güncelledikten sonra oyunu açınca Gölgelendirme ayarı çekiyordu. Ama onda giriş ekranında çıkıyor ve işlem bitmeden oyunun ana menüsü dahil gelmiyor.

• v1.0.3 yaması geldi, 8,6GB

• Fl4ming0 kullanıcısına yanıt
  • Diablo 2 oynarken bağlantı hatası verdi oyundan attı da öyle fark ettim. Akşam akşam ne patchi bu ya.The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

• asko56 kullanıcısına yanıt

Adamlar en son kısımda gelecekte de resmen Iron Galaxy ile ortaklık yapacakları ima etmişler.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

nasıl ?

• designr kullanıcısına yanıt

We at Naughty Dog and our partners at Iron Galaxy are closely watching player reports to support future improvements and patches. We are actively optimizing, working on game stability, and implementing additional fixes which will all be included in regularly released future updates.

Ben buradan o anlamı çıkardım. Belki yanlış düşünüyor olabilirim o ayrı.

Umarım fazlaca olumsuz geri dönüş alırlarda bir daha onlarla çalışmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 14 Nisan 2023; 22:34:50 >
  • İndirip deneyen var mı güncellemeyi? Nasıl yine mi düzelmemiş oyun?

• Fl4ming0 kullanıcısına yanıt

Oyunu baya baya yamalarla baştan yaptı adamlar The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

İlk yama çıkmadan önce de bunu paylaşıyorlardi her yama altında da var bu diye hatırlıyorum, yeni olmamali

• designr kullanıcısına yanıt
    Umarım akılları başlarına gelirde bir daha o kısmı yazmazlar.

• bu kötü çıkışı telafi etmek amacıyla acilinden yıl bitmeden güzel bir portla 2. oyun gelmeli anca öyle affedilir

• The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}

Evet ayarlarım bunlar sıkıntısız oynuyorum.3060ti ile.cpu gpu cortlatıyor sadece 80 58 fps arası sayacı kapatınca o ufak inişler belli olmadan keyifls oynanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 15 Nisan 2023; 0:2:21 >

Hocam buradan nasıl çıkardın o anlamı? The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

• 1.0.2.1 sürümünü indirdim

3060 6gb laptop ile oynayıp verim alan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam burada iron galaxy beceremedi; biz de işin içine girdik, güncellemelere birlikte bakıyoruz denilmiş.

Update'in performansa etkisi yok gibi, shader yeniden oluşturuyor.
    Ben direkt girdim 5dk sürdü açılması.

yama ile birlikte nvidia güncelleme de geldi.
    https://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/204246/en-us/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 15 Nisan 2023; 0:44:16 >
  • yine çöp bir update

resmen bozuk oyunu millete sattıktan sonra tükürdüklerini yalamamak için öyle yalandan patch çıkarıp duruyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofbet -- 15 Nisan 2023; 0:52:30 >
  • kingofbet K kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bıraktım update yapmayı 1.07den sonra, yorumları okudukça vakiit kaybı oldugunu gördüm.

• Nvidia güncelledşm yine gölgelendirme yapıyor alllahımmmm

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.