Şimdi Ara

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.020
Cevap
58
Favori
116.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tercüme hatası olmuş o beni yanılttı. Doğru tercümesine göre sadece bu oyun için yamaları kast ettiğini öğrendim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1.0.3.0 guncellemesiyle dlss yide bozdular iyi olan grafikler igrenc hale geldi.bu nasıl bir rezillik.

• 1.07 ile oyun mis gibi oynanıyor yeni update ler gözle görünür bir şey katmadıkları için gerek yok. 1.07 ile bitirdim hatta şu an ng plus ile yarıladım. Sistemi giriş orta seviyesi olanlar hafiften ince ayar çekecek yapacak bir şey yok, ps5 portu olunca böyle. Diğer sony oyunları yağ gibi akıyordu çünkü ps4 portuydu hepsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 15 Nisan 2023; 11:25:11 >
  • Ps5 değil hocam oyun hala ps3 deki motoru kullandığı için böyle. Ps4 ve ps5 mimarileri PC’ye portlamaya çok daha uygun ama ps3 mimarisi çok problemli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

Ne alaka 🙁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PearBear kullanıcısına yanıt
    Sen şu 500 dolarlık tenekenle bu konuda trollük yapan arkadaşlardan diğerisin demi? Senin diğer eşin nerede onun da damlamış olması lazım
    tenekenden kafanı kaldırıp Google amcadan araştır biraz da ne alaka olduğunu kendin öğren bir zahmet

• Gece bir baktım yine yama çıkmış, indirdim yine gölgelendirme çıktı Allah'ın belası oyun. Sokacağım yapacağınız işe, artık güncelleme yapmadan bir an önce bitirip silmek istiyorum bu dandik oyunu.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Şu gölge muhabbeti bende sadece 1 kez çıktı oda ilk girdiğimde sizlerde neden sürekli çıkıyor anlamadım

• Hocam varsa arabanızla evinizle falanda övünüyor musunuz yakın çevrenize? Bir 3+1 ev sahibi falan.

Konuyla ne ilgisi var anlayamadım ben.

Bu konuya ne zaman baksam ps5 sahibi.

tamam ps5 var tebrik ediyorum sizi

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Last of Us orijinal oyun 2013 yılında ps3 için çıktı.

Last of Us part 1 ise ps 5 platformu için en baştan yapıldı.

Pc ye port edilen sürümünün ps3 veya ps4 ile ilgisi yok, doğrudan ps5 için çıkmış olan part 1 den port edildi.

• Son güncelleme ile oyunun grafikleri bildiğin geri mi gitti bana mı öyle geliyor? Şaka gibi ya tam bir fiyasko olma yolunda...

• PearBear kullanıcısına yanıt
    Remake olan oyun, ps3 e çıkan oyunun motorunun güncellenerek günümüze gelmiş halini kullanıyor. Oyun en baştan sıfırdan yeni bir motor üzerine yapılmadı. Uncharted’ın oyun motoru ps4 mimarisinde geliştirildiği için PC’de last of us kadar problem yaratmadı. Uncharted’ın, God of War’ın ps3’e çıkan oyunlarını PC’ye getirirlerse ve üstünde uğraşmazlarsa benzer sorunlar yaşanacağını düşünüyorum.

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt

evet downgrade yemiş diyor herkes özellikle dlss modu açıkken

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt

nvidia driver update yaptiniz mi? cunku update notlarinda ozellikle update edin diye yazmislar

• Rtx 3070 laptop 150w
    1080p yuksek ayarlar ultra icin vram yetmiyor 7 gb vram kullanimi dlss kalite 90 fps oyunda 2 saati gectim tek bir takilma yok bende uptade falan yapmadim hic not:internet versiyon ilk cikani

• Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Yaptım hocam bildiğin downgrade yemiş oyun şaka gibi...

• Yok abiciğim oyun bildiğin downgrade yemiş güncellemeden sonra ya Bunu da başardınız ya vallahi size Helal olsun tarihe geçtiniz PS3 sürümünün remastered haline çevirmişler oyunu...

• Optimize ediyoruz diye diye downgrade yapıyorlar. İlk patchte fark etmiştim. Oyunun ilk hali cam gibiydi. Saçlar falan bir tuhaf oldu.

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.