< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (81. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
giriş seviyesi kartlar maalesef çabuk sönüyor. Ortalama bir ekran kartı ömürü max 3 yıl. Kesenin ağzını açıp en iyisi bile 5 sene anca götürür, teknoloji hızlı gelişiyor. Teknolojiye yetişebilmen için bu ülkede iyi para kazanman lazım. Ülkenin %65'i açlık sınırının altında yaşıyor, neyse oralara girersek çıkamayız.
Nvidia boşuna masaüstü RTX 3060'ı 12GB VRAM yapmadı, en çok satılan ve tercih edilen kartın 12GB VRAM olmasının sebebi buydu aslında. 8GB VRAM versiyonu neden çıkardı onu anlamak güç. Ülkemizde 8GB VRAM versiyonu daha pahalı mesela, 12GB VRAM daha ucuz satılıyor.
Daha piyasaya UE5 odaklı oyunlar çıkmadı. Minumum istenilen rakam 12GB VRAM olması yakındır.
-
Arkadaşlar merhaba, bu oyunu steamden deluxe edition olarak satın aldım. Sistemim Ryzen 5 5600, 2*16 3200 Mhz DDR4 ve Gigabyte RTX 2070 8 GB. Üstte birçok farklı ayarlardan bahsedilmiş, en stabil ayarlar hangisidir ? Teşekkürler.
-
Son sürüm hangisi dostum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1.0.3.0
-
Arkadaşlar ekrana yansıyan yağmur, kan efekti ve silahı atesledigimizde çıkan duman efektleri vs icin hangi ayarı acmaliyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rtx 3080 ve i5 6 nesil istemde bayağı drop oluyordu oyunda evet işlemci yüzünden bayağı darboğaz yapıyor sistem ama en son çıkan güncelleme ile oldukça düzeldi bilginize.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim 1060 ekran kartı var, oyunu kaldırır mı arkadaşlar
-
Kaldırır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oyunu bugun left behind dahil komple bitirdim, oyunun optimizasyonu duzgun yapilsaydi tabi her sey daha guzel olurdu fakat bu haliyle bile oldukca etkileyici bir oyun olmus, ozellikle sonlara dogru oyun ucusa geciyor. onu bunu kafaya takmadan oynayin keyfinize bakin, fps sayacini da kapatin, hayat bu tip seyleri kafaya takmak icin cok kisa
-
kesinlikle haklısınız hocam. dlss kullanmamak, ayarları düşürmek veya grafik kartını güçlendirmek varken oyuna laf ediliyor. hadi bunlar olmadı güncelleme yapmayın. oyun muhteşem ötesi. dlss zaten başlı başına grafik hilesi. amacı fps artması için grafikleri kötü göstermek. son sayfalar hep kötüleme üzerine. hiç oyunu hikayesini verdiği keyfi konuşan yok.
bence de keyfine bakın oyunun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 16 Nisan 2023; 23:38:9 > -
Ahahaaa süpermiş bu
Bu arada 1.0.2.1 güncellenmesi sonrası fps daha stabil ve ufak artışta var gibi
-
yalnız oyundaki HDR çok iyi. Bir de oyunun zevki en zor seviyede tüm yardımlar kapalı halde çıkıyor
-
Hocam afedersiniz * mı geçiyorsunuz.
Herkesin amacı zevk alarak akıcı şekilde oyunu oynayabilmek.
Bende eski üyeyim bakın sadece pc de oyun oynuyorum.
1050ti açılması gereken oyun her update ile daha berbat oldu.
Mobil rtx3050 ile son güncelleme sonrası ~10dk olmadan crash yemeye başladım.
Cyberpunk çıktığında bug vardı, performans sorunu olmadan bitirildi. burada oyunu oynayamıyoruz.
Adamlar dizinin gazı bitmeden dibini sıyırmak için 1 ay erken çıkardılar oyunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 17 Nisan 2023; 8:39:33 >
Kimsenin oyunun hikayesine bir şey dediği yok zaten. Adamlar bildiğin bozuk oyun çıkarmış ve toparlayamıyorlar bile. Herkesin rüya sistemi ya da konsolu yok, grafik hilesi dediğiniz dlss Türkiye şartlarında kurtarıcı konumunda. Grafikleri kötü gösterme kısmına da katılmıyorum dlss, fsr biraz daha araştırın bazı oyunlarda fsr açık oynarken native çözünürlükten farksız oynadığımı bilirim. Orta seviye sistemlerde adam gibi çalışmayan, üst seviye sistemlerde bile sorun çıkaran bir oyunun nesi övülecek tam olarak?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıfır bugla tamamen bitirdiğim oyun 2. Başlayışımda daha silah kaçakçısına giderken bi kapıda buga girdi oyunu kapadım açtım fayda etmedi
Sanırım siz yeni oynuyorsunuz bu oyunu sanırım diyorum siz gibi kesin konuşmuyorum. Ben bu oyunu Ps3 ve 4 e remastered ini defalarca kez bitirdim. Oyunu oynayıp oynamadığımi nerden çıkardınız. Pc de portunda oyun bozuk çıktı yarısına kadar oynayıp bıraktım. Düzeleceğini de sanmıyorum. Babanızın malı gibi de firmaları desteklemeyi bırakın bu oyun bu hali ile 600 TL etmeyecek bir oyun. Sanırım birde Orjinal aldınız bu oyunu siz. Size bol şans.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X