The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (83. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
PC optimizasyonuna uğraşmıyor firmalar artık. Last of us donanım sattırmak için değil beceremediklerinden bu şekilde. Bugün insanlar üst seviye bir sistem dizecekleri paraya çok rahat konsol alır oyununu oynar bu yüzden bilerek yaptıklarını düşünmüyorum ben.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam size güzel geliyorsa sorun yok gözünüze hoş geliyorsa problem yok ben oyunu ilk oynadığım anı hatırlıyorum o keskinlik kaplama detayları vesaire son güncellemeyle kaybolmuştu ama ben steam den dosya doğrulaması yaptım Şimdi tekrar eskisi gibi oldu hemen hemen şu an sorun yok yani oyunun grafikleri zaten çok güzel.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iddda doğrudur. dikkatli okursanız grafikteki farklar; oyunun v1.0.3 ile önceki güncellemeleri arası için geçerli.
-
Son güncellemeden sonra rx580 8g ve r5 1600 ile fsr2 açık 1080p de yüksek ayarlarda 35-40 fps arası oynuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hem güncel hali hem de eski halinden grafik paylaşabilecek var mı? fark deniliyor ancak ortada emare gösterilmiyor. acaba psikolojik mi
-
Hocam psikolojik değil göz var nizam var Ayrıca steam'de bununla ilgili açılan başlık da var sayfalar dolusu görsel ve mesaj var...
https://steamcommunity.com/app/1888930/discussions/0/6980058383075185190?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/
Ben de Üniversite kapısındayım şuan, son bölümlerde çok daha fazla çıkmaya başladı lütfen bekleyiniz yazısı. Son güncellemeden sonra neredeyse 1 hafta geçti, dosya doğrulama yaptıktan sonra gölgelendirme olayı %1 den yeniden başlamıştı. Oynayarak geldiğim bölümde şuan %56 oldu. Böyle böyle bitirmeye çalışıyorum artık yapacak bir şey yok.
Lütfen bekleyin olayi gerçekten can sikiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1080ti ile orta ayarda 60 fps alsam yeter.Cpu i5 8600k
-
8.57GB güncelleme gelmiş var mı bi düzelme oyunu açayım mı? boşuna gölgelendirme şeysini beklemeyeyim düzelmediyse diğer güncellemeyi beklerim.
-
v1.0.3 'den sonra yeni güncelleme mi geldi?
-
v1.0.3 güncellemsini daha yeni indirdim. düzelene kadar oyunu açmayı düşünmüyorum
-
-
gercekten üzücü bir durum.
-
haftaya fps, grafik ve doku iyileştirme patchi geliyormuş
-
Sorun yaşıyanları cidden anlıyamıyorum.PC de oynuyorum 6800xt ekran kartı ve 5600x işlemci ile ultrada hiç bir sıkıntı yaşamıyorum nadiren oluşan saliselik takılmalar haricinde.
-
Japonca dublaj oynamak iyi giderdi be, yaza saklıyorum tekrardan oynamak için.
-
Hocam pc başından kalk git biraz uyu. Ben devralıyorum beklemeyi.
Not: bir teneke sahibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X