Şimdi Ara

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.020
Cevap
58
Favori
116.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

6800xt ile fps sabitledim 75 fpsde akıcı birşekilde oynadım full ultra ayarlarda.

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Oyundaki dram olayları beni benden aldı.Oyunda bir karakterin başına birşey geldiği zaman bende onu hissedip üzülüyorum Joel'in ağlıyışı olsun veya Ellie için endişelenmesi paniklemesi olsun benim içimi yedi bitirdi adeta.Bana bu duyguları yaşatan nadir oyunlar vardır.En son bunu Witcher 3 de yaşamıştım ama Last of us çıtayı arşa çıkarmış bu yaşadığım duyguları enfes soundtrackleri ile.Oyun bittikden sonra bir boşluğa düştüm sanki.Bir dünyanın içindeydim de beni o dünyadan çekip aldılar gibi birşey oldu.Oyunun hikayesi beni öyle bağladı kendine... Sabırsızlıkla 2.oyunun pc ye gelmesini bekliyorum umarım kısa sürede gelir.Ve hocam attığınız soundtrack bile tüylerimi diken diken etti...

• hernos2 kullanıcısına yanıt

Ben şuan Left Behin Us oynamayı ve BluTv'deki dizsini bitirmek istiyorum, hikaye ve aktarımı çok başarılı, optimizasyon da bir o kadar kötü maalesef.

• PS5'ci fena trollemiş konuyu, ultra'da grafikler muhteşem görünüyor, ne PS5'i PS6 çıksa anca bu kadar olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 26 Nisan 2023; 14:40:16 >
  • Cpt. Miller kullanıcısına yanıt

ps4 ve ps5 ile de bu oyunu bitirdim, şimdi pc ile de oynuyorum.. sanki farklı bir oyun gibi.. kimse kendini kandırmasın bence..

• yama geldi 26gb gibi bir şey

• designr kullanıcısına yanıt

yuh. adamlar oyunu baştan yapıyor resmen  

• Oynanmaya değecek noktaya geldi mi oyun? hazırda bekletiyorum düzeltsinler diye.

Yama boyutu böyle büyük olunca beklentiye de giriyor insan ister istemez ama bu sefer beklentimi baya düşük tutuyorum güven olmuyor bunlara

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Yarın deneyeceğim şimdi indiremiyorum. 1030a göre değişimi soylerim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bekliyoruz hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yamayı indiriyorum ne değiştiki acaba?

• Şu lütfen bekleyiniz saçmalığına çözüm varmı? Günlerce gölgelendiriciyi bekledik şimdide lütfen bekleyiniz saçmalığı yüzünden 2 adımda bir oyun bekletiyor.

• ite kaka hastane bölümüne geldim oyunun sonları artık. bu saatten sona gelen yamayı ne yapayım

• Aynı ayarlarda 14 GB civarında bir VRAM kullanımı güncelleme sonrası 11,5 GB falan görünüyor Vram kullanımı düşmüş oyun daha akıcı gölgelendiriciler de çok daha hızlı yüklendi...

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Left Behin Us kısmını oynayınca oyun diziyle dahada iç içe geçiyor, port ne kadar rezalet olsada oyun güzel içine çekiyor sarıyor duyguyu veriyor adamlar harika bir atmosfer yaratmışlar...

• Son patch ile vram kullanımı ciddi oranda azaltılmış ve optimizasyon sıkıntıları giderilmiş. Yalnız son 2 patch'ten sonra Dlss, quality modunda bile çöpe dönüştü, tırtıklı grafikler çekilmiyor.

• Aynı ayarlarda güncelleme sonrası ortalama 20-25 FPS daha fazla alıyorum...

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.