Şimdi Ara

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.020
Cevap
58
Favori
116.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4080 ile ful ayar 2k da oynuyorum fps felan iyi ama gene düşük sayılır bu oyunun grafikleri iyimser bakarsak 2023 için orta ayarda uncharted pc çıkan grafikleri daha iyiydi sanki ne biçim bir port yaptılarsa.Oyun süper ötesiymiş ilk defa oynuyorum ama grafik tırt geldi çok.Yada bu oyuna yakışmamış.Çok kastırma olayı duyunca beklentim yükselmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trakyacus kullanıcısına yanıt
    Hocam selam. 4080 gibi güçlü bir kart ile problem yaşadıktan sonra, buradaki pc ci arkadaşlara ne tavsiye edersiniz ?

Not: eski bir pc gazisi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozr2pkr kullanıcısına yanıt

Ben bir performans sorunu yaşamadım hocam 120 150 fps felan veriyorda. Görüntü ps de kinden iyi bu görüntü ayarındakileri 120 fps felan sabitliyorum ekran kartı %60 70 kullanıyor.Bunda tamamını kullanması garip gitti.

Sanırım ps seviyorsunuz Ben görüntü fiyat kalite vs bağımsız klavye mouse dışıyla oyun oynamam denedim çok kötü geldi nişan yardımı vs açılıyor açmazsak işkence 5 adamı 3 saniyede indiremeyince keyif alamıyorum bunda kolla yapmak mümkün değil.

cevabını alıp oturmuştur artık 15 yaşındaki trol

Hocam söylediklerinizden dolayı çok mutlu oldum. Uzun uğraşlar sonucu oyunu bu güzel hale getiren sizlersiniz. Firma yetkilileri, oyunculardan gelen geri dönüşleri süzgeçten iyi geçirip oyuna müdahale etmişler. Bu müdahalelerden sonra yüzünüzde oluşan tebessüme aşık olabilirim.

Not: bir ps5 sahibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kingofbet K kullanıcısına yanıt

l2 yakınlaştır aim direk kafaya r2 ateş et :)) adamların en zorda oynadığı oyun pc de kolaya denk geliyor :D

• Bu oyunun cok büyük bir balon olduğunu düşünüyorum oyunun %60ına gelmiş birisi olarak. Uncharted daha keyifliydi bu oyundan. Bu kadar abartılmasının sebebini anlayamadım, bildiğim kadarıyla uncharteddan daha fazla sevilen bir oyun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oha 48 GB güncelleme mi olur arkadaş oyunu tekrar yaptınız resmen aceleye ne gerek vardı mayısta çıkarsaydınızda olurmuş oyunu...

4k 120hz gerçek oled bir monitörünüz olsaydı.. last of us'ın pc versiyonunun grafiklerine çöp demezdiniz.. 2k ve oled'e göre tırt sayılabilecek panele sahip bir monitörle zaten siz hiçbir oyunda kaliteli görüntü almıyorsunuz.

4k+ çözünürlük, oled bir monitörle gerçekten kaliteli grafiklere sahip bir şekilde oynayabilirsiniz. Oynanış, buglar vs. konular ayrı ancak grafikler kötü değil kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 10 Mayıs 2023; 15:33:50 >
  • Monitörüm Lgnin 2k 165hz 13 13 k lık bir monitörü güzel bir monitör.Ama genelde bu forumdaki yarbay rütbeli kişilerin alakasız ağır saçmalama olayı var.Kardeşim 150 tane oyun oynadık çok güzel kaliteli grafiği oyunlar görmesem bu ekranda pc de sence böyle yazar mıyım ? Renklerle renk paletleriyle ilgili bişey mi söylemişim? Kaplamalar vs ortalama .Bilginiz tırt bile değil iken yorumunuzla kalabalık yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trakyacus -- 10 Mayıs 2023; 14:7:57 >
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt

fps dropları düzeldimi aceba bu yamayla? açıklama da grafik ayarları optimize edilmiştir yazıyor da.

• superdestek kullanıcısına yanıt

Oynanabilir seviyeye gelmiş hocam bence keyif alırsınız deneyin.

33 Yaşında bir adamın.. şu mesajları yazması utanç verici..

Size tavsiyem bilmediğiniz konuda ahkam kesmeyin..

Tecrübeye saygı duyun..

• 1.3 yaması ile oynayıp bitirmiştim, epey oldu üstünden, ama droplar yaşayarak oynadım sırf hikayesi için. Eğer düzeldiyse 60fps akıcılıkla ve drop olmadan oynamak isterim.

• superdestek kullanıcısına yanıt
    Daha yüklemedim hocam ama zaten fps olayı düzelmişti çekilmez durumda değil artık.

• PC oyuncusu dediğin zekidir güncelleme boyutunu görüp bu kadar dosya değişimi olacaksa oyunu silip baştan indiririm daha sağlıklı olur der üstüne birde shader cache sıfırlaması yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 10 Mayıs 2023; 17:12:5 >
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.