Bunu derken anlayamadım hangi ayrı dünyaymış o? bende hem konsol hem pc var böyle bir ayrım mı oluyor? 95 metacritic li tüm zamanların en büyük oyunlarından birine sen böyle yazıyorsan git valorantını oyna ne işin var senin kaliteli oyunla Ayrıca belli ki yaşın genç ve yeni oyuncusun önce herkesin beğenisine saygı duymayı öğreneceksin. Oyunu beğenmiyorsan ne işin var konusunda diye de sorarlar adama ! Bak bu da sana tokat olarak gelsin 7-8 bile az böyle oyuna. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 11 Mayıs 2023; 13:47:12 > |
The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (90. sayfa)
-
-
Konudan bağımsız olarak;
Neden kült yapımlar beğenilmediğinde beğenmeyen kişiyi çocuk sanıyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu kült yapım filan değil Cemil.
Kült yapım görmek istiyorsanız Craaackdooooown 3 baby oynayacaksınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen sus troll senlik bi mevzu değil
Hocam ben afetzede zorluukta tüm nişan alma yardımları kapalı yine gamepadle bitirdim. PC de de gamepadle oynuyorum. klavye mouse zevk vermiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofbet -- 11 Mayıs 2023; 16:19:3 > -
Seni kınıyor ve bir Ps5 sahibi elemana havele ediyorum.
"1.0.5 adlı güncelleme ile oyunun performansı bir hayli artıyor. Çeşitli seviyelerde performansı iyileştirmek için içeriği optimize eden bu güncelleme doku kalitesi ayarlarının VRAM'e olan etkisini azaltıyor. Böylece oyuncular doku kalitesini arttırsa bile daha fazla performans elde edebiliyor."
www.bolumsonucanavari.comThe Last of Us Part I PC için yeni güncelleme yayınlandı! Performansı arttırıyor mu?https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Last_of_Us_Part_I_PC_icin_yeni_guncelleme_yayinlandi_Performansi_arttiriyor_mu-117585.htm
-
oyunda ani drop çok fazlaydı oynanmayacak derece ram'i 16 dan 32 gb çıkardım şu yağ gibi akıyor. 3080 ile 2k da oynuyorum ayrıca vram 12 gb dan 10 gb a düştü ram i artırınca. oyun kesinlikle 16 gb üstü ram istiyor. ram kullanımım da 20-25 arası geziyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukclkk -- 12 Mayıs 2023; 10:50:40 > -
bu doğru baya akıcı olmaya bşaladı oyun son patch ile. vram kullanımı da normale döndü 6gb'ın altına indi sonunda.
-
Hocam dm attım bir bakarsanız sevinirim
-
16 GB Ram ile sürekli çöküyordu masaüstüne atıyordu oyun . 1.0.4 te. son güncellemeyi bilmiyorum düzeldi mi
-
hocam sen git pubg oyna
-
Pubg daha güzel bu oyundan.
Amaaaan neyse yaa, şu an Legend of Zelda Bored to Tears oynuyorum aman yarabbim diğer tüm oyunlar +5 puan alırlar kafadan. Geçen sene bu aylardaydı galiba Elden Ring gibi paradigma değiştirici boring festlikte bir oyun yapmışlar. Bu yüzden Tlou guud diyorum artık çünkü en azından hikaye, karakter felan var.
Muhteşem bir oyun. Neyse ki bende kasma donma, ıvır zıvır yapmadı. Evet fps ler düşük nispeten, ama yağ gibi akıyor oyun. Hiç tekleme yok. Ayarlar doku ultra, geri kalan yüksek. Kalite bence daha önemli.
Oyunun grafikleri, bilhassa ışığın kullanımı sanat şaheseri, inanılmaz yumuşak geçişler var, oyunu bıraktım win logo + prt scr bastım. Her açıdan başka güzel, ince işçilik. Sony sen biliyorsun bu işi.
Oyunu daha önce hiç oynamadım. Sadece epey bir yıllar önce hasbelkader eve gelen bir ps4 de şöyle bir bakmıştım. Grafikleri çok kötüydü. İlk defa pc de deneyimledim. Pc remake ile karşılaştırma yapılacaksa küfür gibi bir şey olur. Adamlar pc nin hakkına sonuna kadar vermiş. Laga Luga 'ya hacet yok.
Türkçe dublaj olması da, nirvanaya taşımış oyunu. Resmen filmi oynuyorsunuz gibi bir şey. Hikayesi dışarıdan pek matah gelmese de, filmin için de (pardon oyunun) gayet etkileyici oluyor. fark etmiyorsunuz bile.
Oyunda ram kullanım oranı gerek sistem gerek video olsun had safa da. o kadar kullanımı gerektirecek doku kalitesi var mı pek anlamadım fakat aşırı fazla detay var. Sanırım detay fazlalığı buna sebep oluyor. Yansımalar filan rtx olmasa bile muhteşem gözüküyor, son derece ayrıntılı yapılmış. Adamlar cidden uğraşmış yani. rtx e özel bir şey yok. Gayet adilane bir remake olmuş.
Sony bir kez daha özünde ps'nin farkını göstermiş oldu, bir nevi gövde gösterisi. Gelecek yapımları da bekliyoruz.
Olumsuz yorumlar sanırım teknik sorunları olması. Yazılımsal sorunlar şuan giderilmiş gibi. Ama ben yüksek fps lere takıntılı değilim. Kalite ve akıcılık önemli olan. Oyun da bunu fazlasıyla veriyor. Belki ilk zamanlarda bunu karşılayamadığı için yerilmiş olabilir. Şu an öyle bir durum söz konusu değil.
-
Hocam bende 1 den sonra 2 yi ps de oynuyorum. İlk oyunu çok sevmiştim ikinci oyuna da bayıldım resmen. Film gibi olayı aktarma sahneler arasında bağlantı kurma duygular aniden bu da olmaz dediğin şeyler. İlk oyunda biraz da hep bir amaç için yoldayken bu sefer daha farklı derinlemesine bi hikaye var. Bir çok aaa oyun oynamış biri olarak bu oyun fena. Ps de oynayamayacaklar için de umarım yakında pc ye gelir :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X