Şimdi Ara

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.020
Cevap
59
Favori
116.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikincisi gelsede onuda oynasak,ama bu soruınlardan sonra bayağ bi ileri tarihe atılmıştır herhalde port işi

• Oyunu yaklaşık 11 saat sonra bitirdim. En son yamayla oynayınca baya toplamış haliyle oynadım. Fakat oyunu bitirmeme engel bir bug yaşadım oyun bitmesine yarım saat kala. Bütün bölümü baştan oynamam muhtemel çözümler arasındaydı ama hiç uğraşamam deyip Youtube'dan bitirdim.

Bu şekilde oyunu gidişatını direkt kıran hatalar oluyor. Aynı bölümde başka bir yerde daha yaşadım ve yarım saat kadar yol aradım neredeyse. Sonra Youtube'dan bakarak oyundaki hatayı anlayınca geçtim.

Bu şekilde geçemediğiniz yerlerde 10 dakika uğraşıdan sonra Youtube'dan çözüm videolarına bakın derim arkadaşlar çünkü gerçekten vaktinize yazık...

• Tremere117 kullanıcısına yanıt
    Hocam inan 2. oyun bu kadar kötü olmaz portu. 1.oyun ps3 te bulunan garabet cell işlemci için tasarlandıgı için bu kadar kötü bir port cıktı. cell işlemci mimarisi ile pc de bulunan x86 mimarisinden cok cok cok farklı..ps4 ps5 exc. leri bile ileride emu ile pcde oynanır inan. ps3 exc. hala daha en iyi sistemde bile sorunlu emule ediliyor. misal unc.1 unc. 2, vs vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PearBear kullanıcısına yanıt
    kardes benim anlatmak istediğim, bu oyun yazılıp kodlanırken cell denen garabet işlemci temel alınarak yapıldı. böyle remake olmaz, yaptılar ellerine yüzlerine bulastırdılar. bende 3090 ile bu oyunu dogru düzgün oynayamıyorsam burada bir sorun vardır. remake diyorsun indir ps3 emulatorunu görüntü ayarlarını 4k ya alıp emule et; hemen hemen aynı görüntüyü elde ediyorsun. ben 20 fps ortalama ile önce ps3 emulatorunde bitirdim bu oyunu; sonra pc ye geldi; yine bitirdim, ps3 portuyum ben diye bagırıyor oyun. neden uncharted 1-2-3 yerine direkt 4. oyunu pc ye getirdiler bir düşün bakalım. cünkü ps3 exc.ler cell e göre yazıldıgı için port yapması müthiş derece zor. remake nasıl olur bluepoint demon souls ile gösterdi. sen bu kadar zor bir işi bluepoint gibi yeni bastan oyunu yapan firmalar yerine iron galaxy gibi yalap şap firmalara emanet edersen emulasyondan hallice böyle bir oyun cıkıyor. 30 senedir oyun oynuyorum bu kadar sikko bir remake görmedim. tamamen fail. böyle bir efsaneye denk gelmesi tamamen facia orası apayrı bir konu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zamanında ps4 te oynamıştım efsaneyi pc de denemek için yamalanmasını bekledim an itibariye oyun akıyor diyebilirim. ryzen 5 5600 6700 xt ile 2k ultra fsr kalitede 70 fpse sabitledim 80leri görsede fan sesine katlanamıyorum. son olarak bu oyunsa diğerleri ne arkadaş naughty dog yapıyor bu işi.

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}
  • Oyunu PS4 pro da 2 kez ps5 de remake olanını yarıya kadar oynadım şunu diyebilirim ki görsellik PC de bambaşkaymiş şaşırttı beni

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PearBear kullanıcısına yanıt

😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.0.5.1 güncellemesi ile shader oluşturma süresi baya hızlanmış gördüğüm kadarıyla.

Ayrıca türkçe dublaj beklediğimden iyi çıktı daha cringe bir şey bekliyordum.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.