Şimdi Ara

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.959
Cevap
50
Favori
160.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynayıp bitirdiğim bir oyunu 150-200 lira verip çıktığı gün almam. İkinci eli 100 TL altına düşsün o zaman düşünürüz.
  • Ps3 ü sattığıma beni bin pişman eden oyun. Haftaya çıkıyormu şimdi ? İyiki ps3 te hiç oynamamışım. 1080p 60 fps sabahlar olmasın...
  • etiketteki siteye baktım tarih hakkında bir bilgi yok.bilgisi olan arkadaşlar çıkış tarihini teyit edebilirmi acaba
  • Bu tweetten sonra bu tarihin yanlis oldugunu tweet attilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haziran mı? Ağustos mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Haziran mı? Ağustos mu?

Net bir bilgi yok fakat resmi açıklamaya göre bu yaz kesin çıkacak.
  • Türkçe dil desteği devam eder herhalde ? O konuda bir açıklama göremedim ama değişme olmaz umarım.
  • Bu yaz çıkacakta 1 haziranda yaz 31 ağustosta
  • 13 Haziran'da çıkmayacak.

http://www.playstationlifestyle.net/2014/06/03/sony-clarifies-the-last-of-us-remastereds-release-date-is-not-june-13th/

Ama bu oyun yokluğunda, tarihi Temmuz'a çekerlerse şaşırmam. E3'ü bekleyelim.
  • THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU
  • Video dandin adan gibi koysunlar

• Us psn de çıkış tarihi 31 aralık mı ben mi yanlış gördüm yaz falan deniyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mudvayne-

Us psn de çıkış tarihi 31 aralık mı ben mi yanlış gördüm yaz falan deniyordu

O yer tutucu tarih.Yani belli olmadığı için ve 2014 te çıkacağı için tam belli olmayan tüm oyunlar için yer tutucu tarih olarak 31 Aralık kullanılır.

Salı günü belli olacaktır çıkış tarihi.

• şunu okuyunca aha gitti yaz işi dedim eski yayınmış mobilden görünce heyecan yaptım
    'Duyurudan sonra ön siparişe açılan oyun, dünyanın önde gelen birçok mağazasında 20 Haziran'a listelenmişti fakat şu aralar çıkış tarihi tek tek kaldırılmaya başladı.

Bu durumdan itibaren Amazon ve Target, oyunun çıkış tarihini 31 Aralık olarak listeledi. Best Buy ise çıkış tarihi belli değil olarak listeyi güncelledi. Ayrıca bir diğer detaya göre ViperChristian adlı bir müşteri oyunu Reddit'te ön sipariş edince, Amazon Canada'dan oyunu 5 Ocak 2015'te kendine ulaşacağını bildiren bir e-mail almış durumda. Yani 31 Aralık'tan sonraki ilk iş gününe denk geliyor.

Sony, zaten oyunun çıkışı hakkında resmi bir bilgi vermedi. Tüm gelişmelerin E3 2014'te yaşanılacağı düşünülüyor ancak oyunun sene sonu çıkması da büyük bir ihtimal.'

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mudvayne-

şunu okuyunca aha gitti yaz işi dedim eski yayınmış mobilden görünce heyecan yaptım
    'Duyurudan sonra ön siparişe açılan oyun, dünyanın önde gelen birçok mağazasında 20 Haziran'a listelenmişti fakat şu aralar çıkış tarihi tek tek kaldırılmaya başladı.

Bu durumdan itibaren Amazon ve Target, oyunun çıkış tarihini 31 Aralık olarak listeledi. Best Buy ise çıkış tarihi belli değil olarak listeyi güncelledi. Ayrıca bir diğer detaya göre ViperChristian adlı bir müşteri oyunu Reddit'te ön sipariş edince, Amazon Canada'dan oyunu 5 Ocak 2015'te kendine ulaşacağını bildiren bir e-mail almış durumda. Yani 31 Aralık'tan sonraki ilk iş gününe denk geliyor.

Sony, zaten oyunun çıkışı hakkında resmi bir bilgi vermedi. Tüm gelişmelerin E3 2014'te yaşanılacağı düşünülüyor ancak oyunun sene sonu çıkması da büyük bir ihtimal.'

Oyun kesin olarak bu yaz çıkacak Firmanın beyanatı bu şekilde.

• THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU
  • Bir spekülasyon da Target'tan

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 9 Haziran 2014; 18:34:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Target.com sitesinden aldığım screenshot. Yalnız oyunun linkine tıklayınca, sayfa hata veriyor, sanırım kaldırılmış...

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erai -- 9 Haziran 2014; 18:45:45 >
  • oyunu ps3te oynamış ps4te bir daha oynayayım diye alacak olanlar çok büyük hüsrana uğrayacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Franklin18

oyunu ps3te oynamış ps4te bir daha oynayayım diye alacak olanlar çok büyük hüsrana uğrayacaklar

sebep?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.