Şimdi Ara

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.959
Cevap
50
Favori
160.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Last of Us PS3 - PS4 Karşılaştırma Videosu (Gamespot)

• Koleksiyon paketide halinde çıkarmı acaba gene? bi joel edition alınır hani gelirse..
  • ps3 bşraz daha bulanık o kadar
  • Su videodan sonrada almayi pek planlamiyorum cokta hevesliydim ama gorundugu gibi ps4 netlik kazanmis hepsi bu ki DLC oynamakta cok istiyorum ucuza 20-30 tl secondary bulursam belki alirim artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O da çözünürlük farkı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 12 Haziran 2014; 10:59:58 >
  • Arkadaslar bence oyun icini ne gibi ozellikler geldigini gorup ondan sonra karar vermek gerekir veya ps4 ozel bir yenilik olup olmadigina bakmak gerekir cunku bu firma bos firma degil yeni bir teknoloji kullanabilir beklemek gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video 720P ve internet videosu. PS4'te kesinlikle çok daha kaliteli grafikler olacaktır karşılaştırma videosu her şeyi göstermiyor.
  • ps3 de bitirilen oyuna 200 lira daha vermeye gerek yok bence. Plusa uygun fiyata veya bedava gelirse oynanabilir belki. Belki diyorum çünkü hem boyut olarak devasa hem de oyun süresi çok uzun. Oyunu ps3 de 1 ayda bitirdiğimi hatırlıyorum.
  • Ps4 alip oynamayi planladigim icin elimi surmedim ps3 te bakalim ps4 u alabilirsem artik bu oyunu oynarim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Ps4 alip oynamayi planladigim icin elimi surmedim ps3 te bakalim ps4 u alabilirsem artik bu oyunu oynarim

Bir alamadın ps4'u

• yorumlara bakıyorumda okudukca gülüyorum ya oyun ps4'e çıkacak denildiğinde ps3'te oyunu bitirenlerin çoğu ps4'e alıp birdaha bitiricem diyorlardı. şimdi millet nasıl dönmüş "yazıktır ps4'e alınmaz görüntü biraz daha net yapmayın" dediğimizdede kıyamet kopuyordu
  • Cutscene videoları üzerinden karşılaştırma yapmanın manası nedir? Gamespot bu saçmalığı neden yapıyor?

Yukardaki karşılaştırmaların hiçbiri oyun içi değil. Dolayısıyla zerrre anlamı yok.

Şurda bahsetmiştim:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=93041914 O cutscene'ler, PS3 oyun içine göre çok daha kaliteli...

PS4 versiyonu, cutscene videolardaki karakter detaylarını oyun içine taşıyacak, dokular gelişecek, detay seviyesi artacak ve muhtemelen ışıklandırma farkları da olacak. Birileri oyun içi karşılaştırma yapmayı akıl edince görürsünüz
    Ayrıca, oynanışı bu kadar sinematik şekilde sunan bir oyunu 60 fps - 1080p oynamak bambaşka olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 12 Haziran 2014; 17:26:21 >

• https://store.donanimhaber.com/6f/8f/e3/6f8fe38a3af1b745ade70b2a32b48289.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 12 Haziran 2014; 17:16:26 >
  • Bu nesile kadar xbox360 kullandığım için maalesef mahrum kalmıştım bu özel yapımlardan, grafikleri isterse ps3 ile aynı olsa da alıp bitireceğim için karşılaştırmalara bakmıyorum bile, bazı oyunlar vardır grafiği hiç aramazsınız konu ve kurgu o kadar iyidir ki.
  • dediğin şeyler doğru katılmıyor değilim. ancak oyunun grafik motorunda bir değişme yok. aynı grafik motoru hemen hemen aynı görüntüyü vericektir. ha görüntü daha net daha renkli, ışıklandırmalar daha kaliteli şekilde olur ona şüphe yok. ama ps3'te önceden oynamışsanız tekrardan 160 tl mi kaç para bilmiyorum ama 50 tlnin üstünü hak etmez(ps3'te daha önce oynamışsanız) sonuçta senaryo falan aynı..
  • Beklediğim haber bu oyun ve gta 5 bide gt7 idi 2 si oldu mutluyum. gt7 de project cars ile dolduracagiz artık.

• yahu şuradaki yorumları okudukça sinir oluyorum açık açık söyleyim.

'bu oyunu neden ps4 e çıkarmışlar ne gerek vardı zaten ps3 te oynamıştık ' gibi saçma sapan yorumlar.

kardeşim sen bu oyunu ps3 te oynamışsan almazsın olur biter. herkesin ps3 mü vardı ?
    ben yıllardır pc den oynuyorum bu oyun için ps3 alacaktım ama ps4 çıkınca vazgeçtim. Bi ara ümidimi kesmiştim the last of us ps4 e gelmez artık beklemeyeyim alayım bir ps3 demiştim ama sonra ps4 e geldeceğini duyunca ( nisan da) beklemeye geçtim.

Böyle muhteşem bir oyunu PS4 e çıkaran sony e naughty dog a bence teşekkür bile etmek gerek. çünkü playstation dünyasına PS4 ile giriş yapacak olan insanlar var ve onları bu oyundan mahrum etmediler.

Evet sırf bu oyun için PS4 alacağım (inşallah) ve alınca da burada paylaşacağım !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: lecturer

The Last of Us PS3 vs PS4

PS3
    THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU
    PS4
    PS3
    PS4
    PS3
    PS4

Bu resimler yalan ps4 yazanların aynısı ps3te ps4 olan bu resimlerden kat be kat daha iyi olacağına emşnim ps3 oyununu bitirenler bilir bu resim yalan

• Size tavsiyem ps3te oynayıp bitirdiyseniz 30 tl daha verip left behind allahını seversen bir şöyle düşünün:herhangi bir filmi 130 ₺ ye alıp 720p izlediniz sonra 200₺ verip aynı filmi 1080 p izlediniz bunun gibi ancak fark o kadar çok ta değil ps3 1080 p ps4 1085 p kadar mşnnacık bir fark var olsa bile o kadar paraya değmez ancak ps3te oynamadıysanız ps4e aldam mı diye düşünmeyin bile gözünüz kapalı alın bundan iyisi yok

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.