Şimdi Ara

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.959
Cevap
50
Favori
160.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu oynayamamıştım şimdi ps4 e çıkmasını bekliyorum. Geçen gün oyun müziklerini dinledim, bir oyun müziği ancak bukadar iyi olur sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız oyuncuların hali iyi değil,eski nesil tombraider,gta,last of us bizi heyecanlandırıyor,1 sene olmasına rağmen uncharted dışında sansasyonel bir duyuru göremedik.ac,cod,fifa döngüsüne devam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bu soruyu sormaya konuya girmiştim ki bu mesajları gördüm. Oyun Türkçe arayüz ve altyazı seçeneğiyle mi gelecek? Kesin bilgi mi yani? Eğer öyleyse çok güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: narnia127

Tam bu soruyu sormaya konuya girmiştim ki bu mesajları gördüm. Oyun Türkçe arayüz ve altyazı seçeneğiyle mi gelecek? Kesin bilgi mi yani? Eğer öyleyse çok güzel olur.

Hocam henüz netleşmiş bi bilgi yok ama Sony oyunlarında bi gelenek haline geldi artık bu olay çok şükür dolayısıyla bundada olucaktır..
  • Oynadığım en iyi oyunlardan biri last of us fakat sırf daha iyi görüntüler için ps4'e almak mantıksız bence. Yeni bir hikaye eklemeleri lazım.
  • Çıkış tarihi 29 temmuz mu?

• kenanbal kullanıcısına yanıt
    us hesapta Released Dec 31, 2014
    gözüküyor Tr hesapta magazada oyun yok zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertali -- 16 Haziran 2014; 16:56:29 >
  • Şu Ellie çok tatlı be, PS4 sürümünde ayrıntılar artmış daha da iyi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertali

us hesapta Released Dec 31, 2014
    gözüküyor Tr hesapta magazada oyun yok zaten..

sanırım başlığa yanlış yazılmış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenanbal -- 16 Haziran 2014; 17:15:57 >
  • kenanbal kullanıcısına yanıt
    Başlıktaki tarih doğru, e3'de duyurdular çıkış tarihini önümüzdeki ayın sonunda geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

Başlıktaki tarih doğru, e3'de duyurdular çıkış tarihini önümüzdeki ayın sonunda geliyor.

o zaman harika bir haber
  • BadGuy kullanıcısına yanıt
    Türkçe olacakmı bilgi varmı bukonuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertali -- 16 Haziran 2014; 17:44:48 >
  • mertali kullanıcısına yanıt
    O konuda bir açıklama duymadım ancak türkçe olmaması için bir sebep yok, ps3 versiyonundaki ses dosyalarını kullanacaklardır muhtemelen.
  • BadGuy kullanıcısına yanıt
    Hızlı cevabını için teşekkürler.. Markete eklenince alalım o zaman..
  • mertali kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, oyun çıkmasına yakın kesinlik kazanır türkçe olup olmayacağı ancak dediğim gibi olmaması için bir sebep görmüyorum ben, kendilerine ekstra bir maliyet olmayacak çünkü.
  • Çok fark göremedim bende. Uncharted 'da yeni nesili tam olarak göreceğiz. Tekrar almaya gerek yok.
  • Arkadaslarim Naughty Dog hicbir zaman insanlari kandirmaz yani bu oyunu ps3 e cikarttik iyi para kazandik hadi aynisini ps4 e cikartalim nasilsa yine satar diye dusunen bir firma olmamistir yasi biraz buyuk olan arkadaslarimda bilirler bu 90 li yillardada boyleydi simdiki nesillerdede boyledir yani her yaptigi yapimin yada oyunun en ust duzey kalitede olmasi icin 24 saat ugrasirlar zaten aciklamalarinda bunu belirtirler o yuzden bu oyun ps3 de defalarca bitirilse bile ps4 icinde alinir ve bitirilir mutlaka bu degerli firma ps4 icin farkli seyler yapmistir yanlis anlamayin bunlar benim goruslerimdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru dürüst oyun çıkmıyor. Tekrar alınabilir. Yalnız fiyat çok pahalı. En azından yükseltme seçeneği olmalıydı.
  • Oyunu ps3 de oynayan arkadaşlara 2 sorum olacak, yanıtlarsanız sevinirim.
    1)Multi deneyimi nasıl, oynanır mı yoksa bu seçenekte olsun diye yapılmış bir şey mi?
    2)Single mod (dlc lerle birlikte) ortalama ne kadar sürede bitiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: alpert86

Oyunu ps3 de oynayan arkadaşlara 2 sorum olacak, yanıtlarsanız sevinirim.
    1)Multi deneyimi nasıl, oynanır mı yoksa bu seçenekte olsun diye yapılmış bir şey mi?
    2)Single mod (dlc lerle birlikte) ortalama ne kadar sürede bitiyor?

Multiplayer modları bu seçenek olsun diye yapılmamış, gerçekten uğraşılmış ancak bir süre sonra sıkıyor. Öyle aylarca, yıllarca oynarım diye başlama, hayal kırıklığına uğrarsın.
    Hikaye modundaki oynanış süresi oynanış stiline ve zorluk seviyesine göre değişir. Eğer çevreyi iyice araştırır, mekanlarda zaman geçirirsen 10 saatten fazla sürer (DLC 1- 1.5 saatte bitiyor). En kolay seviyede başlarsan ve düşmanların nereden geleceğini vs. bilirsen 4-5 saatte bitirebilirsin (Oyunu 2-3 kez bitirdikten sonra bunu yapabilirsin, ilk seferinde oyunun mekaniklerine alışman gerekiyor).

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.