Şimdi Ara

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.959
Cevap
50
Favori
160.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erai

Target.com sitesinden aldığım screenshot. Yalnız oyunun linkine tıklayınca, sayfa hata veriyor, sanırım kaldırılmış...

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU

Target'ın verdiği tarih doğru çıktı
  • Çıkış Tarihi Açıklandı;29 Temmuz 2014

E3 Videosu:

!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 17 Haziran 2014; 10:23:12 >
  • Oyunu bitirmediyseniz yukarıdaki videoyu izlemeyin.
  • The Last of Us PS3 vs PS4

PS3
    PS4
    PS3
    PS4
    PS3
    PS4

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence lüzum yok. Ps3 versiyonu oldukça güzeldi.

Ayrıca dikkatinizi çekerim e3 de gösterdikleri video hep ara videolar. Doğru cgi video değiller ama ara videolar da sistemlerin daha rahat kullanıldığını herkes bilir. O yüzden gameplay ile ara videolar arasında ufak farklar vardır.
  • Bence ps3 te de çok iyi grafiklere sahipti. Çok sevdiğim bi oyun ama çıktığında da bi dünya para verip almamaya karar verdim.
  • PS3'te oynamamıştım,tamda PS4'ü alacağım temmuz ortalarında çıkmasıda ayrı bir güzel oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude.

Bence ps3 te de çok iyi grafiklere sahipti. Çok sevdiğim bi oyun ama çıktığında da bi dünya para verip almamaya karar verdim.

Öyle deme ortak alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X

PS3'te oynamamıştım,tamda PS4'ü alacağım temmuz ortalarında çıkmasıda ayrı bir güzel oldu.

Alıcan dimi oyunu hemen çakal
  • Pek fark yok gibi.
  • Aynı oyunu çıkartıyorlar işte bir iki ışıklandırma gölge filan ekleyip. PS3 resimlerini de bulanıklaştırmışlar gibi sanki arada daha fazla fark varmış gibi görünsün diye. :) PS3'te oynayıp da PS4e ayrı para verip alacaklara şaşarım açıkçası tercih meselesi de olsa.
  • Bu versiyon da Türkçe olacak mı?
  • tercih meselesi ama

ps3 de oynadıysanız , ps4 için başka oyunlara öncelik vermek daha mantıklı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: lecturer

The Last of Us PS3 vs PS4

PS3
    PS4
    PS3
    PS4
    PS3
    PS4

Bu karşılaştırmanın hiçbir anlamı yok. Zira, ara videoları kullanmışlar.

PS3 versiyonunda, ara videoların, oyun içinden çok daha kaliteli olduğunu biliyoruz.

PS4 versiyonun zaten olayı, o ara videolardaki kaliteyi, büyük ölçüde oyun içine taşıyacak olması... Tabii 1080p - 60 olacağı ve aynı oyundan geliştirileceği için, müthiş farklar beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 10 Haziran 2014; 21:16:15 >

• konunun ilk mesajlarına girerseniz ps3te oynayıp ps4te bir daha oynamak çok saçma diyordum. herkes bana karşı muhalefet olup beni yerden yere vuruyorlardı. şimdi görüyorum ki çoğunluk oyunu ps4te ikinci kez oynamanın şaçmalık olduğunu söylüyor. forum kıymetimi az bir şey bilse
  • ps4 de sadece grafiklerde değişiklik olucak dimi?senrayoda herhangi bir oynama yok.ps3 de oynamamıştım.ps 4 kaldı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

ps4 de sadece grafiklerde değişiklik olucak dimi?senrayoda herhangi bir oynama yok.ps3 de oynamamıştım.ps 4 kaldı artık

Yanında ek dlcler de verilecek galiba, artısı o, içerik birebir aynı diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Bu versiyon da Türkçe olacak mı?

İllaki olur hocam..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.