THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU (247. sayfa)
-
-
-
hocam ben 2. oyunun senaryosunu hiç beğenmedim
spoiler içerir
-insanlığın kurtuluşunu virüsü filan bi kenara bırakıp kan davasına çevirmişler oyunu
-sen benim babamı öldürdün hödee bende seni öldüreceğim ok tamam al intikamını ama
-oyuncu açısından (ben) ilk oyunun baba karakteri joelin kafasının ezilmesi ve ezen karakter abyy oynamak miğde bulandırıcı ayrıca abyy denen bu karakter erkek fiziğine sahip (milli güreşci sanırım) kızmıdır erkek midir belli olmayan bi tip
-ve alie nin bir kız beni dudağımdan öptü ilk kez oldu ilk öpücüğümdü birdaha öpcem yine öpcem... tamam anladık ablacım lezbiyensin ama defalarca defalarca bunun gözüme sokulması yoruyor bunaltıyor.
erkek fatma abynin sevişme sahnesi yok hocam sevişme diyemem adam abynin arkasına geçiyor vuruyor kırbacı vuruyor kırbacı
-abyy! hani sen erkek fatmaydın?
-babanın kanı yerdeyken sana hiç yakışırmı, evli bir adama vermek?
heleki inceleyen youtuberlar meta skoru şöyle böyle şurdan burdan ben biraz geri kafalıyım oyunun bana neyi vermek istediğini anlayamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Özlemle anıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Teşekkür ederim -
Naughty Dog yeni bir patch yayınlamış arkadaşlar deneyen var mı ? yükleme süreleri %70 düşmüş
-
-
şu haliyle bile hala çok iyi görünüyor. oyunu zaten film gibiydi. dizisine ne gerek vardı ki diyordum bu trailer fikrimi değiştirdi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: osimdioyuncuşu haliyle bile hala çok iyi görünüyor. oyunu zaten film gibiydi. dizisine ne gerek vardı ki diyordum bu trailer fikrimi değiştirdi.
Hocam hbo nun boşu yok. Sanat eseri olmuştur bu da.
Hocam bu oyunu 2.el alsam multiplayer oynayabilir miyimquote:
Orijinalden alıntı: Legolas777
Ps3e 2.el aldim kod gibi cag disi aptalca bir sey koymuslar icine benden önceki oynamis tabi o yuzden ben oynayamamistim
Singleplayeri 2 3 kez bitirdim multi icin alacagim alabilirsem
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Hocam bu oyunu 2.el alsam multiplayer oynayabilir miyim
Ps3e 2.el aldim kod gibi cag disi aptalca bir sey koymuslar icine benden önceki oynamis tabi o yuzden ben oynayamamistim
Singleplayeri 2 3 kez bitirdim multi icin alacagim alabilirsem
Alıntıları GösterPs3 için alacaksan, MP sunucuları kapandı hocam. PS4 sürümünde açık.
quote:
Orijinalden alıntı: inciteenPs3 için alacaksan, MP sunucuları kapandı hocam. PS4 sürümünde açık.
Alıntıları Gösterhocam ps4 için alacağım
cdyi 2. el alsam mp oynamak için kod gerekir mi bunu soruyorum
-
Kod felan gerekmiyor Ps3 döneminden sonra kalktı o sistem.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bati-Wan_Kenobi
Kod felan gerekmiyor Ps3 döneminden sonra kalktı o sistem.Oh iyi olmuş çok saçma bir olaydı
teşekkür ederim bilgi için
-
quote:
Orijinalden alıntı: osimdioyuncuşu haliyle bile hala çok iyi görünüyor. oyunu zaten film gibiydi. dizisine ne gerek vardı ki diyordum bu trailer fikrimi değiştirdi.
Vallahi bir an gerçek sandım!
-
Ulan şu oyunun multiplayerı çok zevkli ama matchmakingi aşırı saçma ve bazı adamlar gereksiz iyi oynayıp oyundan bıktırıyor. Muhtemelen smurf takılan 20 level adam bir oyunda 17 15 1 falan gidip insanın felaket sinirini bozuyor yahu. 999 levellere falan diyecek bir şey yok Ps3'te 30 levele kadar oynamıştım Plus ile verildiğinden beridir de arada derede Ps4'te giriyorum ancak 80 oldum, online'a vakit gömmeyi sevmiyorum.
Part 2'de umarım şu eşleşmeleri düzeltirler ve 4 vs 4'ten ziyade daha çok kişinin katılabileceği modlar da olur.
The Last of Us Remake ; bekliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X