Şimdi Ara

The Leftovers (2014) | HBO (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
19
Favori
23.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dizi herhalde patlamış gitmis konusu ve fragmanıda baya ilgi çekici zaten izlerim bi ara bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son dizi ratinglerinin yukseldigini okumustum. Dun de HBO tum gun boyunca Leftovers maratonu yapmis. Daha fazla yaymaya calisiyorlar galiba. 3. Sezon onayini alir bence.

• Konu paralel evrenlere, uzaylılara falan bağlanırsa çok iyi olur , özellikle herkes dinsel birşeyler beklerken tam ters köşe olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

En son dizi ratinglerinin yukseldigini okumustum. Dun de HBO tum gun boyunca Leftovers maratonu yapmis. Daha fazla yaymaya calisiyorlar galiba. 3. Sezon onayini alir bence.

Reytingler hiç iç açıcı değil aslında hocam.Haftalardır 0.30-0.35 bandı arasında devam ediyor sürekli.
    Gerçi Walking Dead gerçeği var işin içinde. Ama yine de hiç anlamıyorum bu kadar az izlenmesini şu dizisinin.
    HBO yaz döneminden almamalıydı bu diziyi, yaz dönemleri kendi halinde kavrulup giderdik ne güzel.
    Umarım 3. sezon onayını verir.
  • Sezonun en durağan bölümüydü bence. Megan'a doydum gerçi. Bol soru ve cevaplı bir bölümdü. Haftaya dananın kuyruğu kopacak ama içimden bir ses ilk sezon sonuna benzer bir final olacak diyor.

• Önceki bölümden sonra ne gelse pek beğenmezdim zaten biraz da durağan bir bölümdü. Karavan'ın içinde komple bomba var diye düşündüm ve tabiki düşündüğüm gibi çıkmadı, kızları görünce şaşırdım doğrusu. Köprüde kızları asacaklar mı acaba, önceki bölümde Kevin'i köprüde gören eleman ipleri hazırlamıştı aklıma o geldiı Tom ve Meg ilişkisi ne hala çözemedim.
  • Son bir kaç haftadır her bölüme başlarken ilk 5 dakika bu ne yaaaa? diyorum(sürekli olarak sürümcemede kaldı ana konu)sonra bölüm sonunda ağzım açık kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Önceki bölümden sonra ne gelse pek beğenmezdim zaten biraz da durağan bir bölümdü. Karavan'ın içinde komple bomba var diye düşündüm ve tabiki düşündüğüm gibi çıkmadı, kızları görünce şaşırdım doğrusu. Köprüde kızları asacaklar mı acaba, önceki bölümde Kevin'i köprüde gören eleman ipleri hazırlamıştı aklıma o geldiı Tom ve Meg ilişkisi ne hala çözemedim.

meg'in adamları miracle'da anarşi çıkaracak bence. kamp alanındakilerde içeri dalacak. kayıp kızlarda beyaz giyip kasabanın ilk remnantları olacaklar gibime geliyor. yalnız zenci kahin meg'e ne söyledi yahu annesi ile ilgili yine gizem yine gizem

• Bölüm sezon ortalamasının altındaydı, ama asla kötü değildi. Liv Tyler izledik 1 saat, en durağan bölümümüz bu dizide

Karavanda kızlar çıkar diye bekledim ama, beyazlılara katılacaklarını hiç beklemiyordum açıkcası.
    Kahin Meg'e ne dedi de böyle kafayı yedi kız onu çok merak ediyorum.
    Çılgın planı ne olabilir diye düşünmüyorum, çünkü dizi en sıradan olayı bile ağzımız açık izlettiriyor zaten
    Açıkcası sevmedim bu plan işini, aksiyon dizileri gibi son bölümüne heyecan katma çabası gibi hissettim.
    Umarım ilk sezon finali gibi, sessiz ama derinden sarsacak bir bölüm olur.
    Diziyi sevme sebebim bu zaten. Aksiyon yapmaya çalışmasınlar istiyorum. Nasıl başladıysa öyle devam etsin

• DXM06 kullanıcısına yanıt
    Sezon finaline sadece bir hafta var ve üçüncü sezon hakkında haber yok
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Allah'tan Season Finale diyor. Bence 3. sezon olur
  • İlk bölümü izledim, güzel bi başlangıç oldu

• Sonda kizlarin cikmasiyla her sey karisti yine. Biz o kadar mistik olay bekleyelim cikan seye bak. Gerci suyun cekilmesini falan nasil aciklayacaklar hic bilmiyorum. Meg ne ara o kizla iletisim kurdu da beyazlara katti. Bir de Meg in kisa sure icinde mafya babasi konumuna gelmesi biraz sacma oldu gibi. Annesinin sozu de pek muhim bir sey degil bence yasli, kokos bir kadin ne soyleyebilir ki? Buyuk ihtimal sezon finalinde kizlari koprude yuruturler halkta isyana baslar.

• Müthiş bir sezon finaliydi. Umarım 3. sezon gelir
  • ilk sezon pcde yatıyor baya olumlu son mesajlar 3. sezon onayı alsında başlayayım bari
  • Yine harika bi bölümdü. Yalnız final gibi oldu insallah 3. Sezon onayını alır.

• Yılın en iyi 10 dizisi içinde gösterilmiş. http://www.vulture.com/2015/12/10-best-tv-shows-of-2015.html?mid=twitter_vulture

• quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Müthiş bir sezon finaliydi. Umarım 3. sezon gelir

hocam nereden izledin acaba altyazısı çıkmamış, dizi sitelerinde de bulamadım
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    hocam ing altyazı ile izledim.
  • Bu dizinin her bölümü bir öncekinden iyi yav.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.