Şimdi Ara

The Leftovers (2014) | HBO (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
19
Favori
23.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harika bir sezon finali oldu benim için.

Özellikle siyahi kadının kızına koştuğu sahne ve Kevin' ın araftaki sahneleri çok güzeldi.

Dizinin görüntü ve sanat yönetmenine şapka çıkarmak gerekir.
    10/9 alır bu sezon benden.
  • Cok güzel bir final oldu gercektende, iptal haberi gelirse cok üzülürüm.
  • Vay ki ne vay arkadaş. Harika bir final. Şu 3. sezon onayını da bir duyabilsek de tek derdimiz 1 sene beklemek olsa
  •  The Leftovers (2014) | HBO

Bazı fanlar Beyaz Giyenler tarikatına katılmış, katılmak isteyen olursa
    Destek için twitter da organize oluyorlar sanırım, isteyenler linkten bakabilir.

http://variety.com/2015/tv/news/leftovers-season-3-fans-campaign-costume-hbo-1201655760/

• efsane bir finaldi, üçüncü sezon olmazsa çok üzülürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

efsane bir finaldi, üçüncü sezon olmazsa çok üzülürüm.

Harbiden bu kadar iyi mi bu dizi yav ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

quote:

efsane bir finaldi, üçüncü sezon olmazsa çok üzülürüm.

Harbiden bu kadar iyi mi bu dizi yav ?

kesinlikle
  • Cok cok iyidi umarim HBO dizinin devam etmesine izin verir. Twd, arrow gibi diziler reyting sikintisi cekmezken boyle bir saheserin bu durumda olmasi uzucu tabii ki.

Edit: 3. Sezon ONAYI ALINDI ama son sezon olacakmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vespucci -- 10 Aralık 2015; 22:49:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÜÇÜNCÜ SEZON ONAYINI ALDI final sezonu olacakmış.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • OH BE RAHATLADIM! Valla en çok beklediğim dizi bu GoT falan hikaye artık.
  • Onay aldi ama, son sezon nedir hbo yaa.
    Allah in elinde baÅŸka dizi mi var sanki.
    Bir diziyi daha hiç ettiler sağolsunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayanamadım bugün aldım kitabını

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dayanamadım bugün aldım kitabını

Hocam yalnız kitabı için hiç iyi yorumlar duymadım ben, herkes bu kitaptan böyle dizi nasıl çıkmış diyordu
    Beklentiyi düşürün biraz bence, okuduktan sonrada yorumunuzu bekliyorum
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    2 yaz önce kitabın yarısından fazlasını okumuştum tatilde gerisini okumadım. en kötü huyum kitapları yarıda bırakmak. bence değişik bir kitap ama dizideki gizem yok. biraz daha günlük yaşamı anlatır gibi anlatmış. ama dini olarak çok daha ağırlık var kitapta bunu çok net görebiliyorsun. yinede okumakta fayda var. zaten 2. ve 3. sezon artık bambaşka boyutta kitapla alakası kalmadı.
  • 3. Sezonun yenilenmesi iyi oldu da. Umarim oldu bitti ye getirmezler. 3 sezon kesinlikle cok az bu dizi icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk bölümü izledim ve neredeyse hiç bir şey anlamadım
  • man seeking woman'a senin yorumların sayesinde başlamıştım 2. bölümünü izlediğimde diziden tamamen soğusamda 5. bölümüne geldiğimde gerçekten keyifli bi dizi olduğunu anladım aynı şekilde bu diziyede senden özenerek başladım ama resmen bağımlılık oldu 2 günde 6. bölüme kadar geldim efsane bir diziymiş gerçekten forumda tutulmamasına şaşırdım gerçi herkes aksiyon diyor başka bişey demiyor, izlemeye devam teşekkürler :)
  • dizinin konusunu okuduktan sonra bilim kurgu heralde diye başladım ama dram'ın allah'ı çıktı resmen, benim için daha iyi oldu böylesi. ilk bölümden sonra pek birşey anlamamıştım ama izledikçe kendine iyice bağlıyor dizi ilk sezonu bitirdim bugün. sezon genel olarak iyiydi, 9.bölümün son 10dksı ve 10.bölüm harikaydı. wayne karakterini çözemedim bi 2.sezon anlarım heralde

laurie'nin ultrasonda bebeğinin kaybolması, kevin'in tanıştığı kızın ilişki sırasında kaybolması ve nora'nın ailesinin tamamının kaybolması efsaneydi gerçekten.

şu müziklere diyecek bir şey yok, öyle yerlerde çalıyor ki

• şu dizide tek karaktere ayrılan bölümler bayılıyorum, 2.sezon böyle gidiyor şimdilik. bu bölümlerde zaman örgüsü çok iyi oluyor. 3 bölüm harikaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 26 Aralık 2015; 19:38:29 >
  • bitirdim sezonu, dizinin 2.sezon da jeneriğinin değişmesi daha iyi oldu bence. ağır dram havasından kurtulup daha gizem dolu bir sezon yapmışlar, bu jenerik çok yakışıyor bu sezona. ama ne bileyim sanki dozunu ayarlayamıyorlar gibi geliyor, şu an dizide o kadar çok soru işareti var ki bunlar nasıl açığa kavuşacak çok merak ediyorum. veya hiç bir şeyi açıklamadan bu tarz devam edip bitirecekler sezon finalinde herkesin evde toplanması ve ardından müzik, enfes bir sahneydi.

2x7

ilginç bir final yaptılar bölüm sonunda, beklemiyordum hiç

2x8

7.bölümün son sahnesi bu tarz bir bölümün habercisi oldu, bu bölüm en iyi bölümlerden biriydi.

2x10

meg peygamber gibi birşey oldu resmen, bu insanları nasıl kontrol ediyor anlayamadım. hele o 3 kız'ın bir anda değişmesi çok ilginçti. nora'nın bebeği kurtamak için üstüne yatması ve ezilmesi, erika'nın kızıyla olan sahneleri çok güzeldi.

yalnız dizi nedense hakettiği değeri görmüyor, altyazıları indirirken farkettim 2.sezon altyazılarının indirilme sayıları daha 1000 bile olmamış. imdb'de 30k oy almış sadece.

ve şu sahne

şimdi farkettim de bu sezon ekimde başlamış, çok yanlış zamanda başlamışım diziye 1 yıl bekle şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 29 Aralık 2015; 11:07:26 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.