Kolay gelsin tekrar ve en doğru karar vermişsin. |
The Legend of the Zelda: Breath of the Wild (Devredildi) (8. sayfa)
-
-
Kolay gelsin.
-
merakla bekliyoruz, kolaylıklar dilerim.
-
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar 😊 -
ne zaman bitcek
-
özür yanlış kişiye yazdım
-
kardeşim inşallah hayırlısı ile bitirirsin bu yamayı bekleyen yüzlerce kişi var.. Bitirdiğinde küçükte olsa sana destek olmayı bekleyen bir kaç kişi tanıyorum.. Bizleri çok mutlu edeceksin bittiğinde.. Switch den tüm oyunları silip günlerimi bu oyuna gömerim :)
-
Hadi bre pehlivan çıkar şu yamayı.
-
Basarilarinizin devamını dilerim. Askerdeyim merakla yamayı takip ediyorum gelince ilk işim sayenizde bu güzide oyunu Türkçe oynamak olacak :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Destekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar Yamayı elimden geldiğince hızlı yapıyorum ancak 3 aydan önce (belki daha fazla) çıkması şu an için zor gözüküyor (birçok teknik detaydan dolayı, şimdi kafa şişirmeye gerek yok). En kısa sürede çıkarmaya gayret ediyorum.
-
Kolay gelsin üstad. Umarız yamayı görmek nasip olur
-
Elinize sağlık, kolay gelsin. Epey büyük bir oyun işiniz zordur muhakkak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
elimde switch ve zelda kartuşu var kırık bir cihaz değil yaralanma şansım nedir bu yamadan bilgilendirebilecek biri var mıdır?
-
Switch uyarlamasına yama bittikten sonra bakacağım. O yüzden kesin olacak demiyorum(teknik problemler olabilir) ancak büyük ihtimal olacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Heolikein
Switch uyarlamasına yama bittikten sonra bakacağım. O yüzden kesin olacak demiyorum(teknik problemler olabilir) ancak büyük ihtimal olacak.Yani Hiç bir şey olmasa bile kesin bir şeyler olacak diyorsunuz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kırık olmayan cihaza yama kuramazsınız hocam..
-
Evet elimden geldiğince uğraşacağım
-
Merhabalar Kolay gelsin yamayı şuanki hali ile sunma ihtimaliniz varmı? En azından yarım ingilizcesi olanlar faydalanabilir. Yüzdesi ilerledikçe Linki yenileyebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X