Bildirim
The Legend of Zelda: A Link Between Worlds [PAL] [KUTULU] [3DS/2DS]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam bu oyunu nasıl bitrdinüz hyrule castle a kadar zor bela geldim ☺☺
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun 1. Kurali : Once giris kapisi bulunacak:)
Bu giris kapisi mevzusu canimi o kadar sikmisti ki bunalmistim resmen. Oteki Dunya'da 7 gorev var hicbirini bulamadim basta kafayi siyiracaktim neyse ki youtube da Zack diye bir eleman var cozmus o olayi:):)
Bi yere girdikten sonra pusulayi bulmak onemli + aslinda oyun girdikten sonra akiyor artik kaybolmazsaniz tabii , kaybolunca stres basliyor , sicak geliyor kafama dogru:-)
Sabir isi cidden bir de en son Boss'larda olurseniz kiralik esyalarin gitmesi de ayri bir dert oraya geri gitmek ayri bir dert:))
Allah sabir versin tikandigin yerde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
quote:
Orijinalden alıntı: tur1st
Bu giris kapisi mevzusu canimi o kadar sikmisti ki bunalmistim resmen. Oteki Dunya'da 7 gorev var hicbirini bulamadim basta kafayi siyiracaktim neyse ki youtube da Zack diye bir eleman var cozmus o olayi:):)
Bi yere girdikten sonra pusulayi bulmak onemli + aslinda oyun girdikten sonra akiyor artik kaybolmazsaniz tabii , kaybolunca stres basliyor , sicak geliyor kafama dogru:-)
Sabir isi cidden bir de en son Boss'larda olurseniz kiralik esyalarin gitmesi de ayri bir dert oraya geri gitmek ayri bir dert:))
Aynen daha 4. Bölümdeymişim meger o kadar sürede pokemonu bitrrdim bn dakka başı kayıt ediyorum eşyalar için o ahtapotta beni sinürlendirdi kaç yavrusu var hangi taşı kaldrsam yavruları var bi bitmediler☺
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba eğer hala satılmadıysa ben talibim oyuna. -
quote:
Orijinalden alıntı: tur1st
Pusula gerçekten işin sırrıymış bitirdim oyuna hayran kaldım son bossu youtube sayesinde geçtim ama şaheser resmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bitirip oyunu sevmene sevindim:)) Kendim de ilk biraz oynayip sikilip birakmistim ha gayret bi daha oynayayim derken akti gitti oyun. Muzigiyle, resimleriyle harikaydi bence, kaliteli yapimin tadi cidden baska oluyor.
Son bossta, boss yildirim topu gibi bir sey atiyor ben de ondan kaciyordum 2 kez oldukten sonra filan yanlislikla kilic savurmustum cozumu oymus farkettigimde vayy arkadas demistim:)))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X