Nintendo Pro Controller için TR yamada hangi dosyayı yüklemem gerekiyor? Wii U Gamepad kurunca A B tuşlarının yerini yanlış gösteriyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fhalei -- 26 Mayıs 2023; 21:36:45 > |
Zelda: Breath of the Wild (13. sayfa)
-
-
Bunun sebebi harici olarak bir font içeren yama kullanmandan kaynaklanıyor. Bmcl den yamayı kaldır sorun çözülür.
-
Sorun yok hocam mesele şu yapılması imkansız oluyor ya mause yada telefonla (Youtube'da var nasıl yapılacağı) geçiliyor.
Buraya bu modu bırakayım takılan yada cinnet geçiren olursa bu modu yüklesin.
gamebananaAlternative Motion Shrines [The Legend of Zelda: Breath of the Wild (WiiU)] [Mods]https://gamebanana.com/mods/149500 -
shrine görevi yapamadım pass geçtim
-
türkçe yama yüklemez olaydım
-
ne oldu ki
-
silip tekrar yüklüyorum
-
böyle şeylerde genelde anlamaz direkt hatayla karşılaşırdım da çok güzel anlatmışsın tek seferde hepsini yapıp girdim, çevirenlere de teşekkürler çeviri güzel.
İlk bulduğum kıyafetin de switch kıyafeti olması ilginçti. bulmacalar zorlayacak gibi
-
TR yamada Pro controller şeması yok sanırım. Xbox Western seçtim onunla oynuyorum sadece Y X yerini yanlış gösteriyor ama sorun yok alıştım. Teşekkür ederim konu için Cemu ile akıyor oyun :)
-
Evet bu cihaz. Şimdi tekrardan kontrol ettim Xbox Alternatif olanı kurunca oldu.
-
evet hocam güdümlü taretten kaçarken bi baktım yanımda sandık var
-
Hocam merhaba bana dc den olması gerektiği gibi SS üzerinden anlatırsanız yamayı güncellerim.
DC: Profesör Pikachu#5639
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhasenes -- 28 Mayıs 2023; 13:10:45 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X