Şimdi Ara

Zelda: Breath of the Wild (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
353
Cevap
103
Favori
46.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nintendo Pro Controller için TR yamada hangi dosyayı yüklemem gerekiyor?

Wii U Gamepad kurunca A B tuşlarının yerini yanlış gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fhalei -- 26 Mayıs 2023; 21:36:45 >
  • Bunun sebebi harici olarak bir font içeren yama kullanmandan kaynaklanıyor. Bmcl den yamayı kaldır sorun çözülür.

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Sorun yok hocam mesele şu yapılması imkansız oluyor ya mause yada telefonla (Youtube'da var nasıl yapılacağı) geçiliyor.

Buraya bu modu bırakayım takılan yada cinnet geçiren olursa bu modu yüklesin.

Zelda: Breath of the Wild
    Zelda: Breath of the Wildgamebanana
    Alternative Motion Shrines [The Legend of Zelda: Breath of the Wild (WiiU)] [Mods]
    https://gamebanana.com/mods/149500

shrine görevi yapamadım pass geçtim

• türkçe yama yüklemez olaydım

• Demir1357 kullanıcısına yanıt

ne oldu ki

• NaberOrtaam kullanıcısına yanıt

silip tekrar yüklüyorum

• böyle şeylerde genelde anlamaz direkt hatayla karşılaşırdım da çok güzel anlatmışsın tek seferde hepsini yapıp girdim, çevirenlere de teşekkürler çeviri güzel.

İlk bulduğum kıyafetin de switch kıyafeti olması ilginçti. bulmacalar zorlayacak gibi

Zelda: Breath of the Wild

TR yamada Pro controller şeması yok sanırım. Xbox Western seçtim onunla oynuyorum sadece Y X yerini yanlış gösteriyor ama sorun yok alıştım. Teşekkür ederim konu için Cemu ile akıyor oyun :)

Evet bu cihaz. Şimdi tekrardan kontrol ettim Xbox Alternatif olanı kurunca oldu.

evet hocam güdümlü taretten kaçarken bi baktım yanımda sandık var Zelda: Breath of the Wild 

• Fhalei kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba bana dc den olması gerektiği gibi SS üzerinden anlatırsanız yamayı güncellerim.

DC: Profesör Pikachu#5639

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhasenes -- 28 Mayıs 2023; 13:10:45 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.