Aynen ilk alırken hesap edemiyor insan 43 TL gibi bir rakama geliyordu sanırım 2 gün önce aldığımda 1 aylık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZimaaBlue -- 11 Mayıs 2023; 20:8:49 > |
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom [SWITCH ANA KONU] (6. sayfa)
-
-
-
Hocam voucherı oyunun çıkışa yakın kullanıyor ve o zaman online üyelik bittiği için voucherı kullanamıyor. Acayip saçma sistem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oyun haberleri - merlininkazani.comThe Legend of Zelda: Tears of the Kingdom incelemehttps://www.merlininkazani.com/the-legend-of-zelda-tears-of-the-kingdom-inceleme-124089
-
2023 GOTY kazananı :)
-
Sadece bu sene değil belki de şimdiye kadar çıkan en iyi oyun olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben goty olarak re 4 ve Zelda kapısir diyordum hala da olabilir ama RE 4 un elinden goty i hiç bir oyun alamaz gibi. Neredeyse mukemele yakın oyun yapmışlar adamlar.
Forumca büyük tecrübe kazandık sanırım, Maşallah 2. Kez online almayan yok gibi :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aaaaaa
Ne zaman incelemisim ya ben :) haberim yok
Re4 remake güzel evet, ben de oynayıp severek bitirdim, ama zelda başka bir şey sadece güzel değil, sızıntının ilk gününden beri oynuyorum switch de, benim için şu ana kadar yapılmış en iyi oyunu yapmışlar. Oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz, oyun çıktığından beri uyku düzenim altüst oldu. Sürekli yeni yerleri keşfetme , bir şeyler geliştirme ve bulmaca çözmeler vs harika.
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zevklerimiz aynı.
Ancak oyun ne kadar güzel olursa olsun birinci oyunla aynı hissettiriyor.
Yani gerçekten u muhabbeti ve bu yakistirmayi zeldaya yapmak istemem ama büyük bir genişleme paketi gibi duruyor.
Dediğiniz gibi zerre sıkmıyor dünya güzel falan ama ilk oyjnda ki gibi de sasirmiyorsunuz çünkü oyunda marsastiginiz çoğu şeyle ilk oyundan asinasiniz.
Goty de ben olsam paramı re 4 e başardım ki bu sene sürpriz olmazsa goty bu iki oyun arasında gidip gelecek.
re4 metacritic'te userscore 6.8 .Çok beğenilmemiş gibi.
-
Bu iki oyun dısında starfield ve diablo 4 de var bence yarışta. Zelda'yı bir tık önde görüyorum ama bakalım. Iyi olan kazansın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Starfield goty olarak pek güven vermiyor çünkü xbox'ın her gazladığı oyun patlıyor.
-
Daha oyun çıkmadan nasıl begenmemisler ? Hem beles oyna hem 6.8 ver. Bu ne yuzsuzluktur arkadaş.
Benim goty adayım hogwarts legacy. Almıcak belli ama harry potter seven biri olarak bulunmaz nimet
-
resident evil 4 değil mi hocam? Çıkış tarihi 23 mart yazıyor. Ve nasıl beleşti? Ben oynamadım o yüzden soruyorum. Pc metacritic'i 5.1 ama steam yorumları çok olumlu, garip.
-
Starfield da bence rezil performansla çıkan oyunlar arasına katılacak. Goty'i geçtim oynanabilir çıkarsa bile şaşırırım. Hogwarts Legacy de performansı falan geçtim içerik, gameplay eksikliklerle dolu. Oyunda canlılık yok. Büyük hayal kırıklığı olmuştu bana. Zor bitirdim ki hp evrenini çok severim. Re 4 güçlü bir aday bence ama yine kazanan her türlü Zelda olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 11 Mayıs 2023; 23:35:12 > -
İngiltere e shopten aldim 59 euro okudum 59 poundmus. 1260 odeyecegimi saniyordum 1530 tl ödemis oldum. İptal edilmiyor sanirim degil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X