Şimdi Ara

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom [SWITCH ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
16
Favori
11.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metacritic 100 puan kaynıyor. Ortalama puan 97 şu an.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom [SWITCH ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 11 Mayıs 2023; 15:25:34 >
  • Benim gibi Japonya'dan alanlar TSİ 18.00'de başlayabiliyoruz sanırım.

• mhasal kullanıcısına yanıt

Aa öyle mi gerçekten, lütfen olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark_Passenger47 kullanıcısına yanıt

Şu an;

22:41

11 Mayıs 2023, Perşembe (GMT+9)

Tokyo, Japonya konumunda saat

Son 1 saat 18 dakika diyebiliriz.

• mhasal kullanıcısına yanıt

Evet JST 00:00 bizde 18:00 oluyomuş, teşekkürler bilgilendirme için, görmesem yarın anca oynardım The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom [SWITCH ANA KONU] 

• aaa bu gün girebiliyoruz yani japonyadan alanlar olarak öyle mi ?

• Ben Avustralya'dan almıştım, oynanabiliyor şu an, açılmış.

• İstanbul'da makul fiyata kutulu alabileceğimiz bir yer var mıdır?

• Japonya'dan alanlar için de açıldı oyun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynen bende kutulu bakiyorum ilk oyunuda kutulu almistim.Ama gozlemledigim kadariyla hicbir yerde stok yok goren duyan var mi kutuluyu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yuntech89 Y kullanıcısına yanıt
    The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom [SWITCH ANA KONU]www.gizala.com.tr
    The Legend of Zelda Tears of the Kingdom Nintendo Switch Ön Sipariş - 1,778.81 TL + KDV
    https://www.gizala.com.tr/the-legend-of-zelda-tears-of-the-kingdom-nintendo-switch-on-siparis-urun5289.html

Dijital çok daha makul.

• Yuntech89 Y kullanıcısına yanıt

Yarın e ticaret siteleri için stok girerler hocam. Bu gizala falan da fiyatı düşürebilir çünkü diğer ülkelerde olan 70 dolar çıkıcak olan zelda tears of the kingdom 60 dolara düştü. Yani dijital 70 dolar iken kutulusu 60 dolar olucak. Ben yarın trendyol üzerindeki prestij elektronikten veya kegames üzerinden alıcam. Gelmesi için yarın kargolarlar cumartesi kargolar yarım gün çalıştığı için pazartesini bulabilir. Zaten seçimler sonuçlanana kadar ben oynamayı düşünmüyorum. Seçim varken oyuna dalıp seçimin tüm heyecanı kaçsın istemiyorum The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom [SWITCH ANA KONU] 

• ps5 sahibi olmama rağmen 4k60fps cihazları tokatlamaya devam ediyor nintendo. Altın gibi yatırım amaçlı alıp köşeye koymuş gibi hissediyorum

• encuni kullanıcısına yanıt
    Oyun güzel ancak Zelda nin oyun basinin da bir dokunulmazlığı vardır.
    Ben hep Zelda notlarını 1 puan eksik hesaplarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasatka kullanıcısına yanıt
  • Kasatka kullanıcısına yanıt

Hocam grafikler bir önceki oyuna göre biraz daha iyi, ortama sis, bulut falan eklenmiş, su olan kısımlar da gayet güzel görünüyor ve buna rağmen çok akıcı. Oyun zaten level dizayn ve içerik olarak gayet iyi. Tek sıkıntı monitör veya televizyonda artık grafiklerin sırıtıyor olması, yalnız elde çok tatlı duruyor...

• Arkadaşlar Japonya’dan voucher ile ön sipariş verip oyunu indiren var mı? Oyun sayfasına girince tekrar satın alıp voucher’yi kullan diyor, onun için de tekrar online aldırtmak istiyor.
    Var mıdır ön siparişle oyunu indirebilen?

• fantastiko_92 kullanıcısına yanıt

Ben aldım. Online üyelik istediği doğru. Başta ben de alamamıştım. Voucher alırken değil sadece, oyunu alırken de istiyor çünkü. Online üyelik alıp tekrar deneyin olacaktır başka bir durum yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 11 Mayıs 2023; 19:41:41 >
  • fantastiko_92 kullanıcısına yanıt

Ben de bu şekilde aldım. Online üyelik alman gerekiyor indirmek için. Sonrasında iptal edebilirsin üyeliği otomatik yenilemesin diye.

• Teşekkürler arkadaşlar, 2. Kez online alıcaz mecbur :/

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.