Metacritic 100 puan kaynıyor. Ortalama puan 97 şu an. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 11 Mayıs 2023; 15:25:34 > |
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom [SWITCH ANA KONU] (5. sayfa)
-
-
Benim gibi Japonya'dan alanlar TSİ 18.00'de başlayabiliyoruz sanırım.
-
Aa öyle mi gerçekten, lütfen olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an;
22:41
11 Mayıs 2023, Perşembe (GMT+9)
Tokyo, Japonya konumunda saat
Son 1 saat 18 dakika diyebiliriz.
-
Evet JST 00:00 bizde 18:00 oluyomuş, teşekkürler bilgilendirme için, görmesem yarın anca oynardım
aaa bu gün girebiliyoruz yani japonyadan alanlar olarak öyle mi ?
-
Ben Avustralya'dan almıştım, oynanabiliyor şu an, açılmış.
-
İstanbul'da makul fiyata kutulu alabileceğimiz bir yer var mıdır?
-
Japonya'dan alanlar için de açıldı oyun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen bende kutulu bakiyorum ilk oyunuda kutulu almistim.Ama gozlemledigim kadariyla hicbir yerde stok yok goren duyan var mi kutuluyu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
www.gizala.com.trThe Legend of Zelda Tears of the Kingdom Nintendo Switch Ön Sipariş - 1,778.81 TL + KDVhttps://www.gizala.com.tr/the-legend-of-zelda-tears-of-the-kingdom-nintendo-switch-on-siparis-urun5289.html
Dijital çok daha makul.
-
Yarın e ticaret siteleri için stok girerler hocam. Bu gizala falan da fiyatı düşürebilir çünkü diğer ülkelerde olan 70 dolar çıkıcak olan zelda tears of the kingdom 60 dolara düştü. Yani dijital 70 dolar iken kutulusu 60 dolar olucak. Ben yarın trendyol üzerindeki prestij elektronikten veya kegames üzerinden alıcam. Gelmesi için yarın kargolarlar cumartesi kargolar yarım gün çalıştığı için pazartesini bulabilir. Zaten seçimler sonuçlanana kadar ben oynamayı düşünmüyorum. Seçim varken oyuna dalıp seçimin tüm heyecanı kaçsın istemiyorum
-
ps5 sahibi olmama rağmen 4k60fps cihazları tokatlamaya devam ediyor nintendo. Altın gibi yatırım amaçlı alıp köşeye koymuş gibi hissediyorum
-
Oyun güzel ancak Zelda nin oyun basinin da bir dokunulmazlığı vardır.
Ben hep Zelda notlarını 1 puan eksik hesaplarım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam grafikler bir önceki oyuna göre biraz daha iyi, ortama sis, bulut falan eklenmiş, su olan kısımlar da gayet güzel görünüyor ve buna rağmen çok akıcı. Oyun zaten level dizayn ve içerik olarak gayet iyi. Tek sıkıntı monitör veya televizyonda artık grafiklerin sırıtıyor olması, yalnız elde çok tatlı duruyor...
-
Arkadaşlar Japonya’dan voucher ile ön sipariş verip oyunu indiren var mı? Oyun sayfasına girince tekrar satın alıp voucher’yi kullan diyor, onun için de tekrar online aldırtmak istiyor.
Var mıdır ön siparişle oyunu indirebilen?
Ben aldım. Online üyelik istediği doğru. Başta ben de alamamıştım. Voucher alırken değil sadece, oyunu alırken de istiyor çünkü. Online üyelik alıp tekrar deneyin olacaktır başka bir durum yoksa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 11 Mayıs 2023; 19:41:41 > -
Ben de bu şekilde aldım. Online üyelik alman gerekiyor indirmek için. Sonrasında iptal edebilirsin üyeliği otomatik yenilemesin diye.
-
Teşekkürler arkadaşlar, 2. Kez online alıcaz mecbur :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X