Şimdi Ara

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - İPTAL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
21
Favori
21.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• HappyFire H kullanıcısına yanıt

Pc de oynanmayacak mı acaba ?

• hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt
    Asıl pc de oynanacak zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilgisayara mı geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conor McGregor kullanıcısına yanıt
    Cemu emülatörü üzerinden.

• Conor McGregor kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-pc-cemu-wiiu-helper-ana-konu--142907670 Bu konudan kurulum uapabilirsiniz.

• Gerçekten kaç sene oldu hala bi çevirisinin bulunmaması hem forumumuz hem de Türk oyuncular için büyük bir ayıptı. Sonunda kavuşacağız galiba.

• kolay gelsin.

• Bazı yorumları görünce üzüldüm biraz  . BOTW TR'de zaten çok az bir kesime hitap eden bir oyun sırf bu yüzden bile elinize sağlık. Bir önceki arkadaş tek başına yapıyordu. Hatta yamayı artık yapamayacağını söylediğinde; eğer kimseyi bulamazsa text çevirilirinde yardımcı olabileceğimi söylemiştim ama başka gruba vs devrettim demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 29 Mart 2022; 1:9:36 >
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz. :)

• Sonunda çıkacak artık şu yama yılan hikayesine dönmüştü emülatör ile rahatlıkla oynanıyor yuzü emülatör ile oynanırsa şahane olur şimdiden emeğinize sağlık. Oyunun kendisini paylaşacakmisınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 29 Mart 2022; 9:37:57 >
  • withindarkness kullanıcısına yanıt
    Biz İngilizceden çevirisini bile altı yıldır göremedik. Japoncadan Türkçeye çevirisi bizim için baya lüks şu an.

• Öncelikle hepinize iyi günler diliyorum. Uzun zamandır foruma girecek vakit bulamamıştım. Fırsatını bulmuşken gireyim bakayım dedim sizin başlığınıza denk geldim. Dosyaları size veren arkadaş izin istemek için özel mesaj atmış ama mail olarak bildirim gelmediği için yeni gördüm eğer sürece engel olduysa kusura bakmayın. Uzun zamandır yamayı tamamlayacak birileri çıkacak mı diye ara ara foruma bakıyordum ancak en son yamayı devralan arkadaşlar devam ettirmeyeceklerini söyleyince üzülmüştüm. Son bir haftadır ben kaldığım yerden fırsat buldukça tamamlayayım diye düşünmeye başlamıştım ki sizin açtığınız konuyu gördüm. Gerçekten sevindim umarım yamayı sorunsuz bir şekilde tamamlarsınız. Sizlere sonuna kadar destek veriyorum. Yamayı devrederken verdiğim rar dosyası içinde detaylı olarak yamanın nasıl yapılması gerektiği, dikkat edilmesi gerekenler vs. yazmıştım. Gene de aklınıza takılan bir yer olursa elimden geldiğince destek olurum. Artık sizler de yamayı yapmaktan vazgeçerseniz kendi başıma bitireceğim bu da sizlere sözüm olsun :) Sadece destek verenler kısmında forum nickimin yazması benim için kafi. Bu arada uzun zamandır gerek benim açtığım gerek diğer açılan Zelda konularında benden haber bekleyip cevap alamayan arkadaşlardan tekrar özür dilerim. Uzun zamandır foruma girmeye ve mesajlara cevap yazmaya vakit bulamıyorum iş yoğunluğu dolayısıyla. Sadece ara ara 1-2 dk gelişme var mı diye bakıp çıkıyordum. Tekrardan hepinize iyi günler diler çalışmanızda başarılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heolikein -- 29 Mart 2022; 11:32:4 >

• Emeğinize sağlık iyi çalışmalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiden teşekkürler..

• Daha 2 ay önce falan Yuzu emülatörü sayesinde bitirmiştim. Çok keyifliydi Türkçe Tekrar bitirmek isterim ama Switch sürümüne de uyarlanır mı acaba? Orada da sorunsuz oynanıyor çok basit ağaçların gidip gelme grafik hatası dışında başka sıkıntı yaşamadım. :)

• Ikki kullanıcısına yanıt
    Bugün akşam elime switch dosyaları ulaşacak. Büyük bir aksilik çıkmazsa yama tamamlanınca switch e de uyarlayacağım dosyaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HappyFire -- 29 Mart 2022; 16:17:8 >
  • HappyFire H kullanıcısına yanıt

Adaaaaaaaammmmmm

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.