Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
34
Favori
122.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Radamel Falcao

21 gündür hayattayım inventory geyik etiyle doldu ama pişirmek için fuel yok nasıl elde edeceğim bunu gitmediğim 2 yer kaldı onlar da ufak çardak tipi yerler.
    Sığınak bulmam şart

We're All Gonna Die Someday...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psirik -- 3 Aralık 2014; 1:00:38 >

• quote:

Yeni güncelleme geldi 215mb

İçerik belli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ownerplus

quote:

Yeni güncelleme geldi 215mb

İçerik belli mi

türkçe halini şuradan bulabilirsiniz;

http://www.hinterlandforums.com/viewtopic.php?f=90&t=2630
  • Devam eden mahsur kalma isimli hikayemi buradan takip edebilirsiniz.
    http://hinterlandforums.com/viewtopic.php?f=90&t=2609&p=14462#p14462
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

quote:

Orijinalden alıntı: BerkMendi

Oyun Oldukça Güzel , Ayrıca 15 TL Gibi Bir Fiyata Bile Düştü Erken Erişim Olmasına Rağmen. Güzel Bir Hikaye Bekliyorum Açıkçası , Belki NPC'ler Falanda Gelir Hikaye Modda. Oyunun Cartoon Çizimleri Çok Hoş , Çok Güzel Manzaralar Karşımıza Çıkıyor Gezerken. Ateşin Dayanma Süresini Biraz Düşük Buldum , Biraz Daha Fazla Dayanmalı. Daha Fazla Canlı Gelebilir - Gerçi Buz Gibi Hava :)

Bahsetmeden Geçemeyeceğim Yapımcı Ekip Çalışıyor , Aldığım Gün 100 Mb Ve Ardından 2 Gün Sonra 200Mb Güncelleme Geldi. Bu Hızla Giderlerse Oyundan Nerdeyse Hiç Sıkılmadan Oynamaya Devam Edeceğiz :)

yapımcı ekip gerçekten çok kaliteli çalışıyor, topluluğun yaptığı önerilere göre şekillenen bir güncelleme tablosu var karşımızda. açıkçası oldukça iyi gidiyorlar. zaten stüdyonun ilk oyunu olduğu için üzerine epey titriyorlar.

aramıza hoş geldin!

Aranıza Hoşbuldum ! Güncellendikçe Fikirlerimi Belirteceğim

• bugün mystery lake de 5.günü tamamlarken %25 kondisyonum vardı balık avlıyım derken kondisyon %3 e düştü dedim kamp ofisine uyutayım karakteri gidemeden öldü gitti o kadar çaba ya :( yeniden başladım bu sefer erkek karakteri aldım coastal highway e başladım bu sefer.3-4 tüfek buldum mystery lake de.
  • Arkadaşlar ben gizemli göl bölümünden başlayınca diğer haritaya geçiş kapandı bende mi hata var yoksa oyunda mı

• quote:

Orijinalden alıntı: kty28

Arkadaşlar ben gizemli göl bölümünden başlayınca diğer haritaya geçiş kapandı bende mi hata var yoksa oyunda mı

diğer haritaya geçiş kapandı derken? dağ geçidinden geçerek gittiğimiz yerden mi bahsediyorsun?
  • 4. GÜNÜ GEÇTİM TABİ GENELİ UYUYORUM :)) Şunu soracağım envanterdeki kıyafetlerden bazılarında 2-3 adet var.bunları bir adet taşısak birşey farkeder mi,yedek olması gerekli mi,ağırlık yapıyorda:))

Birde önerim olacak Hunglasxx dostum şunu iletebilirsin istersen yapımcılara...Şu envanter ekranına geldiğimizde üstümüzdeki eşyalara veya yiyeceklere bakarken açılan tabloda sağ tarafta ürünün bize kattığı yüzdeler gözüküyor.Onun altı boş oraya eşyaların resimlerini koyarsanız çok iyi olur.En azından benim gibi yabancı dili olmayanlar için neyi alıp bıraktıklarını veya ne yiyip içtiklerini görmesi güzel olurdu :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

4. GÜNÜ GEÇTİM TABİ GENELİ UYUYORUM :)) Şunu soracağım envanterdeki kıyafetlerden bazılarında 2-3 adet var.bunları bir adet taşısak birşey farkeder mi,yedek olması gerekli mi,ağırlık yapıyorda:))

Birde önerim olacak Hunglasxx dostum şunu iletebilirsin istersen yapımcılara...Şu envanter ekranına geldiğimizde üstümüzdeki eşyalara veya yiyeceklere bakarken açılan tabloda sağ tarafta ürünün bize kattığı yüzdeler gözüküyor.Onun altı boş oraya eşyaların resimlerini koyarsanız çok iyi olur.En azından benim gibi yabancı dili olmayanlar için neyi alıp bıraktıklarını veya ne yiyip içtiklerini görmesi güzel olurdu :))

onun hakkında çok fazla istek var zaten. muhtemelen ileride eklenecektir. umalım ki ileride türkçe dil desteği gelsin de resime vesaire gerek kalmasın

• 8 gün 13 saat dayanabildik :)) Dolaşıyorum dolaşıyorum şu gölün ordan bir çıkamadım.Dağlara tepelere çıktık,köprülerden geçtik,kamplara uğradık,dön dolaş hep aynı yer,ben mi yolu bulamadım :)) En sonunda buz kırıldı cumburlop içeri )) Hiç şansımda yok arkadaş ne bir silah ne balta,ne bıçak bulabildim...Yalnız yiyecek,içecek,giysi boldu...Makas,dikiş seti falanda buldum :))

Edit 2 farklı başlayabiliyormuşuz.Bu sefer bayanla başladım,tren falan buldum o sırada kurt yedi

EDİT2: Tekrar erkek karakterle başladığımda yine gçl bölgesiyle başlıyor,tren yolunun olduğu kısmı seçiyorum başlangıçta ama yine göl bölgesiyle başlıyor...Tren raylarının oradan başlamak için bayan karakterle mi başlamam lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 7 Aralık 2014; 21:46:14 >

• Benim de 16 gün oldu, trappers homestand de ikamet ediyorum şu sıralar giysiler soğuktan gayet iyi koruyo, yiyecekten yana sıkıntım yok, tüfekte 34 tane mermi var, haritayı büyük ölçüde keşfettim, şimdi ne yapsam diye düşünüyorum, pek bişey kalmadı sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 7 Aralık 2014; 22:23:08 >
  • Kar fırtınası bastırdı, gölün içindeki kulübelere sığınmak zorunda kaldım, sabaha kadar soba yanmadan uyusam ölür müyüm?

Edit: Denedim ölüyor muşuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psirik -- 7 Aralık 2014; 23:28:00 >
  • yardıra yardıra yıkık tünelin sağ tarafından gidilen trapper's homestead'a ulaştım. daha önce orda tüfek ve mermi vardı. ölünce ilk iş oraya gittim, tüfek var mermi yok kasada bile yok
    teeee baraj binasındaki kasada buldum
    tam mermiyi koydum,
    hır hır kurt geldi
    sonrası çınnnnnnnnn ve yerde yatan kurt

ayrıca trapper's homestead'a bacadan duman çıkıyor ama içeride yanan soba yok, soba yakılan evin bacasından da duman çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölü ozan -- 11 Aralık 2014; 17:18:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

yardıra yardıra yıkık tünelin sağ tarafından gidilen trapper's homestead'a ulaştım. daha önce orda tüfek ve mermi vardı. ölünce ilk iş oraya gittim, tüfek var mermi yok kasada bile yok
    teeee baraj binasındaki kasada buldum
    tam mermiyi koydum,
    hır hır kurt geldi
    sonrası çınnnnnnnnn ve yerde yatan kurt

ayrıca trapper's homestead'a bacadan duman çıkıyor ama içeride yanan soba yok, soba yakılan evin bacasından da duman çıkmıyor

+1
    Ayrıca bazı evlerde soba vb şeylerde yok, yaşadığımız yere bakınca her evde soba, şömine vs şart.

• selamlar!

burak nejat'ın son videosunda rica etmiştim bu ortamdan bahsetmesini, sağolsun kırmadı bizleri. kendisine abone olmanız rica olunur zira muhabbeti pek bir samimidir ^^
    hiç olmadı bir like atmayı ve resmi forumda olabildiğince aktif olmayı unutmayın,

iyi günler herkese!
  • abi yine bugün biraz oynayayım dedim.1.haritadan başladım.ilk başta camp office ini buldum tipi olan bir havada.1 gün orada geçirdim.sonra çıktım yola trapper's houstead den tüfek ve diğer erzakları aldım.çıktım forestry lookout a gittim orayı da lootladım.bir kaç yer daha lootladıktan sonra artık hydra dam e gideyim de oradan mermi alayım dedim.gitmez olaydım.%70 lerde kondisyonum vardı.hydra dam e girdim.kurt ordaydı zaten aşağıdaydı bende kasaya doğru gideyim diye düşünürken saldırdı ve kondisyonu %14 e indirdi sonra korkup kaçtı tekrar kasayla uğraşırken sesini duydum artık son kez silahı alıp bekledim yaklaştı ateş ettim ölmedi beni öldürdü.beni bugünkü hayatta kalma resmim The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe
    The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe

• quote:

survivor's edition'ı kendi sitesinden ön sipariş seçeneği ile satın aldım. sabırsızlıkla bekliyorum oyunun çıkış yapmasını...

oyunun forumu da mevcut, bakınmak isterseniz şöyle de bir forumu var efendim;
    http://www.hinterlandforums.com/

Tek kelimeyle harikasınız bunu yaparsanız hem dh ahalisi hemde çok fazla turk oyuncu kitlesi size minnettar olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burning Soldier

quote:

survivor's edition'ı kendi sitesinden ön sipariş seçeneği ile satın aldım. sabırsızlıkla bekliyorum oyunun çıkış yapmasını...

oyunun forumu da mevcut, bakınmak isterseniz şöyle de bir forumu var efendim;
    http://www.hinterlandforums.com/

Tek kelimeyle harikasınız bunu yaparsanız hem dh ahalisi hemde çok fazla turk oyuncu kitlesi size minnettar olacaktır.

utandırdınız hocam ^^ teşekkürler yorum için. umarım isteğimiz gerçekleşecek

• lazım olanlar gitsin alsın :)
    keşke böyle bişey olsa
    The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.