Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
34
Favori
122.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • the forest ile beraber indirimdeyken forest'i seçmiştim, korsan indirdim forest'den daha eğlenceli, yediğim etten zehirlendim ilaç içtim uyurken öldüm, kalori olayı iyi yer değiştireceğimiz zaman hesap yapıyoruz, umarım bu akşam gelecek olan steam kış indirimlerine girer.
  • 18. gündeyim

yemek sıkıntım yok 15 litre de suyum var 2'de mermim var 30'u zorlarım.

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLuB4R -- 25 Aralık 2014; 19:31:30 >

• İncelemelerini ve Steam 'deki yorumları gördükten sonra oyundaki görsellerin bana cazip gelmesi sonucu oyunu beceremicek olsamda manzaralara bakarım hevesi ile aldım.
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Becerilmeyecek bir durum yok ki? Ki anlamadığınız yerlerde yardımcı olunur. Forum niye var ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aldım süper görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna giresiye 3 tane kurdun saldırısına uğradım bunu biraz geliştirmeleri lazım. destur la, durun bi sağa sola bakayım
  • oyuna başlarken en zoru seçtim, kurtlarla köşe kapmaca oynamak heyecanlı oluyor, en son arabanın içindeyken etrafımı sardılar sonra gittiler, açlıktan ölmek üzereyim balık tutmak için alet yaptım ama göle gidemiyorum kurt dolu.

bu arada şömine ve sobayı yakmak için kibrit buldum, odun parçaları var, gazete var, alkol benzeri bir şey var, fuel yok diyor neyi kastediyor?
  • korsan olarak indirdim deneme maksadıyla bu kadar güzel oyun görmedim derken ilerledikten sonra sıkmaya başladı ama yinede geliştirileceğini söyledikleri için yarın satın alıcam ama cidden yapıcaklar çok kısıtlı bir süre sonra yapıcak hiçbirşey kalmıyor can sıkıntısından kendimi öldürüp baştan başladı sonuçta alpha bir oyun şans tanımak lazım
    kısacası ne kadar güzel oyun olsada içerik yetersiz ama 15 lirayı sonuna kadar hakediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

oyuna başlarken en zoru seçtim, kurtlarla köşe kapmaca oynamak heyecanlı oluyor, en son arabanın içindeyken etrafımı sardılar sonra gittiler, açlıktan ölmek üzereyim balık tutmak için alet yaptım ama göle gidemiyorum kurt dolu.

bu arada şömine ve sobayı yakmak için kibrit buldum, odun parçaları var, gazete var, alkol benzeri bir şey var, fuel yok diyor neyi kastediyor?

fuel dediği odun oluyor. odun parçası değil, odun. fir firewood yahut cesar firewood olarak iki tane var. bunları nasıl elde ederim diyorsan tab menüsünde forage seçeneğinden elde edebilirsin.

fir firewood daha uzun yanar ancak cesar'ı tutuşturmak daha kolaydır. ateşi başlatmak için cesar'ı kullan, sonra süresini arttırmak için fir firewood'u.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunglasxx -- 29 Aralık 2014; 18:22:01 >

• bu kurtlarla ilgili basit bir yol yok mu
    birde kurt saldırınca kondisyon mu neyse o düşüyor onu nasıl yükseltecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth-bsky

bu kurtlarla ilgili basit bir yol yok mu
    birde kurt saldırınca kondisyon mu neyse o düşüyor onu nasıl yükseltecez

kurtları kaçırtabilirsin flare ile. kondisyonu yükseltmek için uyuman gerek sağlıklı bir şekilde ^^

• Yorumları görünce almadığım için pişman oldum neredeyse. Almama nedenim oyunda yapılacakların kısıtlı olması. Bayağı oyun aldım birde. Yaza kadar yada flaş bir indirim gelene kadar diğerlerini oynarım artık. Kış indirimleri bitmeden tekrar inerse fiyatı alacağım ama

• Hunglasxx kullanıcısına yanıt
    çok yavaş yükseliyor günlerce evde kalırız açlıktan gideriz oyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

quote:

Orijinalden alıntı: Nipps

Oyun hakkında bazı sorularım var.

1- Bu kurtlar ile güreşme kısmını bir türlü anlamadım. Bıçağım var sağ tık yapıyorum fakat kurtlar sürekli öldürüyor beni.

2- Fazla eşyalarımı bir dolaba bıraksam, tekrar geldiğimde onları bulabilir miyim?

3- Oyundaki kaynaklar sınırlı mı? Her yeri lootlayınca ölümü mü bekliyoruz?

1- sol fare tuşuna durmadan basarak alttaki güç barını doldurmanız ve sonra sağ tuşa basarak vurmanız gerekiyor. aksi taktirde sadece sağ tuşa basarak seri ancak güçsüz vuruşlar yaparsınız. sol tuşa durmadan basıp ardından sağ tuşa basarsanız daha güçlü bir vuruş yaparsınız ve hatta öldürebilirsiniz.

2- evet bulabilirsin.

3- evet sınırlı, her şeyi lootlayınca mermiler ile hayvanları avlayıp yaşamaya, o da bitince kurtların izini sürüp, öldürdükleri geyiklerin etlerini toplayarak yaşamaya çalışıyorsun. odun bulmak sınırsız olduğu için ateş yakabiliyorsun ve aynı şekilde karı kaynatarak su elde edebiliyorsun. yani bir kısma kadar rahat bir şekilde yaşıyorsun, ondan sonra asıl zorluk başlıyor.

Ateş yakmak için 3 şey gerekiyor.
    1. Başlatıcı (Kibrit vs.)
    2. Tutuşturucu (Gazete kağıdı vs.)
    3. Yakıt (Odun çeşitleri)
    Bir de ateşin yanmasını hızlandırıcılar var ama onlar zorunlu değil.
    Sorum şu: Forage yaparak odun bulabiliyoruz ama ateşi yakmak için gerekli olan 1. ve 2. maddedeki diğer malzemeleri nasıl elde edebiliriz?

• buhari B kullanıcısına yanıt
    tutuşturucu olarak newspaper'dan 10 adet tinder plug çıkıyor. ek olarak yine forage yaparak tinder plug bulabilirsin. başlatıcı olaraksa oyunda kibrit çok fazla var zaten, onun harici bir yol olarak firestarter var, büyüteç var. bu gibi ekipmanlarla da ateş yakabilirsin.
  • İlk aldığımda pişmandım ama dün girip baktım güzel şeyler eklenmiş. Oyun gerçekten gelişiyor, rahat bir şekilde alabilirsiniz.
  • Hunglasxx kullanıcısına yanıt
    Firestarter ve büyüteç hiç denk gelmedi, belli bir yeri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buhari

Firestarter ve büyüteç hiç denk gelmedi, belli bir yeri var mı?

bildiğim kadarıyla yok, ben nadir rast geliyorum.
  • 2 haftalık malzeme toplamışım dışarı çıkıyorum 3 kurt kapı önünde parçalarım ben bu oyunu
  • Bu arada ekşi sozlukte biri 140. Gune gelmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.