Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
34
Favori
122.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurtlar sağolsun 2 gündür evden çıkamıyorum çıksam bir tanede değil ikişerli geliyorlar buna bir çözüm bulunamsı lazım bare gelecekse akşam vakitlerinde hava karardığı sürece ortaya çıksın .Birde Kurt bizi görmediği halde nerede olduğumuzu biliyor önümüzde herhangi bir obje olsa bile görebiliyor bununda düzelmesi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhysCopat

Kurtlar sağolsun 2 gündür evden çıkamıyorum çıksam bir tanede değil ikişerli geliyorlar buna bir çözüm bulunamsı lazım bare gelecekse akşam vakitlerinde hava karardığı sürece ortaya çıksın .Birde Kurt bizi görmediği halde nerede olduğumuzu biliyor önümüzde herhangi bir obje olsa bile görebiliyor bununda düzelmesi gerek.

Tüfeği görünce kaçıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psirik

quote:

Kurtlar sağolsun 2 gündür evden çıkamıyorum çıksam bir tanede değil ikişerli geliyorlar buna bir çözüm bulunamsı lazım bare gelecekse akşam vakitlerinde hava karardığı sürece ortaya çıksın .Birde Kurt bizi görmediği halde nerede olduğumuzu biliyor önümüzde herhangi bir obje olsa bile görebiliyor bununda düzelmesi gerek.

Tüfeği görünce kaçıyorlar.

Zaten tüfeği bulsak gerisi gelecekte sorun tüfeği bulmakta.Barajı bile aradım kasayı açtım ama yok.

• PhysCopat kullanıcısına yanıt
    hydro dam'de aşağı katta duvar dibinde çıkıyor tüfek. kasanın içerisinde değil. mis gibi tüfeği es geçmişsin haberin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

hydro dam'de aşağı katta duvar dibinde çıkıyor tüfek. kasanın içerisinde değil. mis gibi tüfeği es geçmişsin haberin olsun

Hocam bir önceki oyunumda oradaydım şimdi Coastal Highway'deyim.Oraya geçiti bulur,geçebilirsem 2. sorun oranın içindeki kurt :) Yavaş yavaş öğreniyorum kurtla boğuşmayı.
  • Tüm günümü yedi eşşolusu oyun. Hayır öğrencilerime de tavsiye ettim adamlar ygs de patlayacak sebebi ben olacam. Son oyunumda costal higway de tüfeksiz 15 mermi ile geyikleri kurtlara süre süre geçiniyorum. Hayırlısı bakalım.
  • Adam akıllı bir güncelleme gelse bari.
  • Arkadaşlar forest ile bu oyunun arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir yorumlara göre alıcam .
  • tüfeksizlik canıma tak edince öbür haritaya yürüdüm. barajı görünce içeride kurt oldugunu bile bile girdim yaktım meşale yi girdim direkt kurdun geldiği koridora sesi gelince fırlattım önüne kaçtı gitti bir flare daha yaktım elimde ilerledim alt kısma girdim üstüne atmama ragmen kaçmadı savastık kurtla indirdi eşşolusu canımı sonra bir daha savasştık ve yere serdim sonunda tüfeğe kavuştum barajı lootladım 40 kg mal ile birlikte zor bela geri döndüm barajda 11 tane daha mermi bulunca 26 mermi ile bir süre canımı sağlama aldım gibi. dönüşte etrafı sardılar 1 ini indirdim onunda etini aldım. daha da karada bana ölüm yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

tüfeksizlik canıma tak edince öbür haritaya yürüdüm. barajı görünce içeride kurt oldugunu bile bile girdim yaktım meşale yi girdim direkt kurdun geldiği koridora sesi gelince fırlattım önüne kaçtı gitti bir flare daha yaktım elimde ilerledim alt kısma girdim üstüne atmama ragmen kaçmadı savastık kurtla indirdi eşşolusu canımı sonra bir daha savasştık ve yere serdim sonunda tüfeğe kavuştum barajı lootladım 40 kg mal ile birlikte zor bela geri döndüm barajda 11 tane daha mermi bulunca 26 mermi ile bir süre canımı sağlama aldım gibi. dönüşte etrafı sardılar 1 ini indirdim onunda etini aldım. daha da karada bana ölüm yok...

Hayırlı olsun coastal highway den ne yöne doğru yürüdünüz acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysCopat -- 15 Ocak 2015; 21:11:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

tüfeksizlik canıma tak edince öbür haritaya yürüdüm. barajı görünce içeride kurt oldugunu bile bile girdim yaktım meşale yi girdim direkt kurdun geldiği koridora sesi gelince fırlattım önüne kaçtı gitti bir flare daha yaktım elimde ilerledim alt kısma girdim üstüne atmama ragmen kaçmadı savastık kurtla indirdi eşşolusu canımı sonra bir daha savasştık ve yere serdim sonunda tüfeğe kavuştum barajı lootladım 40 kg mal ile birlikte zor bela geri döndüm barajda 11 tane daha mermi bulunca 26 mermi ile bir süre canımı sağlama aldım gibi. dönüşte etrafı sardılar 1 ini indirdim onunda etini aldım. daha da karada bana ölüm yok...

Hayırlı olsun coastal highway den ne yöne doğru yürüdünüz acaba ?

denizi soluma alıp yoldan devam ettim yol bitmeye yakın sağ tarafta patika-yol arası yukarı giden bir yer var onu takip edince tren raylarına geliyorsunuz orada da rayları takip ede ede öbür haritaya gectim.

• Tamam hocam haritadan yararlanirim zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkçe dil desteği varmı acaba, varsa alalım yoksa işler sarpa sarıyo .
    Divinity orjinal sin oyunu aldık ama dil desteği olmadığı için oyunun ilk haritasında youtube yi ziyaret rekoru kırdım 2. haritaya geçmedim bıraktım .Şimdi dil paketi çıksın diye bekliyoruz onada en az 1 yıl diyorlar.
  • Miralay Kaplan kullanıcısına yanıt
    Şuan yok. Alpha zaten. İleri de bana sorarsan gelecektir. Çeviri konusunda gönüllü bulmak zor değil, ki ilgilenen bir arkadaş vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miralay Kaplan kullanıcısına yanıt
    İngilizce öğrenmede en yararlı olan şey oyunlardır, kelime hazneni geliştirir, 2 tane kelimeyi internetten çevirmek zor gelmesin, oyunda diyalog yok zaten, al-kullan-geri koy- yak vs eylemler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

İngilizce öğrenmede en yararlı olan şey oyunlardır, kelime hazneni geliştirir, 2 tane kelimeyi internetten çevirmek zor gelmesin, oyunda diyalog yok zaten, al-kullan-geri koy- yak vs eylemler var.

bu yoruma tamamen katılıyorum. zaten oyunun dili (henüz hikaye modu gelmediği için) oldukça basit. sadece eşyaların isimlerini, butonlarda yazan kelimeleri bilsen kafidir. bu kadar üşengeç olmayın yahu.

ha, zaten yapımcılar ile iletişime geçmeye çalışıyoruz fakat şu sıralar hiç birine ulaşılamıyor. zira büyük bir güncelleme yolda ve onunla uğraşıyorlar. oyunu gönüllü olarak türkçe'ye çevirmeye hazırız. tek gereken yapımcı firmanın izni olduğundan elimiz kolumuz "şuan" için bağlı. bir gelişme olursa haberdar edilirsiniz illa ki

• ve beklediğiniz an geldi! yeni yılın ilk güncellemesi ile ilgili detaylar açıklandı! içerisinde bir de sürpriz var.

şuradan inceleyebilirsiniz;
    http://www.hinterlandforums.com/viewtopic.php?f=90&t=3643
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

ve beklediğiniz an geldi! yeni yılın ilk güncellemesi ile ilgili detaylar açıklandı! içerisinde bir de sürpriz var.

şuradan inceleyebilirsiniz;
    http://www.hinterlandforums.com/viewtopic.php?f=90&t=3643

Harita harika oldu fakat ne zamana çıkar o önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysCopat -- 28 Ocak 2015; 20:57:00 >

• PhysCopat kullanıcısına yanıt
    bir hafta içerisinde çıkacak, dil desteği ile ilgili konu ise şubat ortasında.
  • İşte bu iyi oldu, haritada gidecek yer kalmayınca oyuna ara vermiştim, bu güncellemeyle tekrar başlayabilirim
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.