Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.595
Cevap
34
Favori
123.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

ve beklediğiniz an geldi! yeni yılın ilk güncellemesi ile ilgili detaylar açıklandı! içerisinde bir de sürpriz var.

şuradan inceleyebilirsiniz;
    http://www.hinterlandforums.com/viewtopic.php?f=90&t=3643

yeni güncelleme harika bir haber bir sonraki steam indirimlerinde oyunu orjinale çevireyim artık malum yollarla oynadığımız yeter.
  • büyük güncelleme yarın gelecek. ayrıca çeviri aracı paylaşıldığında da türkçe çevirisine başlanacak.

bilgilendirmeleri şuradan yapıyorum;

http://www.hinterlandforums.com/viewforum.php?f=90
  • Oyunu sırf indirimdeydi ve logosu güzel diye satın aldım normalde bu tarz hayatta kalma oyunlarını hiç sevmem fakat oyunun tarzı, görsel dili gerçekten çok hoşuma gitti öyle ki bu tarz grafikli bir oyunda bile bazen bir eve girdiğimde geriliyorum ister istemez. Oyun ilk başlarda oldukça kolay gelmişti her yerden bir şeyler buluyordum nasıl hayatta kalma oyunu bu diyordum fakat bir kaç gün hayatta kaldıktan sonra suya düştüm, fırtına başladı yolumu kaybettim ve öldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Oyunu sırf indirimdeydi ve logosu güzel diye satın aldım normalde bu tarz hayatta kalma oyunlarını hiç sevmem fakat oyunun tarzı, görsel dili gerçekten çok hoşuma gitti öyle ki bu tarz grafikli bir oyunda bile bazen bir eve girdiğimde geriliyorum ister istemez. Oyun ilk başlarda oldukça kolay gelmişti her yerden bir şeyler buluyordum nasıl hayatta kalma oyunu bu diyordum fakat bir kaç gün hayatta kaldıktan sonra suya düştüm, fırtına başladı yolumu kaybettim ve öldüm.

oyunun atmosferi tek kelimeyle muazzam zaten hocam. özellikle fırtınalı günlerde o arkadan gelen rüzgar sesi, evin içindeyseniz o cam ve kapı aralıklarından gelen rüzgar sesi vesaire acayip hoş. tüm sesler zaten doğadan alınmış. sanırım bu yüzden baya etkileyici olmuş.

• Steamden alıpta pişman olmadığım oyunlardan biri.Keyifle oynamaktayım
  • Güncelleme geldi. Neler geldi oyuna acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myres

Güncelleme geldi. Neler geldi oyuna acaba?

http://www.hinterlandforums.com/viewtopic.php?f=90&t=3763
  • Hunglasxx kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

Bu arada forumdan öğrendiğim kadarıyla Türkçe dil desteği de gelecekmiş. Güzel haber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myres -- 7 Şubat 2015; 10:09:38 >
  • Optimizasyon kesinlikle çok iyi olmuş oyuna girdiğimde çok iyi bir akıcılık gelmiş,ayı eklenmesi iyi oldu,çanta düzenlenmiş.
    Şimdi yeni harita yolcusuyum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: myres

Teşekkürler

Bu arada forumdan öğrendiğim kadarıyla Türkçe dil desteği de gelecekmiş. Güzel haber.

rica ederim

ayrıca evet, çeviri aracı yayınlandığı gibi başlayacağım çeviriye.

quote:

Orijinalden alıntı: PhysCopat

Optimizasyon kesinlikle çok iyi olmuş oyuna girdiğimde çok iyi bir akıcılık gelmiş,ayı eklenmesi iyi oldu,çanta düzenlenmiş.
    Şimdi yeni harita yolcusuyum :)

kolay gelsin hocam, yeni harita oldukça büyük. ayrıca dikkat et ki ayılara yem olma!

• arkadaslar bu yeni haritaya nasıl geçecegiz yolu izi bilen var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

arkadaslar bu yeni haritaya nasıl geçecegiz yolu izi bilen var mıdır ?

cevabı spoiler içinde veriyorum ki kendileri keşfetmek isteyenler rahatsız olmasın;

coastal highway'deki lookout'un arka tarafında bir yol var. o yolu takip edip yukarıya doğru çıkınca eskiden bir tünel vardı, o tünel kapalıydı orada. şimdi o tünel açık ve oraya gidince otomatik olarak pleasant valley'e geçiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

arkadaslar bu yeni haritaya nasıl geçecegiz yolu izi bilen var mıdır ?

cevabı spoiler içinde veriyorum ki kendileri keşfetmek isteyenler rahatsız olmasın;

coastal highway'deki lookout'un arka tarafında bir yol var. o yolu takip edip yukarıya doğru çıkınca eskiden bir tünel vardı, o tünel kapalıydı orada. şimdi o tünel açık ve oraya gidince otomatik olarak pleasant valley'e geçiyorsun.

yanlış hatırlamıyorsam tren yolu olan tünel mi o yolun aksi tarafı da diğer haritaya gidiyordu degil mi ?

• hayır, tren yolu olan tünel ravine'e çıkıyor, oradan da mystery lake'e geçebiliyorsun. benim bahsettiğim yer haritanın öbür tarafına doğru. coastal highway C şeklinde bir harita, yani tren yolu olan tünel C'nin ucundaysa benim bahsettiğim tünel ise öbür ucuna doğru giderken...

• kandırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni ekipman arayüzü çok iyi olmuş. eskiden iki saat karıştırırdım aradıgımı bulmak için şuanki hali gayet iyi :) oyun verdiğim parayı sonuna kadar hakediyor. Son zamanlarda hayatta kalma oyunlarında ciddi artış var. Fakat hepsi zombili ve vurdulu kırdılı :) The long darkda tamamen doğayla savaşıp hayatta kalmak çok zevkli oluyor oyunda korkutucu bi öğe bulunmamasına rağmen gece olunca ve bir eve girince ister istemez geriliyorum/korkuyorum.
  • Saat 18:42 Pleasant Valley'i buldum,susuzluktan ölmek üzereyim ayrıca hava kararıyor

EDIT: Yeni harita oldukça acımasız saat 20:00 'da suzuluktan öldükten sonra 2. bir pleasant valley açtım vee yeraltı buldum ve birde mağara buldum videosunu ekliyorum izlersiniz :)

VİDEO:https://www.youtube.com/watch?v=cGCf1crJaBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysCopat -- 8 Şubat 2015; 15:35:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhysCopat

Saat 18:42 Pleasant Valley'i buldum,susuzluktan ölmek üzereyim ayrıca hava kararıyor

EDIT: Yeni harita oldukça acımasız saat 20:00 'da suzuluktan öldükten sonra 2. bir pleasant valley açtım vee yeraltı buldum ve birde mağara buldum videosunu ekliyorum izlersiniz :)

VİDEO:https://www.youtube.com/watch?v=cGCf1crJaBU

bir bana deng gelmedi su sıgnaklar oyunu her kapatıp actıgında yer degiştiriyormus belirli bir yeride yok tamamen sans işi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lorddincer -- 9 Şubat 2015; 15:06:52 >

• lorddincer kullanıcısına yanıt
    Ben oyunu kayıt ettim kapatıp açtığımda yeraltında olmuyormuyum yani ??
  • PhysCopat kullanıcısına yanıt
    onu bilemiyorum ama bulunan sıgnakları tek tek videoya cekmişler yerlerini belirgin bir şekilde anlatarak fakat ben birtürlü bulamadım.
    forumdan bir arkadas yerlerinin sürekli degiştigini söyledi. aksam oyunu actıgında bak bakalım yerindemi :) ona göre bir yol haritası cıkart bize :)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.