Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.595
Cevap
34
Favori
123.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PhysCopat

Ben oyunu kayıt ettim kapatıp açtığımda yeraltında olmuyormuyum yani ??

hayır, öyle değil. ilk olarak oyuna girdiğinizde yani birinci günde rastgele bir yere atıyor o sığınağı. sonrasında ölene kadar o sığınak orada kalıyor.
  • lorddincer kullanıcısına yanıt
    Sığınak aynı yerde Harita olarak bende bilemiyorum fakat ufak bir video çekmeye çalışacağım :)
    EDIT: video çektim ama pek anlaşılabilir değil yolun yarısına gidip geri döndüm (daha fazla gidersem yolu kaybederim diye düşündüm) daha sonra yolu kaybettim sonra çok şükür buldum,düştüm bacağım kırıldı(painkiller arıyorum şuan) Eğer videoyu koy derseniz koyayım anlat dersenizde ilk başladığınız yerden sağ taraftan düz devam edim orada kırık dökük evler göreceksiniz orayı geçtikten sonra oralarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysCopat -- 9 Şubat 2015; 19:20:20 >
  • Bir güncelleme daha geldi. Türkçe dil hala gelmedi. Geldiği gibi daha bir iştahla oynayacağım oyunu.

Geçen oynadığımda bir konağa girdim. İçinde bayağı bir loot yaptım. Her şeyden 30'ar tane oldu neredeyse. Dışarı çıksam öleceğimi biliyordum o yüzden malzemeler bitene kadar evde kalmayı tercih ettim. Tabi bunda zorlandım. Evde boş boş kalınca vakit geçmiyor. Buna bir çözüm şart. Zamanı hızlandırma gibi bir şey eklenmeli. Tüm gün uyuyarak malzemeleri bitirmeye çalıştım. Ama dediğim gibi çok fazlaydı. Biraz malzeme kalınca dışarı çıktım. Baz istasyonunu gördüğüm dağa doğru yola çıktım. Pat fırtına koptu. Göz gözü görmemeye başladı. Birde ayağım kırıldı. 4 gün 10 saat filan geçmişti galiba. 5 gün yapsam da başarı alsam diye düşünüyordum :) Ayak kırıldı ama Allah'tan malzemelerim çok var derken bir mağara buldum. Fırtınadan korunma amacıyla mağaraya girdim. Ateşi yaktım derken birde ateşte elimi yaktım. Ayak kırılması + yanık iyice sıkıntı başladı. Elimdeki malzemelerle hemen tedaviye başladım. İlk başta beceremedim tam ama daha sonra tedaviyi başardığımı anladım :) Tekrar yola koyuldum. Fakat soğuk o kadar fazlaydı ki eleman donacaktı. Yürüdüm yürüdüm. Bir kulübe bulmak için yardımdım yardımdım. Kondisyon artık 10'a düştü. Son saniyelerimdi artık hayatta. Etrafta kurtlarda vardı ama onlar bile halime acımış olacak ki yaklaşmadı. Kondisyon 3 oldu. Etrafa baktım hiçbir şey yok. 2 tane ateş yaktım fırtınanın ortasına. Yatağı açtım. Belki uyursam düzelir diyip. Tam yatayım derken gözlerim karardı ve o an aklıma o konak geldi. Keşke, keşke o konaktan hiç ayrılmasaydım. Yüz üstü kara doğru düştüm ve hakkı rahmetime kavuştum.

• PhysCopat kullanıcısına yanıt
    kardes selam gecmişolsun :) son durumun nasıl ? umarım iyişelmişsindir.arkadasında dedigine göre ozaman her keze farklı yerlerde cıkıyor
    arayıp bulmak lazım artık sansımıza bakalım gezinişyorum :)
  • lorddincer kullanıcısına yanıt
    Sağolasın,adam iyileşti dışarı çıakyım dedim 2 gündür burdayım diyerekten malum kıyafet ısıtmıyor yenileri lazım.Aşağıya doğru indim baktım ev varsa inecektim yoksa çıkıp bunkerdeki tüm malzemeyi alıp yola koyulacaktım.Ev falan hiç yoktu inersem açlıktan ölürüm dedim ve çıktım yukarıya ayak izlerimi takip ederek.Ama bunker yok bulamadım ya yolumu kaybettim ya o yerini değiştirdi keşke alsaydım içindekileri Sonra deli gibi aradıktan sonra yapacak birşey olmadığını anladım.Aşağıda samanlık buldum içeri girdim dışarısı gibi buz gibi serdim yatağı yattım uyandım derken bir baktım kalori 0 .Ardından dışarıda kurt saldırısı sonucu hikayem son buldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: alicemoguz

http://www.hinterlandforums.com/viewtopic.php?f=90&t=3763
    oyuna yeni güncelleme gelmiş millet.
    oyun steamde ucuzlarsa almayı düşünüyorum 31 tl şuan.

oyunu korsan oynadığını çok matah bir şeymiş gibi burada ima etmenden sıkıldım artık hocam. oyun 15 lira gibi ziyadesiyle komik bir fiyata da defalarca indi ve sen hala ucuzlarsa alırım diyorsun. bir oyunu korsan oynuyorsanız kendi köşenize çekilin ve saklayarak oynayın bari. durumunuz yoktur vesaire bir şey diyemem de oyun oynamaya gönül vermiş birisi için, hele hele oyunu sevdiyse 15 lira çok az bir miktar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

quote:

oyunu korsan oynadığını çok matah bir şeymiş gibi burada ima etmenden sıkıldım artık hocam. oyun 15 lira gibi ziyadesiyle komik bir fiyata da defalarca indi ve sen hala ucuzlarsa alırım diyorsun. bir oyunu korsan oynuyorsanız kendi köşenize çekilin ve saklayarak oynayın bari. durumunuz yoktur vesaire bir şey diyemem de oyun oynamaya gönül vermiş birisi için, hele hele oyunu sevdiyse 15 lira çok az bir miktar.

haklısın hocam özür dilerim.ben oyunu almasına alacağımda bi de benim pcde çalıştırır mı kasar mı o yüzden henüz karar veremedim sistem özellikleri yüksek geldi.şimdi ben öteki türlü oynadığım için low da kasmıyor ama şuan ki özelliklerine baktım bayağı iyi gibi.o yüzden kararsızım.yine 15 tl ye düşerse alacağım.o zamanlar imkanım yoktu şuan dada kredi kartıma yüklenemiyorum yeni hard disk aldım onu ödüyorum.limit sınırda o yüzden yetmiyor ucuzlarsa öyle alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: myres

Bir güncelleme daha geldi. Türkçe dil hala gelmedi. Geldiği gibi daha bir iştahla oynayacağım oyunu.

Geçen oynadığımda bir konağa girdim. İçinde bayağı bir loot yaptım. Her şeyden 30'ar tane oldu neredeyse. Dışarı çıksam öleceğimi biliyordum o yüzden malzemeler bitene kadar evde kalmayı tercih ettim. Tabi bunda zorlandım. Evde boş boş kalınca vakit geçmiyor. Buna bir çözüm şart. Zamanı hızlandırma gibi bir şey eklenmeli. Tüm gün uyuyarak malzemeleri bitirmeye çalıştım. Ama dediğim gibi çok fazlaydı. Biraz malzeme kalınca dışarı çıktım. Baz istasyonunu gördüğüm dağa doğru yola çıktım. Pat fırtına koptu. Göz gözü görmemeye başladı. Birde ayağım kırıldı. 4 gün 10 saat filan geçmişti galiba. 5 gün yapsam da başarı alsam diye düşünüyordum :) Ayak kırıldı ama Allah'tan malzemelerim çok var derken bir mağara buldum. Fırtınadan korunma amacıyla mağaraya girdim. Ateşi yaktım derken birde ateşte elimi yaktım. Ayak kırılması + yanık iyice sıkıntı başladı. Elimdeki malzemelerle hemen tedaviye başladım. İlk başta beceremedim tam ama daha sonra tedaviyi başardığımı anladım :) Tekrar yola koyuldum. Fakat soğuk o kadar fazlaydı ki eleman donacaktı. Yürüdüm yürüdüm. Bir kulübe bulmak için yardımdım yardımdım. Kondisyon artık 10'a düştü. Son saniyelerimdi artık hayatta. Etrafta kurtlarda vardı ama onlar bile halime acımış olacak ki yaklaşmadı. Kondisyon 3 oldu. Etrafa baktım hiçbir şey yok. 2 tane ateş yaktım fırtınanın ortasına. Yatağı açtım. Belki uyursam düzelir diyip. Tam yatayım derken gözlerim karardı ve o an aklıma o konak geldi. Keşke, keşke o konaktan hiç ayrılmasaydım. Yüz üstü kara doğru düştüm ve hakkı rahmetime kavuştum.

Yaşananlar bu kadar güzel anlatılır, tebrik ediyorum.

• bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :) Bakalım yeni maceramızda nelerle karşılaşacağız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

quote:

haklısın hocam özür dilerim.ben oyunu almasına alacağımda bi de benim pcde çalıştırır mı kasar mı o yüzden henüz karar veremedim sistem özellikleri yüksek geldi.şimdi ben öteki türlü oynadığım için low da kasmıyor ama şuan ki özelliklerine baktım bayağı iyi gibi.o yüzden kararsızım.yine 15 tl ye düşerse alacağım.o zamanlar imkanım yoktu şuan dada kredi kartıma yüklenemiyorum yeni hard disk aldım onu ödüyorum.limit sınırda o yüzden yetmiyor ucuzlarsa öyle alacağım.

su an almak isterseniz ( en crad la ) %50 indirimli ama beklerseniz bahar indirimlerinde belki düşer steam bu nezaman indirir ne zaman kaldırırı bilemeyiz :)

• Steam 435.4 mb. güncelleme yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Steam 435.4 mb. güncelleme yapıyor.

çeviri aracı yayınlandı, ben başladım ufaktan. akşama doğru gelişmeleri ve süreyi yazacağım çeviri için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hunglasxx kullanıcısına yanıt
    Kolay Gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanGold

Kolay Gelsin

Usta lolu bıraktın mı?
  • Evet
  • Hunglasxx kullanıcısına yanıt
    hadi bakalım simdiden emegine saglık kolay gelsin.
  • dostlar, dosyaların ufak bir kısmını çevirdim, aslında bu gece sabaha kadar çevirmeyi düşünüyordum ancak türkçe harf desteği var mı bilmediğim için çevirmeyi bıraktım bugünlük. yapımcılara sordum ve cevap alınca devam edeceğim zira türkçe harf desteği yoksa (ş,ç,ğ,ı,ü gibi) baştan yazmam gerekecek.

çeviri süresi ile ilgili şunu söyleyebilirim, bir ara wasteland 2 türkçe çevirisine kalkışmıştım ancak ondaki cümle sayısı aşırı aşırı fazla olduğu için (rpg oyunu) takım gerekiyordu ve takımda sorun yaşamıştık, dolayısıyla başka bir çeviri ekibine devretmiştim. bunu tek kişi bir-iki haftada çevirebilirim. yani bir ayı asla bulmaz diye düşünüyorum ancak gerek işlerim ve gerek kişisel hayatımdan dolayı çevirinin gelmesi bir ila üç hafta arası değişebilir. şimdiden bekleyen herkese teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunglasxx -- 12 Şubat 2015; 20:32:55 >
  • alicemoguz kullanıcısına yanıt
    daha önce de yazmıştım, tekrar kopyalayayım

coastal highway'deki lookout'un arka tarafında bir yol var. o yolu takip edip yukarıya doğru çıkınca eskiden bir tünel vardı, o tünel kapalıydı orada. şimdi o tünel açık ve oraya gidince otomatik olarak pleasant valley'e geçiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunglasxx -- 12 Şubat 2015; 23:46:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çevirinin 1/4'ü tamamlandı.
  • 150.8 mb. daha güncelleme geldi.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.