Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.595
Cevap
34
Favori
123.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bu hızla gidersen yarın aksma oyunu TR oynarız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lorddincer

hocam bu hızla gidersen yarın aksma oyunu TR oynarız :)

yarın pek çeviremeyebilirim, zira şehir dışına gideceğim günü birlik. ancak bugün %45'e kadar getirdim. pazar yahut pazartesi günü tamamlanacak gibi ama söz vermeyeyim.
  • Hunglasxx kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık şimdiden teşekkürler çeviri için.
    :) özel hayatınız daha önemli elinize emeginize saglık sayenizde oyunu daha iştahlı oyniyacagız kalın saglıcakla.
  • beklediğimden daha hızlı oldu, çeviriyi bitirdim.

çeviriyi ilerleyen saatlerde steam'de paylaşacağım ve nasıl indireceğinizi anlatan ufak bir rehber de hazırlayacağım.
  • neyse, paylaştım gitti.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=391998006

buraya tıklayıp subscribe yani abone olmanız gerekmekte. abone olduktan sonra oyuna girip ayarlar kısmından oyun dilini türkçe olarak seçin. gördüğünüz her türlü hatayı, yanlış çeviriyi, göze hoş gelmeyen çeviriyi bana ekran görüntüsü ile bildirirseniz daha kaliteli bir çeviri ortaya koymuş oluruz. o yüzden bundan sonra top sizde dostlar. herkese iyi oyunlar! (gelen güncellemeler ile birlikte çeviri de güncellenecek)

(%45'te iken tek oturuşta çeviriyi bitirdiğim için bazı yerler gerçekten saçma olmuş olabilir düzen oturana kadar biraz idare edeceksiniz ve bana yardımcı olacaksınız artık )

• Ellerin sağlık ,güzel olmuş.
  • Sanırım oyunun orjinal olması gerekiyor değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    demiştim bak :) bu aksam oyunu güzel bir sekilde TR oynarız :) tskler emegine saglık.
    Çok iyi oldu teşekkürler. Hatalar var ise güncelleyip düzeltirsin olur biter :) Eline sağlık.
  • her birinize güzel yorumları için tek tek teşekkür ediyorum. steam hesabımı ekleyip oradan dediğim gibi hataları yazarsanız hatta ekran görüntüsü ile paylaşırsanız çok sevinirim.

steam yerine donanımhaber veya ekşi sözlük'ten de yazabilirsiniz.

• Ne kadar huzur veren bir görüntü, baktıkça dinlendiriyor kart postal yap gitsin.

• Şu değişimdeki güzelliğe bakarmısınız her kare ayrı bir haz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Şu değişimdeki güzelliğe bakarmısınız her kare ayrı bir haz.

Sen oynarken durup baya baya hayallare dalıyorsun galiba. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Şu değişimdeki güzelliğe bakarmısınız her kare ayrı bir haz.

benim masaüstü arkaplanım bunlardan oluşuyor. cidden bu görüntüler çok hoş ya, baktıkça içim açılıyor

• Bu oyunla bağını çıktığı günden beri hiç koparmadın. Uzun beta süreci olmasına rağmen, çıktığı günkü gibi heyecanlı ve ilgili görüyorum seni. Ve sonunda da Türkçeyi de çıkartıp, milletin duasını aldın. Helal olsun azmine diyorum. Teşekkürler. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

Bu oyunla bağını çıktığı günden beri hiç koparmadın. Uzun beta süreci olmasına rağmen, çıktığı günkü gibi heyecanlı ve ilgili görüyorum seni. Ve sonunda da Türkçeyi de çıkartıp, milletin duasını aldın. Helal olsun azmine diyorum. Teşekkürler. :)

çok teşekkürler yorumun için, kızardım okurken
  • bu oyun kışın oynanmaz, oyunu oynarken fırtına sesi zemindeki kar sesi yüzünden bana üşüme geliyor.
  • İşte günlerdir aradığımı buldum

YER: Pleasant Vallley farmstand'dı galiba.

Türkçe yamaya abone oldum fakatr indirme gelmedi neden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysCopat -- 17 Şubat 2015; 18:26:15 >

• PhysCopat kullanıcısına yanıt
    abone olduktan sonra oyunu kapatıp tekrar açman gerekiyor. ardından ayarlardan türkçe dil seçeneğini seçmelisin.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.