Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.595
Cevap
34
Favori
123.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dil dosyalarını yükleyebilirmisiniz buraya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: svester

Dil dosyalarını yükleyebilirmisiniz buraya ?

dil dosyaları sadece workshop'tan indirilirse etkin hale geliyor. korsan oyunlar için yapabileceğim bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: svester

Dil dosyalarını yükleyebilirmisiniz buraya ?

orjinal alan arkadaşından dil dosyasını istebilirsin ama sende v200 sürümü yüklü olmalı
  • Elinde dosya olan varsa yollayabilirmi acaba ?
  • şu oyuna bi harita koyamadılar arkadaş...
    bu arada her yer long dark :)
    ne zaman gidecek la bu kar
  • Hunglasxx kullanıcısına yanıt
    Stranded Deep için oyunuda buna benzer.İnceleme imkanınız oldumu ya da oynama.Ondada fazla bir kelime yok sadece item adları falan.Çevirmeyi düşünür müsünüz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: andelip

Stranded Deep için oyunuda buna benzer.İnceleme imkanınız oldumu ya da oynama.Ondada fazla bir kelime yok sadece item adları falan.Çevirmeyi düşünür müsünüz?

stranded deep ile ilgili bir düşüncem yok, oyunu tamamen eksik çıkarmışlar gibi geldi bana. early access zamazingosundan yararlanan başka bir oyun gibi... umarım yanılırım.
  • steam kullanmayan biri olarak dil dosyaları bana da pm gelirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

steam kullanmayan biri olarak dil dosyaları bana da pm gelirse sevinirim.

böyle bir şey mümkün değil.
  • Çok teşekkürler kardeşim sayende Türkçe oynuyoruz bu güzel oyunu. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

quote:

Orijinalden alıntı: andelip

stranded deep ile ilgili bir düşüncem yok, oyunu tamamen eksik çıkarmışlar gibi geldi bana. early access zamazingosundan yararlanan başka bir oyun gibi... umarım yanılırım.

Steamde baya popüler şu sıralar.Süreklide eksikleri gideriliyor.Aldım ama daha kurmadım oyunu.Long dark içinde alıp kurmamıştım.hem eksikleri tamalansın hemde Türkçe gelir diye beklemiştim.Sağolun Long darkta imdadımıza yetiştiniz.Elinize sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

quote:

steam kullanmayan biri olarak dil dosyaları bana da pm gelirse sevinirim.

böyle bir şey mümkün değil.

yanlış bilgi verme "resources.assets" dosyasını atın
  • Steam'de update yaptıktan sonra türkçe seçeneği oyunun ayarlarında mı geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

Steam'de update yaptıktan sonra türkçe seçeneği oyunun ayarlarında mı geliyor ?

abone ol güncellensin sonra ayalardan league kısmından türkçe yap
  • Biri bana pm'den türkçe yama linki atabilir mi ?
  • Birisi gönderebilirmi çok iyi olur gerçekten.
  • Arkadaşlar rica ediyorum korsancılara yollamayın dil dosyalarını.
  • adam oyunu çevirmiş belli ki yapımcıyla küçük bir akiti var herhalde savunuyor emeğini tamam eğer kazancın varsa buna eyvalah. bir de yabancı oyun firmalarını türkçe yapmak zorunda değiller diye savunmak nedir yahu?

ben 2 tane oyun çevirdim isteyen orjinalde isteyen korsanda oynadı.
  • quote:

adam oyunu çevirmiş belli ki yapımcıyla küçük bir akiti var herhalde savunuyor emeğini tamam eğer kazancın varsa buna eyvalah. bir de yabancı oyun firmalarını türkçe yapmak zorunda değiller diye savunmak nedir yahu?

ben 2 tane oyun çevirdim isteyen orjinalde isteyen korsanda oynadı.

2 tane oyun çevirmenle ne alakası var anlamadım? ayrıca bu savunmak vesaire değil, kimsenin bir oyunu türkçe'ye çevirme gibi bir zorunluluğu olamaz. niye olsun? sen istersen adamların oyunlarını kapış kapış götür, yine de zorunluluğu olmaz böyle bu durum için. bu karşılıklı bir jesttir. tabii ki zorunda falan değiller.

türk yapımcılar bile yaptıkları oyunu önce yabancı topluluklarda paylaşıyorlar artık sizler yüzünden. belli çünkü bizim türk oyuncu topluluğundan bir şey olmayacağı... nerede kazanç varsa oraya yönelir insanlar doğal olarak. ben de arkadaşa bunu anlatmaya çalışıyorum zaten... dün oyunun yapımcısı ile görüştüm ve workshop'ta bulunan dillerin oyuna diğer diller gibi (ingilizce, almanca ve rusça gibi) eklenme olasılığını sordum. böyle bir şeyin mümkün olduğunu ancak workshop'taki dosyanın ne kadar beğenildiğine göre işlerin şekilleneceğini söyledi. sizlerse böyle bir durumda çeviriyi indirip, oylayıp destek vermek yerine "oyuna türkçe dil desteği koymuyorlar, ben 5 lira olsa bile almam" diyorsunuz. kusura bakmayın da çoğu oyun için türkçe dil desteğini çoook beklersiniz bu kafayla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunglasxx -- 21 Şubat 2015; 14:45:45 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.