Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.595
Cevap
34
Favori
123.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunda story mode nasıl açılıcak yada diğer haritalar ?
  • Hunglasx gözlerim doldu ilk defa ok ucu yerine temren gördüm helal olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun günü ile 30 günde son harita hariç her yeri gezdim şu an çok rahatım yerleşik düzene geçtim balık tutup yaşamak yetiyor, hayvanlardan giysi yaptıktan sonra son haritaya gideceğim, yerleşik düzen çok sıkıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastNoble

Hunglasx gözlerim doldu ilk defa ok ucu yerine temren gördüm helal olsun.

çok teşekkürler. olabildiğince direkt çeviri yapmamaya özen gösterdim. çok samimiyetsiz ve yapay duruyor çünkü birebir çeviri yapınca.
  • Üstat eğer yapımcılarla konuşursan yay yapımını zorlaşturmalarını öneririmisin?5 yıldır okçuluk yapıyorum en kötü yayın yapımı 6 ay :)

• quote:

Üstat eğer yapımcılarla konuşursan yay yapımını zorlaşturmalarını öneririmisin?5 yıldır okçuluk yapıyorum en kötü yayın yapımı 6 ay :)

Parmağıma göre nereden zihgir bulabilirim yahu çok yakınımda bir okçuluk dükkanı var adamlar 180 lira istedi şaka gibi Hazır görmüşken sorayım istedim
  • Kraven kullanıcısına yanıt
    Murat Beysun.Facebook'tan ekleyebilirsiniz
  • quote:

Murat Beysun.Facebook'tan ekleyebilirsiniz

Hocam ağzımın suyu aktı resmen resimlere bakarken ekliyorum tabiki
  • Estağfurullah inşallah doğru kişiyi hatırliyorumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLastNoble -- 9 Mart 2016; 16:20:39 >
  • ya bu deniz fenerinin olduğu mapden nasıl çııyoruz lootlanacak hiç bi yer kalmadı maden ve büyük balina kemiklerinin olduğu yerlerden başka
  • oyunun bazı başarımlarının yanında (single game) yazıyor. oyunun multisi olmadığına göre? co-op mu eklenecek acaba?
  • Deniz feneri arkada olacak şekilde yola çık, sola dön(deniz solunda kalacak) yolu takip edince eğilip kayaların altından geçince otoban haritasına geçiyordu diye hatırlıyorum yol kapalıysa sağda yokuş yukarı gidip madene gireceksin, istersen youtube'dan bak.
  • Tek oyunda demek o single game

• quote:

Tek oyunda demek o single game

fail oldum
  • deniz feneri bölümünde yukarıdaki madenden diğer haritaya geçebilirsin. youtube'dan izleyebilirsin nasıl yapacağını.
  • the long dark adlı bu pc oyununda hayatta kalmanın ne kadar zor olduğunu tüm pc oyuncuları tartışadursun
    survival modunda rekora gidenler var..survival mod'da oyunun asla sona ermemesi the long dark'ı çok daha eğlenceli
    hale getirmiş.henüz girmedim ama yakında başlamayı düşünüyorum youtube'da bi kaç videosunu izledim gerçekten
    müthiş bi oyun long dark. 50 gün hayatta kalanlar var: ))

https://youtu.be/WgynE2IGc4w
  • ben otoban haritasından geldim zaten deniz fenerine başka gidecek yer yok heralde madenden yani
  • daha önce bir arkadaş yazmıştı ama haritaları tekrar paylaşmakta fayda var sanırım.
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=530202531
  • jjudas J kullanıcısına yanıt
    50 gün mü? şu listeye bak istersen.
    http://steamcommunity.com/stats/305620/leaderboards/480577/
  • quote:

Orijinalden alıntı: marceillus

daha önce bir arkadaş yazmıştı ama haritaları tekrar paylaşmakta fayda var sanırım.
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=530202531

şu haritayı ben de alıntılayayım da lazım oluyor sonra bu oyunda harita candır :)
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.