Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.595
Cevap
34
Favori
123.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam, şuan 45 Gündür hayatta kalmayı başardım. Oyun okadar sarıyorki zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum, sabah 6 da gireyim dedim 10 olmuş yeni çıkıyorum oyundan :D
    Öncelikle çok aç kaldığım ve 0 ı kuruttuğum zamanlar oldu. 1 tane yiyeceğim ve silahım yoktu sırf etini alabilmek için kurda kendimi saldırttım. Üzerimdekileri baya parçaladı ama kanamadan biraz gidip öldü Onun etinle hayatta kaldım zar zor balık malık avladım yakıcak biraz odun bulup. Şuan durumum iyi.
    Derileri ve bağırsakları kurutup kurt derisinden mont, geyik derisinden pantolon vs. crafladım. Tüfek bulmuştum, 6-7 mermi buldum ancak hepsi bitti. Tüfeği base olarak kullandığım eve bıraktım ve yay craftladım. Bayağı iyi oldu. yay ve ok yapmak için gereken dalları toplamıştım daha önce. Genelde çok uç yerlerde oluyor bu dallar, yada ormanın en içlerine doğru. Bir oku 4 kere kullanabiliyorsunuz. Yani bir atışta %25 durability si düşüyor daha sonra Harvest edip ok başlığını alıp tekrar kurumuş dalla craftlayabilirsiniz. Bence silahtan çok daha iyi yay kullanmak her atışta yayın ömrü %2 azalıyor, tamir edilmiyor o yüzden yay yapmak için dalı bulup tekrar craftlamanız lazım ama şöyle düşünürsek Tüfek 4 Kg ve mermiler tek kullanımlık 7-8 tane mermi bulmuşumdur ve bitti hepsi. Yay 0.50 Kg Tek bir oku 4 kere kullanabiliyorsunuz.
    Tabi Kurtlarda denedim ayı ve geyiklerde durability aynımı gidiyor tam emin değilim.

Arkadaşlar yakacak çok önemli, kömür, odun, çalı çırpı ne varsa toplayın en azından daha sonra uğrayacağınız biyere bırakın. Üzerinizdede mutlaka olsun. Kıyafetler önemli ne kadar daha iyi kıyafet bulursanız veya craftlarsanız soğukta dışarıda gezmeniz daha kolaylaşıyor. Yiyecekleri base' ye bırakıyorum. Sonra tekrar avlanmaya çıkıyorum. Bütün Craftları tamamlayıp bütün mapları sonuna kadar gezicem hayırlısıyla

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe

• Beyler yeni oynamaya başladım spoilera girmeden ipuçları öneriler verebilecek olan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tecrübelerime dayanarak bir sürü öneride bulunabilirim. ama sanırım en doğrusu bunları yaşayarak öğrenmek. o zaman tadı çıkıyor oyunun. ama yine de bir öneride bulunmam gerekirse o da şu olur: ağırlık yapıyor diye uyku tulumunu yanına almamazlık etme. çünkü şöyle bir gezineyim diye çıkıp diğer haritaya geçtiğin oluyor. orada ne ile karşılaşacağın belli olmuyor.
  • Story mode u ne zaman çıkar?
  • Yeni bir yazı ve video geldi.

http://hinterlandgames.com/community-update-story-mode/

• story mode güzel olacağa benziyor. umarım bir çok oyunda yaptıkları gibi saçma sapan diyaloglarla ve videolarla oyunu oynanmaz hale getirmezler. aşırı senaryo odaklı oluyor oyunlar artık. bir şey yapacağım yarım saat yok şöyle de, yok böyle sor, yok video var izle, bak böyle böyle oldu. oyun seni tam istediği gibi yönlendiriyor. onun oyununu oynuyorsun aslında, kendi oyununu değil. hiç özgür bırakmıyor oyuncuyu kısacası. tam olarak ifade edemedim ama. nefret ediyorum böyle olmasından. oyun mu oynuyorum film mi izliyorum anlayamıyorum bazen.
  • Vayyyy oyunun bu güncellemesindeki buzun grafik ve efektleri,evlerde iç detaylar,yeni gökyüzü renk paleti harika olmuş.Umarım hikaye modu yakında açılır.

• Her oynadığımda farklı hisler uyandırıyor bende.Mutiş oyun

• Bende 24.güne geldim sayılır. Toplamda %19 keşfetmişim. Durumum gayet iyi. Kendime bir base yaratmak yerine , keşifi daha rahat yapabilmek için gezgin olarak yaşıyorum. Çok hoşuma gidiyor böylesi
  • Güncelleme geldi arkadaşlar.

• Arayüze alışmak zor olacak. Eskisi daha iyiydi sanki.
  • 77.8 mb HOTFIX! The Long Dark Sandbox Hotfixed to v.325

http://steamcommunity.com/games/305620/announcements/detail/590345412500735735
  • Chalange nasıl yapılıyor? deniz fenerine direkt gitmemiz mi lazım yoksa önce fişek atan silahı mı bulmamız lazım? 6 gün süre veriyor.
  • önce timberwolf dağından fişek silahını almak gerekiyor
  • Olaya bak abi , 35-40 gündür hayattayım ölmedim , bir güncelleme geldi şuan sanki yerin dibindeyim. Kayalıklar içinde sıkışmış vaziyetteyim. Bug oluşmuş
    Vahşi doğada gebermedim ama bu oyunu yapanlar beni gebertti
  • Oyuna online modu gibi bir şey gelecekmi? Öyle bir şey varsa alabilirim :)
  • Türkçe yamaya güncelleme gelecek mi acaba?
  • oyun çok güzel olmuş ya.. sırf şu oyunu oynamak için pc yi değiştirip masrafa giresim var haa. youtube'dan izle izle nereye kadar..
  • audioslave kullanıcısına yanıt
    Çok bir şey gerekmiyor 2gb ram 1gb ekran kartı ile yüksek ayarlarda oynuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.