Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.595
Cevap
34
Favori
123.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yiyecek kalmadı zar zor olta yapıp balık tutayım dedim olta kırıldı. Dışarıya adım atıyorum 1 saat geçmeden hipotermi tehlikesi başlıyor. Yiyecek bulmak için evden uzaklaşıyorum bu sefer geri dönmek imkansız kar, tipi, sis bir bastırıyor winter is coming moduna giriyorum. Silah yok yay yok çaresizim konserveler de azalmıştı en son kahve pişiriyordum 100 kalori. 4-5 gündür girmedim yoğunluktan ondan geçmiş zaman eki kullandım. Durumum iyi değil yani konserveler bir yere kadar. Baraj, ormancı kulesi, balıkçı kulübeleri hep gezdim silah bulamadım bir sürü mermi var atacak silah yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı haritada fazla durma stoklar tükendiği zaman başka haritaya geç, yoksa durum sıkıntıya giriyor.

• Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var!güncellemeden sonra oyuna girerken intro geçtikten sonra "The Game Crashed"
    Diye bir hata alıyorum eski backupını tekrar kurdum olmadı akk yi göze alarak baştan yükledim yine olmadı dosyaları onardım yine olmadı bileniniz yada bu sorunu yaşıyanınız varsa yardımcı olursanız sevinirim

• KNTLG kullanıcısına yanıt
    başka haritaya nasıl geçiliyor?
  • Flare fırlatma artık yok mu

• Burada haritalar var. Geçiş noktaları belirtilmiş.
    Mesela Mystery Lake haritasından Coastal Highway haritasına geçmek için , barajın sağ tarafına ilerliyorsun , yol ordan Ravine'ye bağlanıyor. oranın bitimide Coastal Highway haritasına çıkıyor.
    Bunu gibi geçişler yaparak harita değiştiriyorsun.
  • istasyon insanları kullanıcısına yanıt
    Yok.
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    bunlara bakınca oyunun zevki kaybolmuyor mu? Ölümü ensede hissetmek var bu oyunda, haritadan haritaya zıplar isek zevki kalmaz ki. En azından tesadüfi olarak kendimiz bulmalıyız gibi. Teşekkürler yinede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerry Way

Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var!güncellemeden sonra oyuna girerken intro geçtikten sonra "The Game Crashed"
    Diye bir hata alıyorum eski backupını tekrar kurdum olmadı akk yi göze alarak baştan yükledim yine olmadı dosyaları onardım yine olmadı bileniniz yada bu sorunu yaşıyanınız varsa yardımcı olursanız sevinirim

yönetici olarak çalıştırın, bende öyle düzelmişti.
  • denendim hocam düzelmedi kafayı yiyecem single oyun niye açılmaz hemde steamde
  • Kerry Way kullanıcısına yanıt
    dosya bütünlüğünü doğrulayın belki güncellerken eksik indirme yapmıştır.
  • Onları da yaptım hocam yapmazmıyım en son aklıma Windows updateleri bakalım hem makineyi güncelleriz, single oyun niye hata verir hâlâ anlamış değilim daha tadına doyamadım

• Kaynak tükenince napacaksin

• Ben harita değiştirmeyelim demedim ki. Bunu kendimiz bulalım, daha gerçekçi bir deneyim yaşayalım dedim. Kaynak tükenince ölümü azıcık ensemizde hissederiz fena mı olur
  • Yoo bulmaya çalışırken kaç kez öldüm direk geçemiyorsun mağralar var karışık yani

• arkadaşlar windows10a geçtikten sonra oyun açılmıyor çözümü nedir bilen var mı ?
  • Win10 geçtikten sonra oyundan atma sorunu yaşıyorum. Hata raporu veriyor oyun orjinal bu durumla karşılaşan var mı? Yada çözümünü bilen. O kadar karda kışta gezdim tozdum birden tak diye hata verdi. Bir iki kez daha olmuştu soğudum iyice. Deneyimi baltalıyor.

• 1 seneye yayılan bir yol haritası çıkarmışlar. Güzel fikirler var.

http://hinterlandgames.com/the-long-dark/roadmap/
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    ekşide ki rygard adlı kullanıcı 475 gün sonra nalları diktiğini yazmış. editlerine göz atmıştım oyunu gerçekten çözmüş.
  • Abooovv Türkçe dil seçeneği ekleniyor sanırım oyuna bu ay.

Translations for: French, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Japanese, Korean, Swedish, Norwegian, Turkish
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.