Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.595
Cevap
34
Favori
123.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Abooovv Türkçe dil seçeneği ekleniyor sanırım oyuna bu ay.

Translations for: French, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Japanese, Korean, Swedish, Norwegian, Turkish

Alıntıları Göster
    Online veya co-op yok mu?
  • Hangi zorluk seviyesinde oynamış acaba. En zorda mümkün olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordinas

Hangi zorluk seviyesinde oynamış acaba. En zorda mümkün olacağını sanmıyorum.
    Evet beyler mystery lake haritasın da oyuna tekrar başladım. Donmuş göl üzerindeki kulübeleri yoklarken peşime kurt takıldı. Silahım olduğuna bakmayın mermim yok şu an için. Donmuş göl üzerin de kapısı olan bir kulübe bulup içine sığındım. Bir süre bekledikten sonra kurtu atlattım.

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe

Daha sonra yine mystery lake göl eteklerin de gezerken dağlara çıkmaya ve şu sığınaklardan birini bulmaya çalıştım. Fakat ani bastıran bir fırtına sonrasın da neredeyse ölüyordum. Üzerim de yeteri kadar odun olmasaydı donarak ölmüştüm. Dikkat ettiyseniz kayanın oyuğuna sığındım rüzgar burayı etkilemiyordu. Uyuyup uyanıp ateş yakarak hayatta kaldım. Havanın biraz sakinleşmesiyle direk dağdan indim tabi. Yanınız da her zaman yakacak bulundurun.

Bir süre civardaki kulübe ve etrafı araştırdıktan sonra kanada bayrağı olan gölün başındaki (tren raylarının dibi) eve gittim. Orada herbal tea kaynatıp üzerine güzel bir uyku çektikten sonra asıl mekanım olan upper dama doğru yol aldım. Tabi ben tren raylarından gitmiyordum zira kurtlar ile başım defalarca belaya girmişti o bölgede. Bu sebeple dağ eteklerinden gitmeye karar verdim asıl sığındığım yer olan upper dama. Şu an için mystery lake ve upper dam rotası ve çevresini keşfediyorum. Derken bu sığınağı keşfettim. (İçerisi yiyecek içecek dolu. Şanslıysanız gizli bölmedeki mermiyi de bulursunuz.)

Sığınaktan çıktıktan sonra upper dam rotasında dağları tepeleri aşarak devam ederken kayboldum ve mystery lake gölünün kıvrımlarına tekrar geldim zannediyorum ve dağcıların kullandığı bir halat olan tepeye çıktım. Manzara güzeldi hehe. Arkada da mağara var onu çekmedim artık odun ceset ıvır zıvır şeyler var. Geceyi mağara da geçirdim bir kaç tane tavşan avladım.

Bu da bonus. Sonunda mekanım olan upper dama vardım. Bu arada içeride kurt oluyor buraya gelirseniz dikkatli olun. Şimdilik yığınak olarak burayı kullanıyorum. Hayvan postu kıyafetlerimi halledene kadar bu haritayı terk etmeyeceğim.

• Hocam o gizli barınak barajın tam olarak neresinde kalıyor? Yada kanada bayraklı kamp ofisinin neresinde kalıyor? Azıcık bi tarif alırsam çok iyi olur.

• quote:

Hocam o gizli barınak barajın tam olarak neresinde kalıyor? Yada kanada bayraklı kamp ofisinin neresinde kalıyor? Azıcık bi tarif alırsam çok iyi olur.
    Kamp ofisine sırtını ver göl arkanda kalsın hemen önün de tren raylarına denk geliyorsun. Tren raylarından sağa doğru gideceksin. Yani upper dam yoluna doğru. Zaten hiç bozmadan gidersen uppder dama varıyorsun. Burada upper dama gelmeden önce oduncuların yığdığı kalaslar vs. şeyler var yol üzerin de. Trenleri geçtikten sonraydı yanlış hatırlamıyorsam. Önün upper dama bakıyorsa sağdaki tepelerde kalıyor. Tepelerden tren rayını izleyerek yol alıyordum. Resim de gördüğün gibi yoldaki yığılmış odunları gördüğün vakit tepelere göz at. Bulursan haberdar et.

@Crantola

• tamam hocam şimdi oyuna giriyorum. En son fırtına vardı avcının kulübesine zor atmıştım kendimi. Hava durulunca gideceğim oralara bulursam ekran görüntüsü alırım.
  • Hocam aynı yerdeyim ancak benim önümde öyle bir yer yok

İki fotoğrafı karşılaştırın. Yanlış yerde değilim The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe

• quote:

tamam hocam şimdi oyuna giriyorum. En son fırtına vardı avcının kulübesine zor atmıştım kendimi. Hava durulunca gideceğim oralara bulursam ekran görüntüsü alırım.
    O barajın arkasından çıktığınız zaman kapı dıştan açılmıyor çok uğraşmıştım tekrar girmek için meğerse basitmiş bu arada sığınağı ilk defa gördüm, uzun bir süredir girmedim canım çekti bir girip bakayım.
  • bende bir ara karanlıkta kaldım öyle. nasıl geri giriliyormuş?
  • quote:

bende bir ara karanlıkta kaldım öyle. nasıl geri giriliyormuş?
    Zorluk olarak nasıldır bu oyun?
    7 days to die ve The Forest'a oranla ne kadar kolay/zor?
  • Barajın üstünden barajın diğer tarafına geçmen gerek, ben aşağıya inip tepeden geçerim diye düşündüm sonra yol yok galiba dolaşacağım diye gölden ilerleyip mağaraya girdim meğerse barajın çıkıntılı kısmından geçebiliyormuşuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 7 Haziran 2016; 1:04:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

Barajın üstünden barajın diğer tarafına geçmen gerek, ben aşağıya inip tepeden geçerim diye düşündüm sonra yol yok galiba dolaşacağım diye gölden ilerleyip mağaraya girdim meğerse barajın çıkıntılı kısmından geçebiliyormuşuz.
    evet aynı yerden çekmişsin resmi. bu durum da şunu anladım ve kafam da kesinleşti. sığınaklar da farklı yerler de respawn olabiliyor, aynı silahlar gibi. (yeni oyunla birlikte) muhtemelen bir sonraki oyunun da bu kısım da sığınak olacaktır. Mesela 2 kere oyuna tekrar başlayıp silahı aynı yerde bulmuştum. 3. başlayışım da silah o ezberlediğim yer de değildi. Sığınaklar da buna benzer şekil de bir kaç yer de respawn olabiliyor diye düşünüyorum. Bilmeden bulmak inan daha zevkli dağları tepeleri gezerken karşına çıkabilir umudunu yitirme
    @Crantola

Hocam upper damdan mı bahsediyorsunuz?
    @White Devil

yeteri kadar zor. en zor seviyede çok şansın yok.
    @Ustanak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 7 Haziran 2016; 1:27:15 >

• aynen öyle. ilk oyunumda orta zorlukta hem gözcü kulesinde hem avcı kulübesinde silah bulmuştum. şu an ki oyunumda ikisinde de yoktu zor bela bir cesedin yanında buldum 6. gündü sanırım :) Sığınağın içinde çok malzeme var mı?
  • quote:

aynen öyle. ilk oyunumda orta zorlukta hem gözcü kulesinde hem avcı kulübesinde silah bulmuştum. şu an ki oyunumda ikisinde de yoktu zor bela bir cesedin yanında buldum 6. gündü sanırım :) Sığınağın içinde çok malzeme var mı?
    Orta seviye de oynuyorum. Çok fazla su ve yemek malzemesi var mermi falan da var. Bu sığınak içleri de tahminime göre oyuna göre loot doluluğu değişebilir.

@Crantola
  • Upper dam baraj değil mi?
  • Evet

• Arkadaşlar tuzak nasıl kullanılıyor bilginiz var mı? Tuzağı yere bırakıp hayvanların takılmasını mı bekliyoruz. Yere et bırakıyım diyorum ama tavşan eti ne yapsın. Geyikte yarım metre tuzağa takılmaz herhalde. Şu aleti nasıl kullanıyoruz?

• Tavsanlarin bol oldugu bir yere koy(yeni gelen menuyle koyuluyordu heralde) 12-18 saat sonra takilmis olurlar. Sadece tavsan yakalayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5768557DE -- 7 Haziran 2016; 11:49:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5768557DE

Tavsanlarin bol oldugu bir yere koy(yeni gelen menuyle koyuluyordu heralde) 12-18 saat sonra takilmis olurlar. Sadece tavsan yakalayabilirsin.
    Gizli sığınak her açtığınız oyunda rastgele yerleştiriliyor anladığım kadarıyla. Ben sevimli vadide bulmuştum bir tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emaka

Gizli sığınak her açtığınız oyunda rastgele yerleştiriliyor anladığım kadarıyla. Ben sevimli vadide bulmuştum bir tane.

Alıntıları Göster
    Bugün ki av sandığımdan da iyi gitti. 6 mermi ve bir tavşan kapanı ile yola çıktım.
    Toplam da 1 geyik 2 kurt 1 tane ayı avladım. Dün kurduğum kapanı da kontrole gittiğim de tavşan yakalanmış. Artık giysileri yapmama az kaldı.
    Bu arada neden upper dam derseniz. upper dam yakınlarında dağın arasın da kalan kuyutu bir daire var ayı kulubesinin orası. İnanılmaz geyik ve tavşan var.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.