Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
34
Favori
122.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son güncellemeden sonra fps düşüşleri yaşayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steam indirimleri ile alınır mı ne diyorsunuz önerir misiniz bu oyunu?
  • Evet düşüş var.

cklnc ;Türü seviyorsan kaçırma,sevmezsen iade et(iki saati geçme)
  • alperhan52 kullanıcısına yanıt
    Ultra da 55 den aşağı düşmezdi. Kapalı alanlarda sabit 60 zaten ama şimdi 45 lere düşüyor birden çok bariz hissediyorum kasmayı. Düzeltirler umarım.

• Oyun indirimdeyken almayı düşünüyorum önerirmisiniz ? türkçe ve multiplayer oynayabiliyor muyuz ?
  • ClydeShelton kullanıcısına yanıt
    Öneririm, Türkçe oyananıyor multiplayer yok.
  • siyah ekran sorununu nasıl cozecegiz ya deli etti
  • En baba somon.

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe

var mı ötesi ?
  • Oyun harika arkadaşlar :D fakat yay yapmak için gerekli şeyleri bulamıyorum.
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Ben kaşifim her şeyi ben keşfedeceğim diyenler bakmasın.

Oyunun haritaları:http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=530202531

NOT:Oyundan aldığınız zevki düşürür,zorda kalmadıkça kullanmayınız.

Maple ve birch sapling ok ve yay yapmak için kullanılan çalılar.Ayrıca bağırsaktan ve ya araştırmalardan ip elde edeceksin.Temren(ok başı)önemlidir 3-5 tane araştırmalardan elde edilir gerisini Yalnızlık noktası(desolation point) haritasında fırında kendin yapacaksın.Attığın okları geri al tekrar kullan,kırılınca hasat et temren ve kuş tüyü elde edersin.

Etler dışarıda daha yavaş çürüyor.%55'e kadar ihtiyaç yoksa dışarıda beklet pişirince %50 tazelik ekliyor.
    (bence)Oyun gerçekten insanı hayatta kalma durumuna sokan abartısız olan en iyi oyun.

• Son 6 ayda neler eklendi arkadaşlar. Senaryo hala gelmedi değil mi?

• Evet beyler serimizi çekmeye başlıyoruz sizde bize katılabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=SENhffjUJoI
  • myres kullanıcısına yanıt
    Senaryo ve sandbox ile ilgili duyuru yaptilar.

1) Yes, we are working on another Sandbox update, for August
    2) Yes, we are also working hard on finishing the features and content we're launching with Story Mode
    3) No, we are not providing a revised launch date yet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5768557DE -- 14 Ağustos 2016; 21:44:19 >
  • The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe

Yeni eklenecek olan sığın. Umarım o boynuzlar süs diye durmaz
  • Stratejik açıdan en iyi bölge neresi? Light House'da takılıyorum lakin etraf kurtlar sofrası en zorda oynuyorum ama neyse ki tüfek buldum. 12-13 mermim var, kuytu köşelerde evde orada burada çok azda olsa mermi çıkıyor
    Sürekli et yiyorum gut olma yok değil mi oyunda?
  • Ustanak U kullanıcısına yanıt
    Sürekli et yersen parazit oluyordu galiba, en rahat yer kamp ofisi, aşağısında balıkçı kulübeleri ve geyikler var, 3 tane gizli barınak spawn olma noktası var birinde kesin oluyor, tek derdin odun olacak aşağıda minik evler var oradan eşyaları kırar taşırsın.

• Cevap için teşekkürler
    İlk oyunumda başladığım yerdi sanırım iki katlı güzel bir ev içinde soba vs de vardı.

Erzak bitene kadar burada Lighthouse'dayım bitince o bölgeye yelken açarım artık
  • Yerleşik hayata geçildi mi, bir eve yerleşip geçimimizi tarla vs yöntemlerle sağlayabiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

Sürekli et yersen parazit oluyordu galiba, en rahat yer kamp ofisi, aşağısında balıkçı kulübeleri ve geyikler var, 3 tane gizli barınak spawn olma noktası var birinde kesin oluyor, tek derdin odun olacak aşağıda minik evler var oradan eşyaları kırar taşırsın.

Kurt ve ayı etinin orta ve zor modda parazit riski var. Geyik ve balık etinde pişirdiğiniz sürece sıkıntı olmaz.

• 5dk önce Ayı pert etti beni 16 günlük stalker zorlukta karakterdi
    Desolation Point güzelmiş
    Sıra Mystery Lake bölgesindeki Camp Office Bari Bağyan karakter olayım bu kez.. (Umarım erkeğe oranla negatif bir durum söz konusu değildir)

Buyha
    Geyik ve balık etinde parazit riskinin olmadığını öğrendiğim iyi oldu teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.