Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.595
Cevap
34
Favori
123.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yol haritasını yenilemişler. Ağustos sonu veya eylül başında gelecek güncellemenin içeriği var.

http://hinterlandgames.com/the-long-dark/roadmap/

New Experience Mode
    The Hunted, Part 2
    Coastline & “Beachcombing” Gameplay
    Archery Skill
    First-Person Presence: Light Sources
    Decoy Exploit Fix
    Steam Trading Cards
    UI improvements
    Specific world art improvements
    Modifications to persistent Feats

• Kış gelsede oynasak nerde kaldı story mod be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırsam son güncellemeden beri olsa gerek fps düşüşleri yaşıyorum. Anlık donmalar oluyor oyunda normalde ultra ayarlarda sorunsuz oynuyordum şimdi yüksekte bile düşüşler gözlemliyorum. Var mı aynı problemi yaşayan?
  • Benimde fps düştü eskiye göre hocam.Rahatsızlık vermiyor ama nadir de olsa drop oluyor.

• Bu senaryo işide sıktı yahu gelsede oynasak.100+ gün tüm craftlar tamamladım garage içerisinde market açtım stokladığım yiyeceklerle ama sıktı,şimdi challenges ile uğraşıyorum bakalım bu nereye kadar gidecek.
  • kewin2121 K kullanıcısına yanıt
    Bende bilgisayara mı bir şey oldu acaba diye şüpheye düşmeye başlamıştım. Dediğiniz gibi sürekli olmuyor anlık takılmalar yaşanıyor seste bile kesikler oluşuyor saliselik. Önceden sorunsuz, akıcıydı ne güzel. Nasıl becerdiler bu işi merak konusu.

• Hocam işin ilginç tarafı bende de güncelleme falan gelmedi yada kendi otomatik yükledi ben gormedim. Ama boyle olunca konuya gelip bakayım dedim sizin yazınızı gördüm sonra düşündüm bundan olabilecegini çünkü 2gün önce hiç bir sorun yoktu 2günde bilgisayar da problem olmaz heralde :)

• kewin2121 K kullanıcısına yanıt
    Steam otomatik güncelliyor hocam.

• The Long Dark'ın Hikaye Modundan Yeni Gelişmeler.
    http://oyungezer.com.tr/haber/46002-the-long-dark-in-hikaye-modundan-yeni-gelismeler
    Oyuncular tarafından oldukça beğenilen hayatta kalma oyunu The Long Dark için yapımcılardan yeni açıklamalar geldi.
    Oyuna bir hikaye modunun geleceği geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Bu moda dair yeni gelişmeler paylaşıldı. Hinterland Studio, ilk bölümünün 2016’nın sonlarına doğru çıkması planlanan hikaye modu için hala sıkı sıkı çalışmakta. Beklentileri karşılamak için elinden geleni yaptığını belirten ekip bu uğurda oyuna iki yeni bölge ekleyeceğini söyledi. İlk bölge tamamlanmış, fakat ikinci bölge hikaye ve görevlerde yaşanan değişiklikler yüzünden hala yapım aşamasında.
    Oyunda yer alan iç mekanların da elden geçtiğini belirten ekip bu yeniliklerin hikaye modu güncellemesiyle geleceğini müjdeledi. Dış mekanları ilgilendiren yeniliklerse açık dünya güncellemesiyle birlikte daha ileri bir tarihte çıkacak.
    Hinterland Studio aynı zamanda açık dünya moduyla daha çok ilgilenen oyuncuları da unutmadığını belirtti. Fakat yeni bölgelerin hikaye modu güncellemelerinden sonra gelebileceği, bu bölgeleri açık dünya modu için önceden çıkarmak istenmediği ifade edildi.
    Güzel bir gelişme olarak hikaye modunun ilk bölümünün tamamlandığı da açıklandı. Yine de bölümün test aşamasından geçmesi ve cilalanması gerekiyor.

• temren yapmak için gemi enkazına gitmelisin orada kömürle ocağı yakıp hurda metalleri eriterek temren balta ve bıçak yapabilirsin. Metal eritmek için kömüre ihtiyacın olacak oda gemide mevcut onları kullanmadan yapman imkansız.
  • ClydeShelton kullanıcısına yanıt
    Türkçe dil seçeneği var steam den bir bölüme üye olup oyun içinden dil seçeneğini Türkçe yapman gerekli. Multiplayer da hikaye modu ile geleceği düşünülmekte ama bir kesinlik yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eee ama

temren yapmak için gemi enkazına gitmelisin orada kömürle ocağı yakıp hurda metalleri eriterek temren balta ve bıçak yapabilirsin. Metal eritmek için kömüre ihtiyacın olacak oda gemide mevcut onları kullanmadan yapman imkansız.

Hocam ben daha ilk haritadayım sindire sindire oynuyorum 45. gün oldu sanırım hedefim büyük Gemiye de gideriz. Şimdilik iki tane ok var dönüştürüp kullanıyorum.

• Arkadaşlar tüfekle ateş edemiyorum, temizliği bakımı herşey tamam e kurşun da var ama icraat yok, çıt çıt ediyor başka bişey yok help pls.
  • ARUKEY A kullanıcısına yanıt
    Kurşunu doldurduğuna emin misin? üstünde kurşun varsa bile tüfeğe doldurman lazım.
  • 2. haritaya geçmek istersen yol barajın arka kapısından çıkıp göle inerek yolu takip edip mağaradan gidilebilir ve başka bir haritaya da tren yolunu takip edip baraja girmeden yoldan devam ederek ben 85. günde öldüm hala yas tutuyorum :( umarım sen daha çok hayatta kalırsın :D
  • 2 haftadır hayattayım geyik derisinden bot, tavşan derisinden eldiven yaptım. şu an kurt ve diğer geyik postlarının kurumasını bekliyorum. O da bitince kurt montu ve geyik pantalonu bitirmiş olurum. akağaç zor bulunuyor yay yapımın da kullanacam mermiler su gibi bitiyor..
  • bir de sorum var ok sapı ve yayı anladım ama ucunu nasıl yapıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eee ama

2. haritaya geçmek istersen yol barajın arka kapısından çıkıp göle inerek yolu takip edip mağaradan gidilebilir ve başka bir haritaya da tren yolunu takip edip baraja girmeden yoldan devam ederek ben 85. günde öldüm hala yas tutuyorum :( umarım sen daha çok hayatta kalırsın :D

Aksilik olmazsa ilk haritada 100 günü bitireceğim. Orta zorlukta oynuyorum belki ondandır.

• Orta seviyede düzeni kurtların üstüne gitmezsen çok kolay, en zor seviyede oynayın, çantanıza koyduğunuzun etin veya yaralandıysanız kanınızın kokusuna kurtlar geliyor.
  • arkadaşlar oyunu pek bilmiyorum birşey sorucam
    OYUNDA GÜN NASIL GEÇİYOR YANİ DİYORSUNUZ YA 2 GÜN KURUTUYOSUN FALAN DİYE NASIL GEÇİYO GÜNLER 1 GÜN KAÇ DAKİKA
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.