Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
34
Favori
122.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıl oldu single playeri ne zaman gelecek. 2 yıla isteseler 10 defa bitirirlerdi. Garip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorun zorunda oyunu deneyen var mı?
    5. güne geldim o kadar tecrübe var öttürürüm, zor mor bana koymaz stalker'da aktım zaten diyordum.. Şu an oyun beni öttürüyor
    The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe
    Var mı önerisi olan? Baba yadigarı, en bilindik, en bereketli yer diye gene kendimi Camp Office'e attım 3. gün sonunda..

• Oyuna yeni başladım.Yaklaşık 3 saat kadar oynadım.Yalnız sanki devamlı aynı yerlerden geçiyormuş gibiyim.Birde su sorunu var.İçecek bir şey bulamıyorum.Ölecek susuzluktan
  • Aramıza hoş geldin
    Küçük kulübelerde soda bulma şansın yüksek, biraz dolaşırsan rahat bulursun.
    Ateş yakıp kar eritip temizleyip hüpletmek var ama o da biraz zahmetli..
  • Ustanak U kullanıcısına yanıt
    ateş yakacağım kibrit yok, fenere girdim çekmeceler boş, üstüne kurt ısırdı, batık gemiye gittim yine boş sinirlendim geminin ucuna çıkıp aşağıya atlayarak intihar ettim.
  • Ben ölü geyik etlerini ala ala gittim. Aç susuz vs kaldım ama tehlike olduğunda yere eti attım ufak ufak uzadım. Çok çok çok zor bu Interloper modu
    Bide belki bana denk geldi çok geze geze geldim istediğim yere.. Yolculuk sırasında sürekli sis ya da fırtına vardı. Temiz hava çok çok nadir oldu.
    Hoş bulduk
    Küçük kulübelerde ne var ne yok topladım.Topladıklarımı da kullandım.Başka yerde de arıyorum ama yok.Kar eritip deneyeceğim olmadı.Susuzluk hat safada
  • Merhaba oyunu steam indiriminden yararlanarak aldım.Biraz inceledim, hayatta kalma oyunu sanırım.bu tarz sadece dont starve oynamıştım.mantık olarak aynılar mı?bir de ilk başlayanlar için önerebileceğiniz ufak birkaç şey var mı?
  • Artık sudan ümidi kesersen onu bunu kırt tahta topla ve gazete + kibrit ile bulduğun bir sobayı yak (yerde ateş yakmaktan daha avantajlı gelir bana)
    2LT kar eritip o 2 litreyi de kaynat tamamdır..
    Susuzluğu geçirdikten sonra bölge değiştirmeni tavsiye ederim.
    Zor ya da En zor değilse oyunun bol bol eşya, soda, çay vs vs bulursun
    Alışınca ve yetenekler geliştikçe ayıya dalma hissi gelecek, yapmamanı tavsiye ederim
    Uzun zamandır bir oyuna karşı heyecan duymamışdım bu güzel oldu.link için teşekkürler,kaydettim.İlk başda oyunu kendim çözmeye çalışacağım sonra bakarım.
    İyi dayanmışsın. Bence interloper da oynamadan önce haritalarda en azından belli başlı yerleri bilmek lazım. Mesela TM de spawn olduğunda hızlı bir şekilde kulübeyi lootlayıp diğer haritaya geçmen lazım. Interloper da hayatta kalabilmek için özellikle ilk günlerde çok hızlı bir şekilde ilerlemek tek seçenek. Testere bulunca geyik cesediyle biraz zaman kazanılabiliyor. Çekiç i bulunca imkanını bulur bulmaz yeterli scrap metal ile DP ye giderdim ben. Bu arada interloper da şu ana kadar 2 kere oynadım rekor 3 gün sen Camp Office e kadar gelmişsin ben oraya ulaşmayı bırak o haritanın yanından bile geçemediğim için ondan sonrası için bir önerim olamaz hocam sana. Senin bana tavsiye vermen daha uygun olur bu durumda:)

Ayrıca; İngilizce bilenler için bir üyenin hazırladığı interloper rehberi:
    http://hinterlandforums.com/index.php?/topic/12801-beginner-guide-for-interloper/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5768557DE -- 2 Ekim 2016; 23:51:31 >

hocam bir de ilk olarak hikaye modundan başlamayı önerirsiniz yoksa serbest modda mı?
  • İnanılmaz zordu 3 gün aralıksız yardırdım (Ezbere Deniz Fenerinden Camp Office'e gitmeyi biliyorum artık oynaya oynaya hatim ettim)
    Yöntemim genellikle ölü geyik eti atıp kaçma. Çok kurt denk geldi ve çok uzaktan dahi görme durumları var. Gece genelde geçiş yollarında takıldım. Kurt geldi atladım boş arabaya vakit bol nasıl olsa
    Bir daha gelebilir miyim Deniz Fenerinden Camp Office'e bu zorlukta bilemem ama tek bildiğim bu gidişle 5-6 gün daha dayanamam..
    La hiç bişi yok Çok rencide oldum
    Şu rehbere hafiften bakayım, teşekkürler

oyuna girince hikaye modu gördüm o yüzden sordum.tamamdırhttps://forum.donanimhaber.com/images/micons/m6.gif
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ustanak

Başa gelene bak
    (Net anlaşılsın diye TR yapıp ss aldım)
    The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe
    O duvarlar üzerime gelmesin, koşsun. Gene de çıkmam dışarı

o karanlık yerde kaldıysanız normaldir, karakter değil ama bende gerilmiştim

• Şu çözünürlük işini son gelen güncelleme sonrası çözemedim. Önceden 1440p de oynuyordum rahat rahat.. Şimdi ayarlardan 4k ya bile çeksem sabitlendi 1920-1080'e.. Değişmiyor.
    Var mı bunun bir çözümü?

Edit:
    Bu arada Interloper zorlukta 9. günde cort oldum
    Ölüm nedenim: Hipotermi+susuzluk+parazit+kanama ve finish him olarak ayı saldırısı..
    İçimden yaptığınız, yapacağınız zorluğun diye bir cümle geçti ama ne yaparsın.. Zorun zoru, olacak o kadar
    Önermiyorum, Interloper zorlukta oynamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ustanak -- 3 Ekim 2016; 14:26:05 >

• Oyunda taşınabilir yük artırabiliyor muyuz?en fazla 30kg tasiyabiliyorum.

• Oyunu oynayalı neredeyse 2 yıl oldu çok değişmiş anlaşılan.
  • yazaryonetmen Y kullanıcısına yanıt
    Ben bugün açgözlülük yapıp bütün evi sırtıma yükledim. 40 kg falan oldu kadıncağız bayağı isyan etti ama taşıttım. Sonra bi kurt eti üstüne de bir yorgunluk kahvesi pamuk gibi oldu.

• yesil_1 Y kullanıcısına yanıt
    2 şey topluyorum hemen 30 oluyor.yok mu bunu arttırmanın yolu?

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.