Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.593
Cevap
34
Favori
122.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arttırmanın yolu var mı bilmiyorum. Ama 30 un üzerinde yük taşınabiliyor. Lakin çabuk yoruluyor koşamıyor.
    Edit: Çantadakileri ağırlığa göre sıralamayı dene gözden kaçan lüzumsuz ağırlık yapan şeyler olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_1 -- 5 Ekim 2016; 6:20:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30KG fix. Mümkün değil artmıyor (keşke atletik yetenek falan geliştiğinde artsa ya da yeni bir rozet kazanınca 30-35-40 vs vs olsa ama yok)
    Yorgunluğa etkisi de cabası..
    Genelde 27KG üzerine çıkmıyorum (ölü geyik bulursam ya da bandaj vs vs vs için yer kalsın mantığında) Ve zula yaptığım yerler oluyor uzak mekanlarda. İhtiyacım olduğunda oraya doğru seve seve tabanvay
    7 Days to Die daki gibi dandik olsada bi motor ya da bisiklet ekleseler oyuna tadından yenmez..
    The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe
    Mis gibi o öndeki sepete de koyarız tavşan ve geyik etlerini.. Oooh.

• dize kadar kar var bisiklet vs olmaz, kızak yapsalar yine yavaşça çekeriz, düzeltilmesi gereken tek şey üstümüzdeki elbiseleri çanta ağırlığı olarak sayılması.
  • Tahminim çanta ağırlığı olarak değilde üstündeki ağırlık olarak hesap etmişlerdir.
  • beyler ayıdan kaçma challenge ını kaç kişi yapabildi? ben daha başlamadım ama başlarsam büyük ihtimal tüfeği bulana kadar harcarlar beni. survival da oynuyorum hatta 19.gündeyim tüfek buldum 15 tane mermi buldum hedefim şimdi pleasent valley deki radyo kulesi oradan da mermiler çıkıyor. bunkers lar var mı hala bilmiyorum bunkerslara rastlayan var mı?
  • Ustanak U kullanıcısına yanıt
    hocam deniz fenerinden kamp office ine nasıl geçebiliriz?var mı bunun bir haritası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ustanak

Zorun zorunda oyunu deneyen var mı?
    5. güne geldim o kadar tecrübe var öttürürüm, zor mor bana koymaz stalker'da aktım zaten diyordum.. Şu an oyun beni öttürüyor
    Var mı önerisi olan? Baba yadigarı, en bilindik, en bereketli yer diye gene kendimi Camp Office'e attım 3. gün sonunda..

mystery lake de trappers homestead diye bir yer vardı yiyecekler %50 ihtimal tüfek vs önemli bir çok şey vardı. orayı bulabilirsen mutlaka gir. http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/279597673670287133/D0F6E575CA60ED7C19EC86804DC35C9959686DEA/ bu linkte harita var kaydet arada bakarsın.ben yolumu harita ile buluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicemoguz -- 6 Ekim 2016; 9:33:10 >

• Sorular bol lakin cevaplar bende

The Hunted Part One yani ayıdan kaçma şeysinde evet ciddi anlamda ayı efendi seni harcar. Ölmüyor çünkü terbiyesiz.. Kaça kaça ilerleyeceksin. Oyuna başlar başlamaz sana saldıracak ve sakatlayacak. Hiç bulaşma hemen sağ yanında olan barakaya gir, eşyaları topla, kendini iyileştir ve yola koyul. (2 ayrı bölgeye gitmen gerekiyor Mystery Lake'deki Trapper's Homestead) Trapper's Homestead'e gitme amacımız da sadece orada silah olacak ve o silahla ölecek ayı efendi.
    Görüldüğü üzere en hızlı böyle bitirdim şerbetliyim yani tavsiye istersen bu kısmı oku: Ayı ölümsüz (bölüm bitene kadar) ve ayı sen bir eve ya da iç mekana girdiğinde izini dahi kaybetmiş olsa swpan oluyor sen dışarı çıktığında. Mümkün olduğunca iç mekanlara girmemeye çalış, böylece aradaki farkı açarsın. Oyun başladığında tipi ya da aşırı rüzgar varsa hiç uğraşma oyuna yeniden başla (başladığın yer Coastal Highway bölgesinin en uc en kenar yeri) ve ayının görüş alanı iyi. Normal ayıdan daha hızlı fark ediyor seni dikkat et.
    (Trapper's Homestead'e vardığında bu bölüm biter, ikinci bölüm başlar. Bu sefer sen onu kovalayacaksın. Tek tavsiyem boşa harcama mermini.. Takip et, kaçarsa kovala. Saldırıya geçecek gibi olursa sık ve yarala..)

Şimdiden deniz fenerinden kampa geçme şeysini biraz anlatayım
    Yol uzun ama ben ezber yaptığımdan bana kolay gelir. Desolation Point bölgesindeki 3. Maden bölgesine girmen gerekiyor (Haritanın sol kısmında olan yer)
    Buradan madene girip Old Island Connector'e çıkacaksın. Hiç sapmadan yol sonuna kadar devam et. Coastal Highway bölgesine geleceksin.. Burada gitmen gereken nokta en uç sağdaki To Ravine
    Bu bölgeye geldiğinde full rayları takip et. Taa ki önüne 3 tane ve yıkılmış yolu kapamış kırmızı vagonlar çıkana dek. Buradan vazgeçip dönmeyeceksin. Aksine geçmen gerek. Ya alttan eğilip vs boşluk bulup ya da sağ taraftan üst kısma çıkıp öyle inip vs atlatırsın burayı. Sonra full raylara devam.
    Hayırlı olsun Mystery Lake bölgesindesin. Alttaki işaretlediğim haritayı takip et, tamamdır
    (Trapper's Homestead'i de işaretledim. Haritanın sol alt kısmında kalıyor)

Hadi kolay gelsin

• Kurtlar yüzünden dışarı çıkamaz oldum,bi el atsalar şu işe iyi olacak.Ayrıca kurt uluyor ama sesi yok, ilginç olmuş.

Benim oyunda mı sorun var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperhan52 -- 12 Ekim 2016; 21:07:23 >
  • Oyun hala erken erişim'de mi yoksa full sürüme geçti mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ellite_Crysis

Oyun hala erken erişim'de mi yoksa full sürüme geçti mi?

Erken erişimde dostum.
  • halen erken erişim, küçük şirket diye çok yavaş çalışıyorlar ama oyuncuların isteklerini ve söz verdiklerini yapıyorlar.

ilk ve son hali.

• Şu oyunu düşünce almak istiyorum ama çabuk sıkılır mıyım tereddüt ediyorum

• Mephisto Pheles kullanıcısına yanıt
    Zombisiz ve PvP olmayan hayatta kalma oyunu düşünürsen kesinlikle al derim.
  • Ustanak U kullanıcısına yanıt
    Beyler bir görevde tıkandım.. Fırtına görevini oynuyorum her şeyi topladım ama. "20 adet yumuşak kereste/sert kereste" bulamadım. Bilginiz var mı nerede bulunuyor, neye benziyor bunlar :/ 12 saat sonra fırtına gelecek takıldım kaldım burada.

EDİT: Gözümden kaçan ufacık bir detaymış meğer bu sorun. İngilizceden çeviri ancak bu kadar alakasız olur^^ Çam odunu ve Sedir çırası aslından bizden istenilenler. Görev listesinde neden yumuşak/sert kereste yazmışlar bilemiyorum. Sedir çırası ve Çam odunlarını da yerdeki büyük ağaç dallarını balta ile keserek toplayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 3 Kasım 2016; 8:53:19 >

• Teşekkürler dostum. 12 saatte 20 tane toplayamazsam emekler boşa gidecek :/
  • Etleri dışarda bırakırsak sıkıntı olur mu? Kurtlar yer mi? Ya da kurtları oraya çeker mi?

• yesil_1 Y kullanıcısına yanıt
    Yakınlarda kurt var ise etin kokusunu alıp geliyor.
  • cadılar bayramı etkinliği gelmiş, yeni güncellemede hep gece oluyor, gözünden ışık çıkan kurtlar, ışık ve ısı kaynağı olarak şu meşhur balkabakları , yüksek kalorili cadılar bayramı keki varmış ama bazen çarpıyor sanırım, daha denemedim ayrıca oyun %40 indirimde.(18,60tl)

yeni modu denerken yeni save açın var olan oyununuza girmeyin uyarısı yapılmış sorun olabilirmiş.

etkinlik 4 gün sonra bitecek.

http://steamcommunity.com/games/305620/announcements/detail/527312385584763399

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.