Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.593
Cevap
34
Favori
122.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacakta ben long dark almak istiyorum ama video fala çekerken bana sıkıntı çıkarırmı merak ettimde cevaplarsanız çok sevinirim iyi günler

msi gtx950 gaming
    intel i3 6100 3.7ghz
    16 gb ram
    1 tb hdd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playersgang -- 25 Kasım 2016; 16:47:9 >
  • Arkadaşlar tüfek aldım 7 mermisi var fakat ateş etmiyor tüfek tık tık sesi geliyor temizledim fakat yine olmuyor nesi var acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R tuşu olması gerek tüfeği doldur.Olmazsa tüfek dayanıklılığı bitmiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperhan52 -- 27 Kasım 2016; 23:6:56 >
  • Anladım sağolun güncellemeyle barajın arkasına vadi gelmiş oraya girdim biraz fail oldu spoiler vermeyeyim ordan geri çıkıcamda göller baraj ve o büyük ev dışında bölge varöı kaydadeğer ? Map faşan bakmak istemedimde yola hazırlıklı çıkayım oyuna barajdan başladık sırayla artık (800x600 en düşükte kasıyor atı radeon hd 4300 ekran kartı 3gb ram intel 2 2.50 ghz bu sistemle kasması çokmu normal ? )
  • optimizasyonu berbat sırf bundan dolayı iade ettim , 2 yıl öncede aynıydı hiç düzelme olmamış

işlemci yakmak için istiyorsanız almanız gereken oyun , işlemcinin sıcaklığını gta yükseltmezken bu oyun 90 dereceye vardırıyor.

notebook sahipleri uzak dursun
  • Arkadaşlar haritalar arası geçişi bilen varsa bana söyliyebilirmi çok spoiler olmadan

• The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe burayı buldum cennet ya.açlıktan ölürken bütün yiyecekleri suyu aldım sayılır. yaklaşık 45 gündür hayattayım tek sıkıntı ayıyla karşılaşmak. hedefim timberwolf u da keşfedip coastal highway i lootlamak. sonrasını bilmiyorum.
  • Beyler oyuna otomatik yürüme tuşu geldimi(sürekli w basmak hoşuma gitmiyor (: ) eskiden öyle bir söylenti vardı ?
  • Nisanc1 kullanıcısına yanıt
    Hayır

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

optimizasyonu berbat sırf bundan dolayı iade ettim , 2 yıl öncede aynıydı hiç düzelme olmamış

işlemci yakmak için istiyorsanız almanız gereken oyun , işlemcinin sıcaklığını gta yükseltmezken bu oyun 90 dereceye vardırıyor.

notebook sahipleri uzak dursun

Notebook sahibiyim öyle kaliteli bir şeyde değil hani ama gayet rahat oynayabiliyordum.
  • Abi GTA mta bir yana bu yana.Bu oyun ile aramda bir bağ hele kış gelince.Oyunu yaşıyorum bildiğin kurt gelince tırsıyorum filan.Bu oyundaki atmosfer hiçbir yerde yok.Hele kışın yalnızlık hissi hayatta kalınca gerçekten hayatta kalmış gibi seviniyorum.Balık tutma geyik avlama.Her şeyiyle,hissediyorum oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: nicksizayı

Abi GTA mta bir yana bu yana.Bu oyun ile aramda bir bağ hele kış gelince.Oyunu yaşıyorum bildiğin kurt gelince tırsıyorum filan.Bu oyundaki atmosfer hiçbir yerde yok.Hele kışın yalnızlık hissi hayatta kalınca gerçekten hayatta kalmış gibi seviniyorum.Balık tutma geyik avlama.Her şeyiyle,hissediyorum oyunu

Aynen katılıyorum.Şu Eşya oluşturma olayını biraz daha geliştirseler tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elverium

Anladım sağolun güncellemeyle barajın arkasına vadi gelmiş oraya girdim biraz fail oldu spoiler vermeyeyim ordan geri çıkıcamda göller baraj ve o büyük ev dışında bölge varöı kaydadeğer ? Map faşan bakmak istemedimde yola hazırlıklı çıkayım oyuna barajdan başladık sırayla artık (800x600 en düşükte kasıyor atı radeon hd 4300 ekran kartı 3gb ram intel 2 2.50 ghz bu sistemle kasması çokmu normal ? )

Hd4600 2gb ram ile en yüksekte 30fps ile oynuyorum, kartınız 64bit olabilir.

• Ok kullanamıyorum envanterde 1 tane ok var ama yayı bazen çekiyor bazen çekmiyor bunun sebebini bilen varmı
  • selman159 kullanıcısına yanıt
    Yere çökmüşken atmaz .

• Bu çantanın kapasitesini artırmanın yolu yok mu?

• akhee kullanıcısına yanıt
    Yok . Onun yerine heryere herşeyi göturme yada belirlediğin noktalara bırak.

• yesil_1 Y kullanıcısına yanıt
    anladım hocam oyuna yeni başladığımdam acemilikten herşeyi atıyordum çantaya. şimdi daha dikkatli topluyorum : )
  • yeni harita geldimi oyuna birde hikaye modu daha gelmedi dimi
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.