Şimdi Ara

The Long Drive Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsami -- 8 Ağustos 2024; 13:22:3 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

The Long Drive Türkçe Yama

Yakın zamanda popülerlik kazanan The Long Drive adlı oyun için Türkçe dil desteği eklemek isteyen sizler için yol gösterici bir metin hazırladık.

The Long Drive Türkçe Yama, sizin oyunu sizin dilinizde oynamanıza olanak tanıyarak sizin oyun deneyiminizi geliştirecek. Türkçe yamayı yüklemek kolaydır ve bunu yapmak oyunun keyfini sizin için daha da artıracaktır.

Yamayı yükledikten sonra, oyunun ayarlarından dili Türkçe olarak seçebilirsiniz. Yama, oyunun tüm arayüzünü, menülerini ve diyaloglarını Türkçe'ye çevirecektir. Bu sayede siz oyunu daha rahat anlayabilir ve daha sürükleyici bir deneyim yaşayabilirsiniz.

The Long Drive Türkçe Yama'yı resmi olmayan kaynaklardan da indirebilirsiniz. Ancak, bu yamaların güvenilirliğini ve kalitesini kontrol etmek önemlidir. Sizin için en iyi deneyimi sağlayan Türkçe yamayı yüklemenizi öneririz.

Türkçe yamayı yükledikten sonra oyunu başlatın ve Türkçe dil desteğinin keyfini çıkarın. Yama, oyunun tüm yönlerini kapsar ve sizin sürüş maceranızı daha keyifli hale getirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • türkçe yamanın boyutu neden çok fazla?

• Yamayı deneyen oldu mu ? Temiz mi? Boyut çok fazla olduğu için tedirgin oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ritalin98

Yamayı deneyen oldu mu ? Temiz mi? Boyut çok fazla olduğu için tedirgin oldum.

OYUN HATA VERDİ ss almadım almayı da düşünmüyorum

• oyun zaten türkçe? gerçi çok iyi değil ama yine de anlaşılabilir

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsami -- 8 Ağustos 2024; 13:22:43 >

• konu günceldir

• Hüsami kullanıcısına yanıt

hocam link bozuk

• biraz geç gördüm link yenilendi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.