Şimdi Ara

The Lost Symbol | Tom Hanks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yapımcılığını Tom Hanks'in üstlendiği ve Dan Brown'ın 'Kayıp Sembol' adlı son kitabından beyazperdeye uyarlanan filmin bir kısmı Türkiye'de çekilecek. Dünyada 'best seller' olan serinin son kitabının hikayesi, başta Ayasofya olmak üzere İstanbul'un pek çok tarihi mekânlarında geçiyor. Mark Romanek'in yönetmen koltuğunda oturacağı film için Hanks'in, İstanbul'a aşina olan Russell Crowe'la konuyla ilgili iletişime geçtiği konuşuluyor.

The Lost Symbol | Tom Hanks

BAĞLANTILARINI KULLANACAK

Çekimlerde kentin tarihi yerlerini plato olarak kullanmak isteyen Hanks, Gladyatörün kurduğu dostluklar ve bürokratik bağlantılardan yararlanmayı umuyor. Filmin çekimlerine ise gelecek yıl başlanması planlanıyor.

Daha önce birçok Hollywood filminin çekimine ev sahipliği yapan Türkiye'de, şu günlerde de Oscarlı yıldız Russell Crowe'un 'The Water Diviner' filminin çekimleri sürüyor. Crowe'un ardından bir başka Oscarlı yıldız İstanbul yolunda. Yapımcılığını Tom Hanks'in üstlendiği ve Dan Brown'ın 'Kayıp Sembol' adlı son kitabından beyazperdeye uyarlanan filmin bir kısmı Türkiye'de çekilecek. Dünyada 'best seller' olan serinin son kitabının hikayesi, başta Ayasofya olmak üzere İstanbul'un pek çok tarihi mekânlarında geçiyor. Mark Romanek'in yönetmen koltuğunda oturacağı film için Hanks'in, İstanbul'a aşina olan Russell Crowe'la konuyla ilgili iletişime geçtiği konuşuluyor.

• Bu kez Tom Hanks oynamıyor mu Langdon'ı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Bu kez Tom Hanks oynamıyor mu Langdon'ı?

yine Tom Hanks oynayacak
  • Russell Crowe zannettim de bir an. Yapımcı Tom Hanks olunca.
  • Tom Hanks varsa kesin izlenmeli. Bekliyoruz.

Yerimizi de alalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu konudan devam edilsin daha uygun gibi duruyor.O konunun sahibi girmiyor zaten uzun zamandır.
    Tom Hanks'ın olması filmin büyük artısı olacaktır.Ayrıca kitabın havası verilebilirse seyirciye güzel bir yapıt ortaya çıkabilir diye düşünüyorum.
  • Kitap çok güzeldi umarım filmdend aynı lezzeti alırız. beklemedeyiz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kitabı kadar iyi bir film olacağını umuyorum
  • İlk iki film güzel olsa da, kitabın tadını vermedi bence.Yine de ilk iki film tadında bir şeyler çıkarırlarsa izlenir.
  • Ron Howard yok ise işleri çok zor malesef.
  • Dizisini izledim geçtiğimiz hafta. Ben böyle berbat dizi izlemedim. Muhteşem bir kitabın dizisi ancak böyle rezil olabilir.

İkinci sezon çekilme ihtimali varmış. Eğer olacaksa inşallah yönetmen ve oyuncular değişir.  The Lost Symbol | Tom Hanks 

• por favor kullanıcısına yanıt
    Yaş 18 mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • leş oğlu leş diziye sahip yapım

• kitap fena değilken dizi nasıl bu hale getirilmiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.