the lumineers adında bir grup var ve bu grubunda "ho hey" isimli bir şarkısı.grup henüz çok tanınmış değil.eğer bu şarkıyı dinlemeyen varsa şiddetle tavsiye ederim. bu şarkı hayattaki her sıkıntıya acıya rağmen bende bi ümit bi yaşama sevinci,hayata güzel gözle bakabilme hissi uyandırıyor.tek kelimesini anlamasamda o müzik o melodi alıyo beni benden. eğer varsa bildiklerinizden arşivinizden bu tarz şarkı tavsiyeleri istiyorum sizden de.
The Lumineers - ''Ho Hey'' tam bu isimle bir videoları var youtube'da o şarkıları ile tanıdım grubumu bir tek de onu dinledim zaten ama o canlı performansları ve sesleri hoşuma gitti arada dinlerim hala.
Bu zaten billboard'da 3 numaraya kadar çıktı ben bunu nerdeyse 6 ay önce dinliyordum :)
çevrendeki insanlara ilk olarak the lumineers diye sorsan,daha sonrada justin bieber desen hangisini daha çok bilirler acaba? anladın mı şimdi çok tanıdık değil dememin sebebini???hemen bi açık yakalıyımda saldırıyımın derdindesiniz.bırakın bu işleri.sırf yazmış olmak için de yazmayın.
tanınmış değil mi? Amerika'da Billboard Hot 100'de 3.sırada Ho Hey
gerçekten insanı canlandıran bir yapıya sahip bu grup. hayatlarında bir sürü sıkıntı çeken insanların olduğu bir dünyada böyle gruplara çok ihtiyaç var diye düşünüyorum.