Bildirim
The Making of Freljord Music
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
böyle güzel bi şirkete para yatırdıgıma bunun için uzulmuyorum adamlar yapıyor arkadas -
quote:
Orijinalden alıntı: zydan
böyle güzel bi şirkete para yatırdıgıma bunun için uzulmuyorum adamlar yapıyor arkadas
Arkadaşa katılıyorum.Adamlar harbiden işleirinin hakkını veriyorlar.Parayı kazandık yan gelip yatalım demiyorlar.TR sunucusuda açılalı 1 sene oldu ama gerçekten güzel bir yol aldılar.Daha da gelişmesi ümidi ile... -
Harika ya. Müziği de muhteşem, yaptıkları işte... -
Aga cok iyi harbiden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte diğer oyunlardan farkı bu arkadaş ya gerçekten emek sarfediyolar hepsine teşekkür ediyorum. -
Mükemmel bir profesyonellik örneği. Bence bu giriş ekranı bir süre daha kalsın. Mükemmel bir müzik. Ben de verdiğim paraya acımıyorum gerçekten. Hakkını veriyorlar çünkü. Teşekkürler Riot. Herşeyin oyun olmadığını da öğretiyorsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Light-Yagami
quote:
böyle güzel bi şirkete para yatırdıgıma bunun için uzulmuyorum adamlar yapıyor arkadas
Arkadaşa katılıyorum.Adamlar harbiden işleirinin hakkını veriyorlar.Parayı kazandık yan gelip yatalım demiyorlar.TR sunucusuda açılalı 1 sene oldu ama gerçekten güzel bir yol aldılar.Daha da gelişmesi ümidi ile...
ne 1 senesi gardaş?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NDS
quote:
Orijinalden alıntı: Light-Yagami
quote:
Arkadaşa katılıyorum.Adamlar harbiden işleirinin hakkını veriyorlar.Parayı kazandık yan gelip yatalım demiyorlar.TR sunucusuda açılalı 1 sene oldu ama gerçekten güzel bir yol aldılar.Daha da gelişmesi ümidi ile...
ne 1 senesi gardaş?
4-5 Ayin lafini yapma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X