Şimdi Ara

The Man From U.N.C.L.E - Guy Ritchie - Henry Cavill (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
4.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Henry Cavill'in Superman ile işi bitince James Bond'u oynaması kaçınılmaz diye düşünüyorum.
  • İnşallah Superman'le işi hiç bitmez ama bence de James Bond'u kesinlikle oynayacak.
  •  The Man From U.N.C.L.E - Guy Ritchie - Henry Cavill The Man From U.N.C.L.E - Guy Ritchie - Henry Cavill

• Bugün muhtemelen akşam saatlerinde yeni fragman gelecek.
  • Yeni fragman.
  •  The Man From U.N.C.L.E - Guy Ritchie - Henry Cavill The Man From U.N.C.L.E - Guy Ritchie - Henry Cavill The Man From U.N.C.L.E - Guy Ritchie - Henry Cavill The Man From U.N.C.L.E - Guy Ritchie - Henry Cavill

• Heisenberg61 kullanıcısına yanıt
    adamlar 5 dakika fragman yapmış ne yalan söyleyim oldukçada keyifli olmuş. Umarım Ankara'da İ-max getirirler.
  • Konulu güzel bir film geliyor, ilk sayfadan yerimizi alalım
  • Bu filmden ümitliyim Guy Ritchie varsa sorun yok.
  • Güzel bir film olur umarım
  • Film, ülkemizde bugün itibariyle vizyona giriyor.
  • Yorumları bekliyorum. Film güzelse imax e gitmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filme bugün gittim,gayet güzeldi izleyecekler hiç düşünmeden izlesin ayrıca yüksek ihtimalle ikinci filmi de çekecekler.
  • Arkadaşlar izleyenler için soruyorum, filmin sonlarına doğru (jeep sahnesi ile başlayan sahne) bir şarkı var ama nette bir türlü bulamadım. Bilen varsa söylesin lütfen.

Bu arada film başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Arkadaşlar izleyenler için soruyorum, filmin sonlarına doğru (jeep sahnesi ile başlayan sahne) bir şarkı var ama nette bir türlü bulamadım. Bilen varsa söylesin lütfen.

Bu arada film başarılı.

filmdeki bütün müziklerhttps://www.youtube.com/watch?v=32pDauawEXE&list=PLawE2j5DHlMZK5xe4qrtGKQI00aV_cYF0
  • Ohh şöyle bi 60 lar müzikleri dinleyelim....

• Bu tür filmleri severek izleyenler benim gibi beğeneceklerdir diye düşünüyorum. Zaten IMDB'den 7 üstü puan almış vizyondaki filmleri kaçırmam
  • Dün akşam izledim. Bilet 3,5 tl geldi. Film cidden çok güzel olmuş. Uzun süredir bir ajan filminde bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Sahneler çok güzel çekilmiş göze batan herhangi bir sahne yok. Espiriler mükemmel olmuş ve boş muhabbet yok. 8/10 puanım. Gitmek isteyenler mutlaka gitsin. Bana göre görevimiz tehlike filminden daha güzel olmuş.
  • III I II III I I kullanıcısına yanıt
    Bencede öyle.
    Keşke tom bunda oynasaymış.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.